Parfumuri, cumparaturi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Si pe mine ma intereseaza subiectul.

Eu insa nu stiu care sunt modalitatile de plata cand cumperi de pe un site din afara. Mai exista si alt mod de a plati ceva faca card de plati international ??? Adica sistem ramburs sau ceva pe acolo ....

www.andreialmeu.piczo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Clara , mi-a cumparat mama-mea de acolo un Bvlgari Aqva, nu stiu daca e original , dar e destul de persistent.
Insa si-a cumparat un prieten de-al meu , l-a desfacut si a vazut ca cineva umblase la sigiliu, era sudat la loc.....
Acum i-am cumparat cadou un parfum de la cineva , de ziua lui , dar mai atept putin sa-l intrb daca e original sau nu
In Flavia sunt atat de multi acum incat te intrebi cum fac rost de atatea. Ca inteleg sa furi 1-2-5 parfumuri , dar ei iti aduc ce vrei , si au masina plina ....

melody .... nu trimit in Romania :( Bine ca era si Moldova , si Uzbekistan , si Tuvalu , numai Romania nu ....

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

De pe amazon poti cumpara?
Nu se mai da voie sa puiparfum in pachet , ca iti luam eu de-aici , original categoric si ti-l trimiteam intr0un pachet cumva.
Am adus in primii ani zice de parfumuri , ca aici erau mai ieftine...muult fata de Rmania.
Ce e ''Flavia'' sint si eu curioasa!!
Numai bine,
Crisa

Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina;sub pasii tai care urca ele se vor inmulti la nesfarsit!!
http://tt.lilypie.com/9ktRm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danet spune:

Xio , eu cumpar de pe Strawberry de multa vreme si produsele lor sunt originale ( sau foarte bine contrafacute )...:)

Vezi ca acum de sarbatori au reduceri de 50-60%, si chiar merita .
Sunt foarte seriosi , am primit intotdeauna pachetele la timp si le poti urmari pt ca iti dau nr coletului.

Oricum e mai recomandabil sa cumperi de la ei decat de pe e-bay , pt ca daca nu iti convine poti sa le returnezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu mi-am luat destule chestii de pe Strawberry si am fost foarte multumita de calitate. Nu neg, sunt mai scumpe decat pe ebay, dar macar nu risc aiurea, fata de ce preturi sunt la noi in magazine ies oricum aproape la jumatate de pe pret.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melody spune:

quote:
Originally posted by XIO

melody .... nu trimit in Romania :( Bine ca era si Moldova , si Uzbekistan , si Tuvalu , numai Romania nu ....

Xio, eu nu am cumparat de-acolo, doar de pe ebay.
Si chiar acum recent, de ziua mea, nu e teapa. Daca ai si paypal, ai si protectie la credit card. Apoi dupa ce primesti produsul de pe ebay, de obicei se pune un review. Vezi ce reviw-uri are acea persoana sau magazin inainte de a cumpara. La site-ul asta face reclama la noi la tv, inca nu l-am incercat, mai ales ca acum sunt asa de multe reduceri la parfumuri si la orice in magazine.

Io is cea mai tare din parcare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

quote:
Originally posted by Melody
Xio, eu nu am cumparat de-acolo, doar de pe ebay.
Si chiar acum recent, de ziua mea, nu e teapa. Daca ai si paypal, ai si protectie la credit card. Apoi dupa ce primesti produsul de pe ebay, de obicei se pune un review. Vezi ce reviw-uri are acea persoana sau magazin inainte de a cumpara. La site-ul asta face reclama la noi la tv, inca nu l-am incercat, mai ales ca acum sunt asa de multe reduceri la parfumuri si la orice in magazine.

Melody...nu cred ca era vorba de teapa la carduri, cel putin eu nu la asta m-am referit.Xio vrea parfum original, si eu i-am spus ca dau tepe la parfumuri.Ailuat tu parfum si a fost original?
Ca si eu caut un parfum si nu stiu de pe ce site sa-mi iau.
Numai bine,
Crisa

Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina;sub pasii tai care urca ele se vor inmulti la nesfarsit!!
http://tt.lilypie.com/9ktRm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melody spune:

Melody...nu cred ca era vorba de teapa la carduri, cel putin eu nu la asta m-am referit.Xio vrea parfum original, si eu i-am spus ca dau tepe la parfumuri.Ailuat tu parfum si a fost original?
Ca si eu caut un parfum si nu stiu de pe ce site sa-mi iau.
Numai bine,
Crisa

Da, Crisa,chiar acum cateva saptamani, Vera Wang, 100ml. Si da, era original si sigilat. De fapt sotul l-a cumparat de pe ebay de ziua mea. El cumpara foarte multe chestii de acolo de mult timp, totul a fost ok mereu.

Io is cea mai tare din parcare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Melody , imi spui te rog de la cine a cumparat?
ca daca tot iau ceva macar sa ....nimeresc

Mergi la inceput