Hipoacuzie, Schwerhörigkeit in Germania
Buna ziua tuturor.
Recunosc ca mi-e greu sa scriu despre tema asta, dar am mare nevoie de ajutorul vostru.
Nu stiu daca tema e potrivita aici, am fost rar pe forum, imi cer scuze.
Are cineva experienta cu probleme de auz aici in Germania si a primit aparate auditive? Cunoasteti o pagina de schimbi de pareri?
Eu ma aflu la inceputul fazei de experimentare a aparatelor, am intilnit greutati si mai ales ca am stat cu fiul meu multi ani acasa am fost si departe de societate. Sint asa de deprimata ca am mare nevoie de schimb de pareri pe tema asta. E foarte greu de acceptat ca sint intr-adevar " cu probleme " ( am la ambele urechi surditate medie spre grava in frecventele inalte, unde e si "vorbirea" )si mai ales datorita inceputului prost de protezare sa am incredere ca reusesc sa ma adaptez cu aparatele. M-au facut sa ma inchid si mai mult decit e felul meu, sint asa de nesigura...
Revin mai tirziu cu mai multe detalii, ma duc la scoala la fiul meu .
pe curind,
Ani
Raspunsuri
tinatache spune:
ani, te asteptam la sub. celor din Germania:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=111726
-----------------------------------------------
Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut
Vis albastru spune:
multumesc Cristina.
se pare ca nu e prea activa pagina germana, dupa data care e folosita acolo. o sa incerc sa postez si acolo.
pe curind si numai bine
tinatache spune:
cam cat de folosita ar trebui sa fie?? ultimul mesaj e de ieri.
-----------------------------------------------
Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut
aschiutza spune:
Vis albastru, stai in Berlin? Mai cunosti romani? Daca vrei poti sa iti dau contact cu o prietena de-a mea de acolo, ea stie multi romani de la biserica, asa ca sa nu mai ramii singura.
Mama mea a avut probleme cu auzul, stiu ca e dificil, dar aici in Germania nu am experienta ca sa te pot ajuta. Precis sunt multe grupuri de ajutor, germanii au tendinta sa se organizeze. Dar chiar daca nu te putem ajuta cu ce stim, macar treci pe aici pe forum cit mai des, mai stam de vorba, mai schimbam cite o parere!
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
angiuta spune:
Vis albastru eu locuiesc in Berlin. Daca vrei facem schimb de nr. de tel. si mai vorbim.
Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)
anemona spune:
Vis albastru, ti-am trimis un PM cu o adresa care poate iti va fi utila.
Mult succes !