Fetele din America (96)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Numar pe degete preocuparile care l-au fascinat cu adevarat.
Heroscape, Hotwheels, Harry Potter citeste oricind, Lego-uri iarasi cind il apuca uita de el, piscina (toboganul cu apa-era inebunit)Si mai presus de toate Pokemonii astia, mama lor, ca asa imi pare rau ca i-am dat voie cu Nintendo.
Weekendul asta e prima oara cind n-are voie total de cind l-a obtinut, sa vedem daca intra in sevraj.
Pe de alta parte faptul ca e consecvent cind ii place ceva, l-a ajutat sa invete sa citeasca si tabla inmultirii.
Eu tot mai incerc discret cu microscoape (azi ne uitam la singe, cum coaguleaza, etc), ii mai iau mai tirziu un stetoscop, poate-poate se prinde ceva, pina la urma ce alege el (cardiologie, surgery, neurologie) eu nu-i impun nimic.

A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
Originally posted by Andrada

Atonement e singura carte din viata mea la care am citit sfirsitul inainte sa o termin, eram asa de incordata ca n-am rezistat..

cea de Ian McEwan? merge de cadou? :) am de facut citeva si nu stiu ce.

vesti rele cu laptele asta demachiant. Oana sunt cam greu de dezvatat acum la batrinete. o sa ma mai uit pe amazon. cred ca am vazut si ceva biotherm , o sa ma mai uit si la clarins. nu prea imi cumparam eu branduri d'astea mai fitoase da' asta este.

stiu cum se zice la faina si restul. . e vorba ca nu vreau sa intind mina catre prima faina, si ca nou venita ... ma bucur cind le reperez prin magazin mai ales cu furia care-l apuca pe Robert de cum punem piciorul intr-un supermarket ...

Mergi la inceput

Da merge cam orice de Ian si mai merge si cam orice de William Boyd (io sint extatica de "Any human heart").
Incearca si David Sedaris si A J Jacobs (astia sint extremely funny)
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Ce este acest SeaMonkey? Un fel de Beta fish???

vreun link ceva, sa ma destept si eu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

quote:
Originally posted by Sanca

Ce este acest SeaMonkey? Un fel de Beta fish???

vreun link ceva, sa ma destept si eu?

Cred ca despre asta este vorba:
http://www.sea-monkeys.com/html/aboutsm/whatarethey.html

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

O chestie simpatica cu Ian McEwan a inventat o boala "De Clerambault's Syndrome" care a "fooled" toti psihiatrii britanici. Iar William Boyd a inventat un pictor Nan Tate (o anagrama de la galeriile britanice) si i-a zapacit pe criticii de arta (si David Bowie i-a tinut isonul)
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Pe Ralu asa tare au interesat o sea monkeys ca s inca la pachet!!! Poate si din cauza mea ca tot nu i am gasit container...

Andrada esti o draguta!

Ramona orice minune/jucarie tine trei zile. Eu m am convins. Cumpar cadouri ca sa mi fie copilul bucuros si sunt constienta ca in cateva zile nu mai este interesata.
A vrut American Idol sa cante cu ei. Are. De cantat a cantat o vreme acum imi face pe pricipal a scolii la microfon .

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

97

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput