Gravidutze si mamici de CLUJ-37
Raspunsuri - Pagina 20
redai spune:
salutare
Alex mersi mult de adresa.Iti las Id-ul de pe mess loredana_redai pentru ca e mai usor de trimis poze pe acolo.Bexule daca poti sa imi trimiti si tu pe mess pozele care le-ai facut.
Kitzy la mall sunt si benzi rulante pe care poti urca cu caruciorul si nu prea cred ca se strica liftul, doar e nou.
Bex eu ii dau un lapte praf special , nu este cel obisnuit de pe piata. Este fara proteine din laptele de vaca , fiind alergic copilul, dar tu poti incerca cu nan1 care este tot la cutie.
Alex eu dupa ce folosesc lama, cam rar de 2-3 ori pe an pentru ca nu prea am par, nu folosesc deloc crema. Tot asha ma iritam si eu si mi-am dat seama ca de la crema. Cam 24 de ore nu pouneam nimik pe picioare.
Noi dormim acum. Am pui tare cuminte. Se pare ca problema cu dintii a fost numai de ind=cercare, o noapte. Imi doarme de la 23 seara pana la 9 dimineata cand mananca si dupoa aceea mai doarme o tura pana pe la 12-12:30.
Lore, mamicutza lui David
POZE
redai spune:
kitzy acum mi-am dat seama de fapt ce ai intrebat.Caruciorul meu este destul de greu, dar am noroc ca locuiesc la parte. nu am mult de urcat pe scari.Acesta e unul din criteriile pe care trebuie sa le respecti cand cumperi caruciorul.
POZE
kitzy spune:
Merci Redai.
Nu prea cred ca o sa gasesc ceva pana in 10 kg in care sa poate sta culcat bb.
19+ cu posibil 
Gabriela77 spune:
Alex, La Multi Ani pt puiul tau! Sa fie sanatoasa, ca frumusica e !
Meli, drum bun! Ce bine ca vine vacanta si stai cu piti a ta!
Kitzy, uite ca nu mai stiu cate kg are al meu, dar stiu ca era cel mai usor, ca eu asa am cautat, eu stau in bloc 2 din 2 etaje, asa ca nu am lift, e foarte usor! Stai ca m-am uitat pe net, 7 kg.
Bexule, ce dulce e Carina ta. A crescut mult si e asa expresiva. Si ce buze sexy, a la Angelina Jolie are…Ce mai…o frumusete! Mi se pare mie sau are ochii tare albastri? Ce fain…Si ce par mare avem...
Punem si noi poze, ca am ramas restante. Sara, la aproape 3 luni si la 3 luni fix. Pupici!
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
redai spune:
Kitzy aproape toate carucioarele au aceasta optiune, numai ca nu sunt cele cu landou.Cele sport sunt asha. eu am facut greseala si am luat unul care sa fie mare si robust, iar acum cand vreau sa plec undeva ma chinui sa il bag in masina si dupa aceea sa inchid portbagajul. Masina e si foarte mica.O sa ii iau altul de la Chicco.E super. Se face tip umbrela. Acum asteptam sa treaca sarbatorile cu cheltuielile lor si urmatoarea mare investitie pentru pitic o sa fie acel carucior.
Alex La multi ani pentru piticutza ta.Si la multi ani pentru una din fete care a fost la intalnire si avea baietelul nascut in aceesai zi ca si fetita lui Alex
POZE
redai spune:
gabi am vazut pozele cu scumpica ta . e tare dulcica. sa-ti fie sanatoasa
POZE
kitzy spune:
Gabi poti trimite un link sa vad si eu caruciorul? 7 kg si poate sta culcata?
19+ cu posibil 
Gabriela77 spune:
Kitzy, uita-te pe Graco Romania, Mirage Plus. Asta e caruciorul.
Lore, multumim!
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)