Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (68)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea29 spune:

sunt de acord cu "viata normala"....cateodata as vrea sa se intample totul mai repede ca sa nu mai am atatea restrictii ...fara aia,fara aia,fara aia ..if you know what i mean

dar in acelasi timp cred ca nimic nu va mai fi la fel cand apare bebe...cel putin asa imi spun toate cuplurile care au copii...nu stiu ce sa zic

quote:
Originally posted by danonique

Nici noi nu mai facem "lucruri rusinoase" de vreo 12 sapt din cauza ca mi s-a deschis colul prea repede.Desi imi doresc sa mai stea bebele in burtica abia astept sa nasc sa putem avea si noi o viata normala.

danonique 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Buna fetele!

Sunt tare tare suparata... Nu stiu ce sa fac ca sa ma linistesc... Acum vin de la ecografie. Ana este mai mica cu 11 zile decat ar trebui sa fie la varsta asta a sarcinii. Sunt f speriata... Nici nu mai pot scrie...

Alina 37+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR maxim 3 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Si eu ma deabea astept sa treaza sa vina bubulina acasa dar ma gandesc ca nu va mai fi ca acum, bine sper ca nu ne va schimba chiar radical viata un membru nou si ca ne vom adapta situatiei dar mie o sa-mi fie dor de aceste miscari in burtica de suturi di alte alea

Louiza 32s + Yasmin
mai avem putin

AMR 08 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Buna fetelor...am incarcat embargoul si stau un pic pe scaun la calc..erma si eu curioasa ce ati mai scris...

Creata...a fost un mesaj (cel de subiectul cu concursul) extraordinar..

Ma uita asa la semnaturile vorstre..si vad ca...se apropie cu pasi repezi...marea intalnire...vaii...eu inca am 2 in fata..ca sa zic asa...de saptamana viitoare facem si noi 30 de saptamani...celor care vor da tonul...va urez nasteri usoare si bebelushi sanatosi...

Avem si noi arsuri dar...pana acum treceau cu laptic...a zis dna dr ca daca nu trec pot sa iau Renie...dar cu masura ca are calciu...si stimuleaza vestitele cointractii.

Mary...asa mi se intampla si mie..de cate ori zic ca..am stat cuminte..nu am facut nici efortul de a imi cara cana...atunci se intampla..ba o sangerare mica..ba o durere...Sa ne bage in ceata de tot...Tu te mai duci la serviciu?

As vrea si eu sa merg la babayexpo..dar am auzit ca data trecuta a fost suepr aglom...iar eu..ppt ca stau numai la orizontala de 2 luni..nu prea mai am cond fizica..obosesc repede..si..daca nu am unde sa ma asez ce fac?...ma mai gandesc..dar daca ziceti ca iar va intalniti, fara mine...tare vreau sa vin si eu

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz

Alina 28 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Alina

Incearca sa te relaxezi si sa nu te mai gandesti la ce-i mai rau (stiu ca e usor sa zoici, dar de facut...); cum imi spunea-i tu: "nu-i face bine bubulinei, dak te superi".

Suntem alaturi de tine

Roxana 34+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

AMR 6 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

quote:
Originally posted by alina023

Buna fetele!

Sunt tare tare suparata... Nu stiu ce sa fac ca sa ma linistesc... Acum vin de la ecografie. Ana este mai mica cu 11 zile decat ar trebui sa fie la varsta asta a sarcinii. Sunt f speriata... Nici nu mai pot scrie...

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

Buna, Alina!

Linisteste-te! doctora ce-a spus? ce se poate face?

Miki 34+ Buburuza simpatica

Miki
Lucrusoare buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Alina...la eco pot fi decalaje intre varsta masurata si varsta calculata..nu e asa de grav...diferentya nu este foarte mare...si sunt sigura ca daca iti mai faci un eco sa zicem peste o ora la alt dr..iti spune altceva....cum spuneam eco e subiectiva...in plus...nimeni nu stie exact cate zile are bebele de la conceptie..ca na...ovulatia nu a fost in ziua x...cu siguranta..eu zic sa nu te nelinistetsti..

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz

Alina 29 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

aina023, stai linistita ca nu cred ca e grav, doctora nu a zis nimic, si daca mai sta in burtica va recupera nu-ti mai face griji

Louiza 32s + Yasmin
mai avem putin

AMR 08 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Am tras o portie de plans si revin cu detalii. Sper sa pot scrie de data asta.

Medicul la care am facut eco este unul f bun, recomandat de doctora mea ginecolog. Am mai facut la el ecografii iar Ana a fost f bine dezvoltata. Inainte de asta am mai facut o eco la el in sapt 29 si DPN-ul era 18.12, exact ca si cel conform ultimei menstruatii.
Acum....DPN-ul este 29.12. Varsta Anei conform masuratorilor este de 35 sapt si 4 zile. In loc de 37 sapt si 1 zi. Singurul lucru care l-a gasit nelalocul lui ar fi placenta cu grad de maturitate 3. Altceva...nimic. S-a uitat la absolut toate organele si le-a studiat cu mare atentie. NU a gasit nimic anormal. Nici el nu-si explica de ce nu s-a mai dezvoltat bine in ultimele saptamani. Eu....ce sa cred si ce sa fac???? De ce se intampla asta? Ce inseamna?

Doctora mea nu raspunde la telefon. O sa mai insist; trebuie sa vorbesc cu ea azi pt ca altfel cred ca o iau razna...

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Alina, stai linistita! Poate a fost o ovulatie tarzie! Si in plus oricum fetitele sunt mai finutze! Calmeaza-te, ai sa vezi ca totul va fi bine, masuratorile astea sunt foarte relative.

Zuzici, luati o scurta pauza sa deschid capitol nou!

Pupici,
Angelique 36+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 4 saptamani!

Mergi la inceput