Diferente intre supermarketuri

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Depinde ce vrei sa cumperi. Eu cand caut de mancare si detergenti, adica cumparaturile uzuale saptamanale, ma duc in Metro. Mai ales daca imi trebuie peste sau carne sau mezeluri. Sunt foarte buni la produsele astea. Totdeauna cand ma duc trag o tura si pe la tzoale si incaltaminte, nu o data am gasit niste chilipiruri de nota 10, adica iarna pantofi din piele de firma cu un pret mai mic decat jumatate sau invers, primavara cizme. Tot in Metro gasesc si lenjerie de corp pe gustul meu, ai d eunde alege la chiloti, maieuri, sutiene, ciorapi.
Nu mai spun ca la jucarii e placerea cea mai mare dar mai mult sa ne jucam si mai putin s acumparam
In Selgros am observat ca raionul de jucarii e ceva mai bogat, si incaltamintea si hainele stau mai bine mai ales la copii, in schimb la mancare nu exceleaza, singurul produs dupa care ma duc special in Selgros este tavita de mici facuta la ei, in rest mai cumpar mezeluri daca tot m-am dus si stau la coada, iar raionul de lactate parca e si ala mai bogat decat la Metro.
Nu cumpar fructe si legume din Metro sau Selgros decat foarte rar, pentru ca esti conditionat sa iei la lada sau saculeti si nu poti sa alegi fiecare portocala ca la Carrefour sau Real de unde imi place sa-mi cumpar prospaturile. De fapt cel mai des le cumpar de la piatza.

Si stii, mai bine ca nu ai deschis un sondaj despre evrei ca nu am nici o parere despre subiect, in schimb in cumparaturi sunt doctor, pot sa dau orice amanunte te intereseaza.
La Cora merg mai rar ca nu am in drumuri deocamdata,dar imi place acolo raionul de hainute pentru copii, carti si jucarii, la Auchan am fost o singura data si nu mi-a facut o impresia prea grozava, Mega Image nu-mi place, e scump si sarac.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Oliv, nu te mai stradui ca ironiile -desi le apreciez in general- care cad ca nuca-n perete nu ma intereseaza, dar probabil ca unii prefera sa-si piarda vremea facand mistouri decat sa raspunda la obiect. Iti poti pune haine noi dupa ce le cumperi. Si daca tu tii haine cu eticheta pe ele in casa e foarte bine, practic si eu asta, mai ales pentru bebe. Dar tu poti continua cu analiza pe text daca asta iti da satisfactie.

Criss si dana_d la Auchan si Real inca nu am ajuns, e bine ca ati mai dat astfel de detalii.
Cora mi se pare mai bine aprovizionata decat Carrefour-ul dar mi-ar placea sa pot cumpara totul din acelasi loc pentru ca de exemplu trebuie sa ma duc in Kaufland pentru un anumit produs pe care il gasesc doar acolo si la Metro uneori.

Dana, ca tot te pricepi, de unde cumperi in general hainute pentru copii? Cred ca o sa deschid un subiect si despre asta ca sa se mai distreze lumea in lipsa de altceva

"Exista o infinitate de moduri prin care poti dovedi ca esti prost. E greu sa le eviti pe toate."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

quote:
Originally posted by Amethyst

Oliv, nu te mai stradui ca ironiile -desi le apreciez in general-cele care cad ca nuca-n perete nu ma intereseaza, dar probabil ca unii prefera sa-si piarda vremea facand mistouri decat sa raspunda la obiect. Iti poti pune haine noi dupa ce le cumperi. Si daca tu tii haine cu eticheta pe ele in casa e foarte bine, practic si eu asta, mai ales pentru bebe. Dar tu poti continua cu analiza pe text daca asta iti da satisfactie.

"Exista o infinitate de moduri prin care poti dovedi ca esti prost. E greu sa le eviti pe toate."

Normal ca cele care te vizeaza cad ca nuca-n perete, celelalte sunt ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

Eu fac cel mai des cumparaturi de la Auchan, acolo am gasit multe hainute pentru copii de calitate, jucarii si unele chiar la promotie. Noi mergem acolo mai mult pentru bebe (1 an si 5 luni), dar si pentru consumabile in casa. Preturile sunt foarte bune si hipermarketul e foarte bine aprovizionat. Apoi mai mergem la Carrefour, Cora (cateodata), Metro si Real.

Mama lui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Kaufland-ul nu-mi place, n-as putea sa explic de ce, poate pentru ca la noi e mai mult un magazin de cartier decat un hipermarket, la inceput era destul de slaba oferta de produse, muuulta lume si inghesuiala.
Acum merg la Carrefour, sunt destul de bine aprovizionati si in general preturile mi se par mai mici decat in rest (bine, exista si cateva produse mai scumpe, dar asa e peste tot). Fructele la ei sunt mai ieftine decat in alte parti, si au o varietate mare. La peste din nou varietatea e mai mare decat la Cora.
Ce am observat ca 'minus': inca nu stau foarte bine la capitlul detergenti, e mai mare varietate la Cora, si untul e destul de scumpicel (de la Cora mai luam marca proprie cand il foloseam pentru un aluat si diferenta fata de ce este in Carrefour e aproape 1 leu), dar sper ca se va redresa si asta pe parcurs, ca la inceput cam in toate a fost mica varietatea de marfuri (Carrefour-ul e deschis recent).
Auchan-ul imi da impresia de en-gross, iar preturile nu-s impresionant de mici.
In Metro deja ma enerveaza sa mai merg, preturile sunt foarte apropiate de cele din hipermarketuri si te mai si obliga sa cumperi cate 'n' produse, plus ca sunt din ce in ce mai prost aprovizionati. De la ei luam legume congelate (cele marca Metro la 2.5 kg), cacaoa, niste anume paste care-mi plac mie tare mult (nici alea nu le-am mai gasit demult).
In Selgros nu prea mergem.
Billa imi placea cel mai mult inainte, mai ales ca deja stiam exact unde gasesc fiecare produs, dar de cand a aparut concurenta, sunt mai slab aprovizionati si nu prea mai fac fata.
Plus si Profi cred ca nici nu intra in discutie, au o gama tare restransa de produse.
Real inca nu avem, se va deschide luna asta sau la anul.
Uitasem sa spun ca imi place sa cumpar totul dintr-un singur loc, nu sa ma plimb toata dupa-masa pe la diverse hipermarketuri, desi mai practic si 'sportul' asta din cand in cand, daca nu gasesc tot ce-mi trebuie.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Oliv, e amuzant ce spui. Adica eu trebuia sa ma fac ca nu observ ce ati scris? Nu aveam nici un motiv sa raspund in acel fel daca nu incercati sa indesati nuca de la bun inceput dar daca ati vrut sa fiti bagate in seama, puteam eu sa va trec cu vederea? Hai ca imi pierd timpul cu asta, promit ca te las sa comentezi ce vrei si nu mai zic nimic, e bine?

gina_butnaru, imi poti spune te rog unde sunt produse hainutele pentru copii care se gasesc la Auchan? Ai observat cumva daca pentru bebelusi sunt bine aprovizionati?

Alynutza, da, mi-ai adus aminte de Billa de care uitasem complet.
Oare nu se deschide alt hipermarket din care sa putem lua tot ce ne trebuie fara sa topaim in diverse locuri?

Si inca ceva, obisnuiti sa cumparati mancare gatita din Cora, Carrefour etc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Amethyst, daca spuneai de la bun inceput ca te intereseaza personal nu aveai parte de rautati. Dar pe forum au mai fost diverse subiecte care apoi s-au transformat in articole de ziar, ca atare am fost putintel susceptibila, iar stilul in care ai formulat intrebarile chiar suna a sondaj de opinie, gen "unde prefera romanii sa-si sparga banii" .

Ca tot am lamurit problema, sa-ti si raspund:
- Cora, pentru ca e aproape si vand pe tichete de masa, pentru detergenti, cosmetice, alimente
- Angst, Kaufland - mezeluri
- cash&carry mai rar, ca nu-mi sunt asa aproape.

Cora e ok din majoritatea punctelor de vedere, dar trebuie atentie ca mi s-a intamplat de 2 ori ca pretul sa fie pus gresit si sa ma trezesc abia acasa ca am dat dublu pe un produs, comparativ cu cat am crezut ca este. Mai sunt si rupturi de stoc, dar produsele sunt variate, ca atare ai de unde alege.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

In ultimul timp am gasit cam de toate la Carrefour. Deci, nu prea mai tropai .
Mancare gatita mai iau, dar mai rar. Pana acum doar din Cora am luat, frigarui de pui si pui rotisat, pulpe sau piept, altceva nu, si luam doar pentru seara respectiva, ca ajungem tarziu acasa si nu mai stau sa gatesc.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monixy spune:

quote:
Originally posted by Amethyst

si consumerismul e unul dintre ele !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

[font=Comic Sans MS]Kaufland-ul nu-mi place, n-as putea sa explic de ce, poate pentru ca la noi e mai mult un magazin de cartier decat un hipermarket, la inceput era destul de slaba oferta de produse, muuulta lume si inghesuiala.

La noi Kauflandul e destul de mare si nu mi se pare inghesuit, ai loc printre randuri fara sa te lovesti de celelalte carucioare. Ce nu-mi place e ca nu se mai gaseste cafeaua mea preferata , ar o cumpar la Real. In schimb la Kaufland am gasit toate jucariile pe care le-a "comandat " copilul meu mosului, si la un pret foarte foarte acceptabil.
La Real merg mai mult de dragul copilului, ca-i place tare mult sa se plimbe cu masinutele.

Criss si Alex

Mergi la inceput