Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (68)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Neata fetelor!!

Frumoasa si sexoasa de mine s-a trezit la 10 si acum am intrat sa va anunt ca am terminat saptamana 36 si am intrat in saptamana 37!

Cu riscul de a fi considerata nebuna, vreau sa va spun ca in proportie de 90% o sa venim la Bucuresti la Baby Expo! Chiar daca saptamana viitoare voi avea deja 37 de saptamani si 3 zile. Sper sa nu il fac be bebe cu buletin de Bucuresti!

Vreau sa va mai intreb ceva: voua va amortesc mainile? Mai exact palmele. De doua zile ma trezesc cu mainile amortite in ultimul hal, parca zici ca sunt anchilozate... Acum sunt ca o baba din aia care isi cauta simptome.

Natalia, m-ai intrebat ce mi-a zis dr de tensiune - a spus sa o monitorizez din doua in doua zile si saptamana viitoare sa merg iar la ea. Ieri cand mi-a luat el tensiunea scazuse la 12 cu 8 si ma si dezumflasem. Mi-a interzis sa mai mananc muraturi si saraturi, sper sa fie ok.

Irinouka mi-a placut foarte mult cum ai spus despre noi, cum am invatat sa ne cunoastem si din respect si drag una fata de cealalta facem tot posibilul sa ne menajam sentimentele, sa nu ne jignim ca sa fim fericite si multumite... sub globul nostru de sticla. Asa si trebuie, ca doar nu suntem pe un cam de batalie!

Pupici,
Angelique 36+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Ai facut urocultura si asa ai aflat? Sau doar la sumarul de urina ti-au aparut niste valori anormale? De ce te intreb... pentru ca si mie imi iesise PH-ul foarte mare, ceea ce sugera o infectie urinara (si inca un parametru mai mare), dar mi-am facut urocultura si totul a iesit steril. Mai ales ca atunci cand recoltezi urina pentru urocultura, se impun niste reguli stricte de recoltare. Deci marja de eroare este mult mai mica.

Dar chiar daca intr-adevar ai infectie... :( e nasol, da, dar alta solutie nu ai, decat sa faci injectiile. Si daca nu ai cine sa le ti faca, intreaba o farmacista daca te poate ajuta sau o asistenta de la spital.

Succes, tinem pumnii!

quote:
Originally posted by greta4you

...buna fetelor...
..azi sunt trista...am fost dupa rezultatele analizelor (sange si urina)..si a iesit ca am infectie urinara...doctorita mi-a spus ca trebuie sa i-au antibiotice,adica :Colistin CL injectabil.Voi ce ziceti ,o fi bine? Si asta nu-i tot,problema e ca nu are cine sa mi le administreze...asa ca mi-a recomandat 5 zile de spitalizare...Ma gandesc eu ,ca doar nu o sa stau 5 zile aiurea in spital pentru niste injectii....sper totusi sa gasesc o asistenta pe undeva...
...legat de infasat...asa m-a sfatuit si pe mine "lumea" ca e bine , cu atat mai mult cu cat astept o fetita...dar vom vedea daca domnisoarei ii convine...

Cristina 33+ si bebe Mara Bianca

Mergi la inceput

Greta, asa cum a spus Creata, incearca sa apelezi la o farmacista. Eu cand incercam sa raman gravi aveam niste injectii de facut si nu avea cine sa mi le faca si pur si simplu m-am dus la farmacie si a fost ff draguta si mi le-a facut 3 zile la rand. I-am dat cate 50.000. Daca te refuza una, du-te la alta farmacie, sigur o sa gasesti mai ales cand o sa te vada graviduta.

Pupici,
Angelique 36+ bb Viktor

Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Avand in vedere ca ai 3 baieti in familie si tu esti una singura, poate d-aia ai trecut "barbat" la profil.

Anyway, nu are importanta, e doar pentru statistica, asa ca bine ai venit in clubul nostru!

quote:
Originally posted by SorinaBadea

Ne primiti si pe noi?
Suntem o si adica baietei nabadaiosi. O batem pe mamii de cate ori avem ocazia.
Ne pregatim sa venim pe lume in februarie. daca ne puteti ajuta cu informatii despre accesorii pentru 2 , poate ceva mai ieftine, v-am fi recunoscatori. Si asa am cam bagat-o pe mami la cheltuieli pana acum.
deci, pentru statistica mai adaugati si o plus un tatic foarte, foarte fericit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Sunt zuza,nu?!?Acum citesc si eu mai bine ce zice pe buletinul de la eco :"col-lungime 44 mm,OI-deschis 11,3 mm,canal cervical dehiscent pe o lungime de 28 mm".Stie cineva ce inseamna asta?E deschis pe 11 sau pe 28 mm?!?

Carmilia 33s3z , Alex
AMR 7 sapt !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by danybv

ancadragoman, sa va traiasca bebelusa si sa va bucurati de ea .Este o scumpete de fetita.

danybv34Maria
Poze cu Andrei si Mamy graviduta
http://community.webshots.com/user/danybv
Ghidul viitoarei mame
http://www.iubire.md/guide.pdf

multumim mult
Angi stai linistita ca la expozitie au salvare

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

quote:
Originally posted by danybv

ancadragoman, sa va traiasca bebelusa si sa va bucurati de ea .Este o scumpete de fetita.

danybv34Maria
Poze cu Andrei si Mamy graviduta
http://community.webshots.com/user/danybv
Ghidul viitoarei mame
http://www.iubire.md/guide.pdf

multumim mult
Angi stai linistita ca la expozitie au salvare

poze

povestea nasterii

asha incurajare mai zic si eu ..!! anca

angi .. baietii vin mai tarziu, stai linistita!

34+ EVA MARIA
AMR 6 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Vai, Anca, ai fost mortala!!! Atunci chiar ca stau linistita!!!

Pupici,
Angelique 36+ bb Viktor

Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Cand mergeti la expozitie ca poate va fac cunostinta cu Mariuca...

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Si eu sunt impresionata de mine... Dar ai vazut ce burtica am! NU prea pot sa spun ca imi car vreo 20 kg... Dar este totusi obositor si pentru mine. Dupa vreo 7 ore pe drumuri, m-am resimtit puternic si am adormit in 10 minute. Da' sa vezi ce lenesa ma fac dupa ce intru in concediu!!!

quote:
Originally posted by laura_dimitris

Creata, felicitari pentru vestile foarte bune de la control !!! Sunt impresionata de capacitatea ta de a merge si sta la cumparaturi...! Tare mi-as dori sa pot si eu.. Dar, vorba lui Danybv..., la dimitris mergeam pe jos in fiecare seara de la lujerului la moghioros.. 3 luni inainte sa nasc am facut chestia asta..., iar acum... ma oboseste drumul de la masina in casa.... Poate ca te-a ajuta foarte mult si cursurile de gym pe care le faci... Bravo tie !!

Mergi la inceput