Strumfi de iulie-august 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 8
Simo78 spune:
Luna am inceput cu diplomatie, dar pana nu m-am ratoit nu si-a amintit ca de fapt e fata de gasca ![]()
Da cu aroma de pulpe de pui nu gasesti? Sa rezolvi o treaba 
Simo
mami de Matei Hisham 
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
Ioana75 spune:
Mihaela, sa stapiniti sanatosi masina si succes la volan
.
Lavinia, tare mama ta
. Inteleg acum de ce nu mergi la Boti
.
Maria, cred ca si smaranda a mai avut colici dupa 3 luni; eu ii dadeam 5 picaturi de sab simplex imediat ce ciriia un pic, si tacea.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
nma spune:
salutare
am scapat repede. se pare ca are grija mos nicolae de mine. sunt tare norocoasa. totul a decurs foarte rapid. s-au facut urgent toate analizele si au iesit bunicele asa ca nu m-am mai operat
. aseara pe la 18.30 dr a venit si mi-a dat biletul de externare ca sa pot sa merg la pitica. mi-a facut o surpriza caci stiam ca mai stau putin pe acolo. deci aseara inainte de ora 11 eram acasa. va dati seama ca sotul a mers mereu cu mult peste 100km/ora. cred ca ne-a prins si radarul si vom primi o amenda dar ce mai conteaza! pitica dormea dar cu m-a simtit langa ea s-a pus pe supt desi la ora 10 a mancat 140 ml formula.
alex mi-a povestit cat de dor le-a fost de mine. andra mi-a povestit pe limba ei de dimineata. bona a ramas fara cuvinte. prea zambareti si cuminti sunt piticii cand e mami cu ei.
deci sunt fericita.
mai citesc din urma si revin mai tarziu.
multumesc ca mi-ati tinut pumnii. 
nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
Luna1 spune:
Simo plec acu' la magazinul romanesc sa-i fac fetii niste mici ca aia i-or placea.
Andra soacra-mea imi povestea ca fiu-su (adica al meu sot) a avut alergie la lactoza si de la 6 sapt i-a dat mancare ca lumea adica legume, carne, sos din ala cubulet de il faci cu apa, puse in mixer si bagate in biberon si cica manca al meu de rupea. Va dati seama ca in mom cand m-a auzit ca-mi fac griji ca ii dau orez fie-mii la aproape 4 luni a zis ca sunt cu capu'.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
Luna1 spune:
Nico

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
Lia_B spune:
Aylin, bebelina mea nu a luat nimic in greutate in ultimele 2 saptamani, iar in luna a 3-a doar 500 gr, in primele 2 luni 750gr.
Of, ma epuizeaza situatia.
Lia si
Runa Miruna 21-08-2007
CarlaV spune:
AndraZ, si eu patesc la fel cu hainutele de copii, fii-mea poarta unele pe care scrie 9-12 luni, tot la 4,5 luni. Cu toate astea, un body pentru 0-3 luni de la Carter's ii vine perfect si un costumas pentru 9 luni tot de la Carter's abia ii mai vine. Daca ar fi de la firme diferite poate as intelege, dar asa chiar nu stiu ce sa mai cred.
Ioana, nu te stresa cu pozele de la botez, se poate si mai rau! La noi se fac in curand 2 luni de la botez si tot n-am pus decat 4 poze pe site, si alea puse in prima zi.
Valen, felicitari pentru progresele pe care le face Ines si concediu placut
.
Lorina, nasoala povestea cu diversificarea cu ciocolata, eu nu stiu ce-as fi facut in locul tau, mai ales ca sunt obsedata sa alaptez exclusiv pana la 6 luni.
Timi, La multi ani!
Nico, bine ca ai scapat repede, e o dulce Andra cum o simte ea pe mami prin somn.
Mihaela, tare faza cu apartamentul de la Zalau! RLOL!
Sabina doarme singura in patut de cand avea 6 zile iar de la 2 saptamani doarme toata noaptea, adica pana la 5-6-8 dimineata. Se intampla sa mai adoarma la san dar se trezeste cand ajunge in patut, vorbeste cu manutele ei si in 2 minute adoarme. Ziua cand vrea sa doarma ii mai canta taica-su' pana se linisteste, daca ii cant eu plange
. E o minune de copil, cuminte si intelegatoare, nu stiu cum m-as fi descurcat altfel, pentru ca eu mai si lucrez, de a 2-a zi dupa ce am nascut. Recunosc ca tati ne ajuta mult pe amandoua, asa ca din experienta de a avea copii noi am gustat doar partea frumoasa, sper sa ne descurcam si cu mai multi. Acum vad ca musca cu nesat dintr-un inel gingival, ca suzeta n-a folosit, nici n-am cumparat. Intre 3,5 si 4,5 luni a luat 650 grame, alaptata exclusiv, eu zic ca e bine.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei
oaana spune:
Buna tuturor.
Simo,felicitari pentru razboiul castigat.
Mihaela,felicitari pentru masina,lasa ca-ti aduci tu aminte de condus,imediat ce o sa pui mana pe volan.Ai fost tare cu faza cu explozia,sper ca nu ai dat-o afara.
Lia,felicitari pentru Minune...chiar daca au fost numai 20 min,e un inceput.Tu spuneai ca confunda ziua cu noaptea,cum o culci ziua?cu draperiile trase in camera,adica vreau sa spun daca nu cumva e intuneric in camera?Si cu durerile de cap care le ai..te doare capul cand il apleci in jos?
LiaB,nu-ti mai face probleme mari ,ca totsi a luat 500gr.
Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
Timi07 spune:
Andiciu, Simo, Stefania, AndraZ, Valen, Gabrieleabv, Oaana, Jadi, Samadhi, diane_dun, Luna, ghinetz, Nonna, Liadorian, ddanagh, danis, lorinaoo1 multumesc pt urari si gandurile voastre bune. Daca am omis pe cineva imi cer mii de scuze.
Nici nu va imaginati cat bine mi-ati facut.
A pregatit sotul aseara niste steak-uri de vita cu sos de piper si cartofi delicioase
. Trebuia sa ma laud ![]()
nma ma bucur ca esti bine si ai ajuns acasa.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Nonna76 spune:
Ma bucur Nico ca esti iar acasa.
Ia sa-mi laud si eu puiul .Doarme de o ora la el in patut si a mai dormit si dimineata o ora jumate.Nici nu puteam visa la un copil mai cuminte.
In schimb asta mare scoate untul din mine.Eram la bucatarie si el in dormitor a facut "mincare"(ciorba) si mi-a facut numai apa.Nu pot sa-l las nesupravegheat deloc,numai trasnai ii trec prin cap.Miine il duc la camin ca-s terminata.