Cum ati fi reactionat..daca...!!!!
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
CrisaS spune:
quote:
Originally posted by principe
Eu l-as fi data fara pe usa si daca ar fi spus ca pune bomba pe Marte,persoanele violente nu-si au locul in mijlocul familiei mele..indiferent cine este el,ce natie ,ce grad de rudenie,ce culoare de piele.
M-ai impresionat pina la lacrimi...asa te-ai nascut tu sau ai fost bolnav(a) cand ai fost mic(a)si ai ramas cu sechele
![](bang.gif)
![](bang.gif)
Multumesc oricum ca te-ai deranjat sa raspunzi!!!
Crisa
Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina;sub pasii tai care urca ele se vor inmulti la nesfarsit!!
http://tt.lilypie.com/9ktRm5.png
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
CrisaS spune:
quote:
Originally posted by Clover
Ai avut o reactie emotionala fireasca. Cine se da cu parerea aici nu a trait experienta pe viu si nu are idee. Eu zic ca mai bine ca ati aflat ca va pierdeati timpul cu un dezechilibrat. Omul are probleme mari si daca zici ca a fost la casa de copii s-ar putea de acolo sa vina problemele lui.Problemele astea pot fi rezolvate pe o canapea moale la psiholog, nu amenintand ca plasezi bombe.
Stai linistita ca m-am izbit mereu de postarile lui principe si mai sint cativa pe forum care sint deja istorie nu exista subiect sa nu vina si sa ia pe toata lumea de la 11 m .Ceea ce nu inteleg e de ce au asa comportament!!! E simplu de pacalit cu asa caracter, mama ce destept e, fraierii se amuza...mama ce tare e ia pe toata lumea la misto!!!
![](alcool.gif)
Mai sint la fel de convinsa ca daca i-as intalni face to face nu as da nici doi bani pe ei(astia de se dau berbeci!!).De obicei asa se intimpla cu de-astia ca ei ''latra'' da nu musca.In special cand e vorba de ceva virtual.
Ma rog sant obisnuita cu de-alde de-astia.
Numai bine , oricum!!!Si sa speram ca la anul se maturizeaza si persoana in cauza, ar fi un cadou superb de Craciun!!!
Crisa
Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina;sub pasii tai care urca ele se vor inmulti la nesfarsit!!
Ortansa spune:
quote:
Originally posted by CrisaSquote:
Originally posted by principe
Eu l-as fi data fara pe usa si daca ar fi spus ca pune bomba pe Marte,persoanele violente nu-si au locul in mijlocul familiei mele..indiferent cine este el,ce natie ,ce grad de rudenie,ce culoare de piele.
M-ai impresionat pina la lacrimi...asa te-ai nascut tu sau ai fost bolnav(a) cand ai fost mic(a)si ai ramas cu sechele.
Multumesc oricum ca te-ai deranjat sa raspunzi!!!
Crisa
draga CrisaS-te exprimi violent fara motiv.citeste de 2-3-4-5 ori(cat o fi nevoie) un mesaj,inainte de a riposta.
ziua buna!
I've g
![](inlove.gif)