Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (68)
Raspunsuri - Pagina 15
danybv spune:
Ellenuta, bebelina m-a tinut treaza pana la 1 dimineata si pe urma mi-a dat desteptarea la 5 .Si imi este asa de somn dar nu pot sa dorm fiindca Andrei are un chef nebun de joaca si cum mai tot timpul sunt doar eu cu el acasa iti dai seama ca nu am cum sa ma odihnesc dar cand isi va face somnul de frumusete la ora 11:30 atunci tust in pat si eu , trebuie sa profit de ocazie ca daca nu vai de mine .
danybv34Maria
Poze cu Andrei si Mamy graviduta
http://community.webshots.com/user/danybv
Ghidul viitoarei mame
http://www.iubire.md/guide.pdf
kalosalina spune:
Neata zuzici!
Am si eu aceeasi problema ca Natalia si Tinna. De vreo 2-3 sapt. mi se pare ca mi se uda cam mult tamponelul zilnic si tot ma framant sa nu fie lichid amniotic. Abia pe 5 nov ajung la gine. Chiar credeti ca nu am de ca sa ma ingrijorez???
toate zuzicile!
A venit Bebica!!!
30+
ancadragoman spune:
Alina stai linistita ca asa am patit si eu si nu au fost probleme,oricum nu este lichid.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
zeririlouiza spune:
Kalosalina nu cred ca ai motiv de ingrijorare, in ultima vreme si eu folosesc tampoane zilnice din cauza scaparilor de urina care sunt normale, am intrebat-o pe gine a mea si a zis ca e normal sa ai scapari si pot fi destul de fregvente deci se uda mai mult tamponul
Louiza 32s + Yasmin
mai avem putin
AMR 08 SAPTAMANI
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
Ellenuta spune:
zuzici ..
si eu am aceeasi problema .. am o scurgere, cam o data pe zi ..alba si mai consistenta .. ce-o fi .. lama mi-a iesit super, n-am nici o "lighioana" pe acolo .. dr mi-a spus ca nu ar fi lichid sau altceva si scurgeri normale in trim 3 de sarcina ..
34+ EVA MARIA
AMR 6 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
docdecap spune:
'Neata fetele!
am inteles ca n-ati avut o noapte prea reusita, da' eu simt nevoia ma dau mare ca prima oara am dormit pana la 10, cu toata lumina (desi e adevarat ca m-am culcat pe la 1). a plecat sotu' dis-de dimineata, am fost evident la un pipi, si cu obstinatie nu m-am trezit de tot si am mai si adormit la loc
eu am mai citit ce au scris si fetele la subiectul despre concurs, si trebuie sa recunosc ca si-au tinut mai bine in frau nervii decat noi (eu recunosc ca tocmai de-aia am scris doar aici, pentru racorire).
Am cautat si eu pozele "vulgare" din concurs, recunosc ca doar una-doua erau candidate, dar nu atat de serioase...
Hai sa pastram relativitatea parerilor, ca doar ne-am auzit si noi destule voci care sa ne spuna ce face si ce nu face o gravida, etc., etc. Nu ne plac parerile lor, nu o sa le schimbam noi (asta e radacina celor mai multe conflicte).
va pupic si va doresc o zi ZEN
Monica 34+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
zeririlouiza spune:
Fetelor stiu ca stit dar va mai amintesc o data
Saptaman viitoare
BABY EXPO
Editia 10 Aniversara !
6-7-8-9 Decembrie
Sala Polivalenta Bucuresti
Zilnic intre orele 10.00 si 18.00
(Duminica pana la 17.00)
Si acest weekend, ca si Madalina28 a spus la un moment dat
KIDEX, cel mai vesel targ pentru copii, isi deschide pe 30 noiembrie tolba cu surprize pentru cei mici, pentru bunici, parinti si viitoare mamici
Intre 30 noiembrie si 2 decembrie KIDEX da startul cumparaturilor de iarna la ROMEXPO.
si am trimis si pe mailul cmun
Louiza 32s + Yasmin
mai avem putin
AMR 08 SAPTAMANI
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
danybv spune:
ancadragoman, sa va traiasca bebelusa si sa va bucurati de ea .Este o scumpete de fetita.
danybv34Maria
Poze cu Andrei si Mamy graviduta
http://community.webshots.com/user/danybv
Ghidul viitoarei mame
http://www.iubire.md/guide.pdf
creata2008 spune:
Ca o albinuta! :) Sau era "furnicuta"?
quote:
Originally posted by Gina M
Creta - Ce harnicuta ai fost!Felicitari pentru noile achizitii!
Carmilia spune:
Neata,fetele!Eu am dormit tare prost,m-am bucurat crezand ca-mi trece raceala(o am de o sapt),dar m-a pocnit o tuse de toata frumusetea!Ar trebui sa merg la medic oare?
Ellenuta,multam fain.Sper sa capat si eu repede kitul.
Lala,sora mea,care are 36 de ani,crede acelasi lucru ca si socrela ta,privitor la infasat.Din experienta.
Nu mai stiu cine intreba de morfo de trim.III,nu seamana cu cea de trim.II,de fapt nu mai e morfo,e eco simpla.E si mai ieftina,de altfel.Eu am fost la Iosup si a fost scurt:pozitie craniu,miscari,cord,placenta,lichid amniotic,artere uterine-normale toate,col...Si cam atat.Nici pozele nu mai erau la fel.In sapt.23 a fost mult mai spectaculos.
Va pup
Carmilia 33s3z , Alex
AMR 7 sapt !