Cine-i nascut in 75 sa ridice mana sus(3)
Raspunsuri - Pagina 4
aidaciolac spune:
Seara inainte de baita trebuie sa manance , apa , pishi. Nu iese din baie daca nu are halatul legat si cu gluga pe cap (poa' sa fie si 35 de grade afara) , dupa mai mananca ceva desert ('dulci' zice ea) , iar pishu. Dupa vine dezinfectarea pe maini , bea apa , dar mai lasa in ceasca sa mai bea si in pat
. Apoi invelirea trebuie sa fie intr-un mod anume , dar sa nu ii invelesc si matzele.
Intr-o perioada inainte de ceasca de apa dinainte de urcarea in pat trebuia sa jucam 'pacalici' care se lasa cu multe gadileli si chiraituri.
Si mai sunt ... le scriu maine ... adevarate ritualuri
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
monica-elizabet spune:
distractie si la voi ![]()

monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica-elizabet spune:
La multi ani! ROMANIA
ce facetei fetelor, cum sarbatoriti? (la noi a fost o mica petrecere intre rom acum 2 zile fiindca in we nu vine nimeni)
pe toate sa aveti un we fain
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Luna75 spune:
Buna ziua si de la mine.Ma bucur sa citesc atatea lucruri frumoase
mir3lly,ma bucur ca fetita ta si-a revenit
ciuf, in mod normal o fata de 16 ani ar trebui sa se descurce o seara cu copii
eu cel putin eram o baby-sitter de incredere la 13 ani - atunci s-a nascut sora mea
in legatura cu impresiile de calatorie - nu neaparat ma mandresc cu ele -am citit relatari mult mai frumoase
Aida,interesant ritual de culcare
Monica,
fetita mea face fite in legatura cu incaltamintea -
pur si simplu refuza sa se incalte cu unii chiar daca sunt foarte draguti
O duminica placuta la toate fetele
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
monica-elizabet spune:
Buna fetelor,
citind ce zici tu Luna despre fetitza ta
mi-am adus aminte ca ruxi acum vreun an a avut o perioada in care nu vroia sa mearga afara decat daca o incaltzam cu papucii de casa...buuunnn....o incaltzam dar apoi cand veneam in casa ii vroia tot pe-aia...da-i si spala-i
am cautat sa-i mai cumpar o pereche la fel si nu am gasit pe nicaieri, i-am cumparat altii...nu a vrut cu nici un chip...pana intr-o buna zi cand sotul meu i-a luat si i-a ascuns, a utlat dupa aia vreo cateva zile cand isi aducea aminte de ei da' am scapat de calvar ![]()
aseara am fost intr-un super market unde deja au pus un pom maaare de craciun, multe ornamente este si casutza Moshului pe-acolo,o craciunitza tinerica si dragutza da bombonele copilashilor si o mica orchestra de moshi care canta(toti sunt papusi cam de marimea unui om)...data viitoare trebuie sa iau neaparat aparatul sa facem poze...si era si un mos in carne si oase
alex si ruxi s-au dus de manutza la mos, ruxi a fost asa sfioasa ca abia daca vroia sa o ia mosul in brate...alex in schimb cu tupeu cand l-a intrebat moshul ce vrea sa-i aduca...5 minute nu s-a mai oprit ![]()
va pup pe toate si va doresc o Duminica placuta
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica-elizabet spune:
buna fetelor, va pup pe toate si va doresc o saptamana minuanta
aida, cum se mai simte pitica, ati fost la eco? 
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
ocebine spune:
Revin la servici...am o zi de luni tare proasta...azi mi-au luat 2 ore sa vin la servici. Metroul a facut 1001 de fite (cica probleme cu semafoarele pe sine

)...cred ca daca o luam apostoleste, ajungeam mai repede...
La noi a nins ieri, copiii au stat la zapada in doua reprize o ora jumate dimineata (ochi cirpiti, imbracati peste pijamale, refuzat mic dejun) si apoi inca o ora jumate dupa ce am reusit sa le dau ceva de mincarica. Aveau obrajii rumeni si reci cind au intrat inapoi in casa. Au torturat si bietul ciine (uraste zapada) L-au ingropat in zapada, l-au "bulgarit", l-au alergat...a dormit bietul Blue Eyes tun dupa amiaza.![]()
Bine ca s-au jucat ieri, ca azi nu mai era pic de zapada pe jos.
Mai fetelor, eu inca nu imi pot intra in "sezon"...parca nu am chef de comparaturi, liste, samd. Nu "intra" Craciunul in capul meu anul asta. Ma intreba sotul de brad, mi-am bagat capul intre umeri...sa vad cu ma "trezesc".
Anamaria
"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."
monica-elizabet spune:
ocebine, ce fain ca si la voi este zapada...lasa ca te "trezesti" tu...mai e timp pana de Craciun 
Aida...vesti? 
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post