Gravidutze si mamici de CLUJ-37
Raspunsuri - Pagina 11
OanaAlina spune:
noi avem inca o noapte si o zi de colici la activ!
mi-e asa de mila de ea ca mi se rupe sufletul!
cum se manifesta chestia aia cu canalul infundat! in ce anume consta masajul in coltul intern al ochiului???
olim - refacere usoara si sa va traiasca alexandru!
gabriela - sunt sigura ca va fi ok cu timpul... nici eu nu sper nici in cele mai frumoase vise sa fie totul perfect! m-am "studiat" si am ramas cam dezamagita de "broderie"!

meli - ce bine ca ai mai mult timp pentru piti a ta! cred ca e super happy ca acum e cu mami!
Oana si
Maria-Teodora
asa crestem noi
antoni spune:
Oana-stiu ca e nasol, dar crede-ma ca va trece perioada colicilor. nu ai ce face, saracuta, decat ce s-a mai scris. daca pot sa te ajut cu sfaturi, ceva, spune-mi.canalul infundat se vede daca bebe lacrimeaza, mai ales la lumina puternica. ii faci masaj in coltul intern al ochisorului, la baza nasucului, circular.
piti inca nu-i acasa, dar inca putin.
pupici
Meli
RAMONELLA spune:
Oana cand are Bea colici eu ii pun pe burtica o sticluta cu apa calda,io pun pe burtica,apoi ii infasor ceva in jurul burticii sa io tina.Am o sticluta mica de spirt Mona,si e perfecta pt burtica ei. Noi am avut probleme alaltaieri si ieri.A fost teroare.Bine ca acum e bine,ca dadeam in depresie.Scumpa de ea.Vor trece pana la 3 luni.
poze
bebelina Bea
ALEX29 spune:
GABI LA MULTE LUNI SI PT PUIUTZU TAU DRAG
DE ABEA ASTEPT SA O VAD MAINE
e ok daca o vei tzine in bratze
te am sunat ,incerc mai tarziu iara
Ma fetelor vad ca tot incercati
bravo ,uite aici am un avantaj ca am nascut prin cezariana
sunt atatea lubrifiante mergeti si cumparati si sigur o sa va ajute 
INGERASUL MEU SCUMP TIADRIS-ANDREEA
ALEX29 spune:
OLIM FELICITARI SA TI TRAIASCA VOINICELU ,MULTA ,MULTA SANATATE SI TOT CE VA DORITZI

ALEX29 spune:
Vai tu fetelor am dormit si eu cu puiutu la amiaza tare bine mi a prins somnicu
si eu de abea astept sa ne reintalnim MELI
MA bucur tare mult ca vi DELIA
Ramona DATA viitoare poate vei veni si tu
FETELOR incercati
si cu prezervative lubrifiante ,la mine asa a fost prima data si am fost ok ![]()
antoni spune:
fetelor, maine intalnirea e de la 13 asa-i? in fata la cartofiorul, nu? hihi, abia astept.sotul rade de mine ca-s ca o scolarita, hihi, astept ziua de maine. ce papam bun? hihi.
Meli
OanaAlina spune:
ne-am pus si noi caruselul la celalalt capat al patutului! din pacate cu colicile nu am avut inca timp sa il ascultam!
andreea - bine ai venit!
Oana si
Maria-Teodora
asa crestem noi
antoni spune:
Lore-pe margine cand scriem pe forum,apar tot felul de poze, si acum l-am vazut si pe barbatelul tau David, hihi.ce duuuulce e. maine neaparat trebuie sa-l conving legat de piti, hihi.