Gravidutze si mamici de CLUJ-37

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Salutam fetele :)
Am si eu o intrebare, poate cineva s-a lovit de aceeasi problema: piticul meu maninca f bine, la 3-4 ore cite 90-120 gr de laptic, la doua saptamini de viata. Insa de saptamina trecuta a cistigat in greutate doar 70 de gr iar mie pediatra mi-a spus ca ar trebui sa ia cam 200 de grame in greutate pe saptamina.
Acum eu stiu ca fiecare copil are ritmul lui si ca al meu fiind mare la nastere probabil creste in greutate mai putin, insa poate stie cineva dintre voi mai mult.
Ce mi se pare surprinzator e ca maninca f bine, nu plinge ca i-ar fi foame dupa ce ii dau sa pape asa ca nu inteleg de ce nu ia mai mult in greutate...

------------------------
Flory de Joshua Raphael

God brought you in our life

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

INTALNIREA VA AVEA LOC MAINE 30 NOV ORA 13 IN ZONA FOOD COURT ,ETAJUL 1 ,IN FATZA LA CARTOFIORUL
-ALEX29
-LORE
-GABI
-MAMI ALEXIA
-NATALIA
-IOANA(nu e pe forum)
-ANDREEA29
-SIMO
-CO(?)
-MONICA
-NICO(daca nu i vine bebele)
-MELI
-ELADEEA 2005
-DIANA
VA DORESC O SEARA SUPER

INGERASUL MEU SCUMP TIADRIS-ANDREEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iko spune:

salut

Meli mersi de sfat pina saptamina viitoare o sa incerc cu masaj Alex cred ca zicea de lapte de mama saptamina asta numai cu laptic am spalato ie mai bine dar tot mai curge

fetelor ma speriati de sotu meu deja nu are rabdare ieri a sunato pe doctorita sa o antrebe daca trebe sa asteptam sase saptamini noroc ca ie si prietena dar si asa mia fost rusine cand mia zis ca nu stiam ca o suna si voi ziceti ca dureros o sa ne pregatim din timp cu de toate dar cred ca solutia lui Meli ie cea mai usoara numai eu alaptez asa catrebe sa ma gandesc la lubrifiante

maine sper sa ajung daca nu cu fata macar singura deci acel cartofior e la etaju unu

iko Szende Iris

http://community.webshots.com/user/ildiko770901

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

referitor la si noi asteptam numai ca si mie mi-e groaza cand spuneti voi experientele voatre...

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Fetelor, multumesc ca mi-ati impartasit experienta voastra. Parca m-am mai linistit. Sincer, m-am cam desumflat dupa experienta aceea dureroasa rau. Vb ta, Meli, nici prima ora nu a durut asa. Sper sa fie mai bine data viitoare.

Pufu, esti sigura ca mergea cantarul? Eu cu digitalele m-am convins, de fiecare data imi arata alta greutate. Cu asta de la Balanta ma descurc bine si e concludent! Ai grija sa cantaresti mereu in aceleasi conditii. Eu, de ex, cantaresc o data pe saptamana, dezbracata, la ora 19.00 la baita, inainte de masa.

Va pupic, astept sa ne vedem maine! O seara linistita!

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Gabi, ma gindeam acuma ca eu am scapat de faza cu epiziotomia, desi nu stiu daca nu era preferabil .. :(
Cind am nascut eu nastea in acelasi timp o fata de 18 ani care era disperata si le spunea medicului si moasei din 5 in 5 minute sa nu ii faca epiziotomie ca ea nu vrea.
Acum am cumparat balanta, digitala intr-adevar, incercam sa o cintarim seara, si desi am zis ca o sa o cintarim numai o data pe saptamina si mai mult cit maninca, acum cum am vazut ca nu ia in greutate ne-am apucat sa il cintarim mai des si nu e bine, ca numai ne stresam :(
Cred ca o sa ma duc la pediatra sa il cintaresc si acolo, sa vedem...

------------------------
Flory de Joshua Raphael

Mergi la inceput

Fetelor, distractie frumoasa de tot miine, imi pare rau ca nu pot sa merg si eu dar e prea devreme pentru piticutz, data viitoare

------------------------
Flory de Joshua Raphael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Buna seara fetele!

Eu sunt umflata ca o gogoasa dospita bine...si ma enerveaza ca sforai noaptea si-mi deranjez sotul ...ufff ca asa am patit si la Ana si radea medicul de mine cand l-am intrebat daca e posibil ca aceasta pb sa se permanentizeze

OLIM - felicitari!!! mami! sa nu spui ca ai nascut natural...moamaaa ce grasunic ai stiut face! sa fie sanatos, papacios si norocos si sa va aduca multe bucurii.

Andreuta - n-am mai asteptat mult atunci ca a iesit el la baie, m-a vazut si m-a chemat inauntru. Analiza am facut-o tot la el, dar la Stanca.

Pufu - eu stiu ca piticii nu au o crestere liniara uniforma drept urmare nu trebuie sa te disperi daca nu a luat bine intr-o sapt...poate sapt urmatoare ia cat pentru doua, important este sa ia lunar in greutate...si nu neaparat cum zice medicul pediatru 750g/luna - la copiii alaptati poate sa nu fie atat de mult...

Delia - ma bucur tare ca esti mai bine! Abia astept sa va intalnesc maine.

si Noapte buna!

Natalia Stefania 36+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Flory, sint convinsa ca totul e bine cu piticul tau! Stapaneste-te si cantareste-l numai saptamanal si in aceleasi conditii. E foarte important, altfel, nu e concludent! Si asa cum spunea Natalia, relevanta e greutatea lunara, nu cea saptamanala.

Natalia, m-ai facut sa rad, imi amintesc cand eram insarcinata si imi spunea sotul ca sforaiam, asa penibil mi se parea, de acteva ori m-am trezit eu de propiile sunete. Vestea buna e ca a trecut! Asta mai lipsea, sa fiu si sforaitoare.

Yuhuuuu! Abia astept sa va vad! Sarbatorita mea doarme tun. Baga noaptea 8-9 ore. Am cantarit-o, a pus 1 kg si luna asta. Are 5.800 kg la 3 luni. Eu zic ca e bine, de la 3,300 cat s-a nascut si 3.000 scaderea fiziologica.

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

NEATZA FETELOR

SFORAILA esti tare scumpica
am visat asa de aiurea acum spre dimineatza dar cand am citit ce ai scris NATALIA m am binedispus

IKO imi pare rau ca nu functioneaza lapticul la tine ,mai incearca putzin ,pt noi a fost f ok

INGERASUL MEU SCUMP TIADRIS-ANDREEA

Mergi la inceput