Gravidutze si mamici de CLUJ-37

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iko spune:

salut

LA MULTI ANI LA TOTI CARE VA SERBATI ZIUA

Meli cum zic si fetele trebe sa fi curajoasa pt. fetitata cred ca anestezia nu e asa periculoasa
apropo mersi de sfat am masat ochisorii seara si azi noate cand am papat si azi dimineata nu mai ierau lipiti ploapele sper sa tina mersi de sfat

fetelor o sa incerc sa ajung si eu azi la intilnire macar singura daca nu poate data viitoare

iko Szende Iris

http://community.webshots.com/user/ildiko770901

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

natalia, marta muresan lucreazala stanca?
cum faci cand se imbolnaveste fata, vine la tine, mergi la stanca cu ea?

voi ce pediatri aveti, fetelor? musai musai sa gasesc unul, dati-mi un sfat. in ideea ca fata e inscrisa la medicul de familie, si la pediatru sa mergem in particular, adica platim - vine acasa sau la el la clinica, whatever.

http://sheknows.com/pregnancy/ticker/pregnancy/pregtickers13-27-1194940800-0.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iko spune:

fetelor ati vazut incepe sa ninga ce frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna ziua! N-am avut net doua zile si nici timp(am invatat)..vad ca ati fost foarte active.. N-o sa pot ajunge astazi la intalnire, din cauza examenului, plus ca trebuie sa o duc pe Alexia la dadaca, pana termin examenul, pana o iau..nu ajungem Imi pare nespus de rau... Sper sa aveti o zi frumoasa!!!

MAMI!
[URL=http://good-times.webshots.com/album/561157040ngkHoQ][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Of, fetelor, asa rau imi pare ca nu am reusit sa vin! M-a sunat de dimineata pediatra ca vine sa o vada pe Sara, controlul de 3 luni. Zicea ca la `13.00, dar uite ca e si un sfert si inca nu a aparut. Of, of, si ce am asteptat sa va intalnesc! Acum musai sa mai facem sa venim si noi astea, restantele.

Ce frumos ninge afara...

Meli, sint trista pt suferinta prin care treci. Intr-adevar, e de neiertat neglijenta si neprofesionalimul doctorilor. Sa tragi atata pt asta...Totusi, trebuie sa te aduni si sa fii optimista si curajoasa. Cu rahianestezia, nu-i problema, e o anestezie uzuala, cu psihicul sa fii tare si sa privesti optimista totul. Va fi bine si vei vedea ca va avea piti si fratior sau surioara! Si mami va fi sanatoasa!

La Multi Ani pt Andreii si Andreele noastre!

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!!!
Bea doarme iar eu ma relaxez putin.
Sper ca data viitoare sa vin si eu la intalnire.De abia astept sa vad poze.
Meli imipare rau,ce nasol ca treci prin atatea.Lasa ca va fii bine pana la urma.Rahianestezia e ca epidurala,mie asa mi s-a parut,ca am facut de amandoua.
Gabi la multi ani pt Sara,cu intarziere.Si noi ieri am facut 3 saptamani.
Fetelor,Olim a nascut NATURAL.S-a chinuit destul de mult,ca nu s-a dilatat.
Ce frumos e afara...

poze

bebelina Bea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

multumesc pentru urari!

sanantate si numai bine la toate si la piticuti si piticute!

andreea 35+ si eric
http://bd.lilypie.com/ejnDp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Fetelor, sa nu imi spuneti ca sinteti tot la intalnire??? Pai eu de stateam atata cu Sara scula tot Mallul de urlete de foame...

La noi a fost tanti dr, Sara e foarte bine, dezvoltata foarte bine pt varsta ei, a luadat-o ce bine isi tine capul, intr-un cuvant, totul este perfect!

Ramo, Bea 3 saptamani, iar Sara 3 luni!Sa ne traisca! Tu cum esti, cum te descurci cu puiul?

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

salut:)buna seara!

da, gabi, am fost cred ca majoritatea la intalnire;) a fost fain, imi pare rau ca nu ai ajuns...eu am mers cu alex, dar m-am intors mai repede, pe la 4 jumate acasa, in regim de urgenta ca pitica se trezise a doua oara si nu era sigur ca ii e suficient lapticul, asa ca am fugit, fetele au mai ramas:)

sper ca adata viitoare sa merg cu pitica sa nu mai am asa grija:)

voi cum v-ati petrecut ziua?

dienutza, data viitoare mergem si noi cu piticele?
apropos, tu cum te simti? esti ok?

Co +Carina Alysa
http://community.webshots.com/user/co1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

fetelor,tare mult ma bucur ca ne-am intalnit azi si v-am cunoscut,mai trebe sa facem iesiri din astea,hihi.
Lore-ai un pitic tare simpatic si zambaret,eu zic ca nu-i slab deloc,e numai bine.e un dulce,iar tu areti super.parca nu ai nascut,hihi.
Natalia-tare bine areti cu burtica,numai burti de tine.
Delia-ma bucur ca ne-am cunoscut si personal in cele din urma,Doamne iti doresc sa scapi odata de toate problemele cu infectia.
Nico-sper sa aud cat mai curand ca ai renuntat la formula 2 in 1.
Bex-cum am timp,voi pune niste poze noi, hihi, cum s-a descurcat taticul in absenta ta?
Alex-ai o papusa tare cumintica si frumoasa foc.
eu acasa cu pitica mea, sunt tare fericita.doarme draga de ea.
pupici si sa aveti un weekend frumos
Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput