Cine-i nascut in 75 sa ridice mana sus(3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Ciufuletz...parca te vad cocotata pe masa si pe scaun

La noi, pentru prima oara a decorat tata afara cu beculete...la noi pe strada e o adevarata intrecere. Vreo citiva am m-am prins in jos dar cind deja am descoperit ca nu mai am pic de spatiu in pod datorita cerbilor, saniutelor, miilor de becuri, ghirlande din lumini, pomi din luminite si vreo 7 pitici, am renuntat brusc...de vreo 4 ani fac mai simplu si cam la fel. Am apelat la aceeasi "formula" ca sa-mi fac viata mai usoara. Nu mai sint asa populara cu vecinii, dar s-au consolat. Nu mai spun ca in primul an, habar n-am avut de "intrecere" si m-am trezit cu vecinii la usa sa ma intrebe de ce nu fac nimic

Si sotul meu se mai lasa pe tinjeala cu chestiile in casa...tin minte ca la un moment dat ma aburea si pe mine cu "nu se poate"...primul an am schimbat singura garniturile la toate WC-urile din casa (curgeau toate si ambii "mesteri" sustineau ca n-au ce sa le faca). De obicei ma mai documentez eu inainte si ii pun in brate proiectul. De vreo 3-4 ani cere doar unelte de zile aniversare si n-are ce face, trebuie sa le puna in actiune.

La gresie la fel...eram gravida (cam de dimensiunea casei) si am pus cot la cot gresie cu el in bucatarie...

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

wow super fetelor ce faon trebuie sa fie pe-acolo pe al voi...toate casele luminate...
ciuf, ai avut ceva de lucru la decorat...bine ca ai terminat
eu azi am fost si mi-am luat o bluzita pentru revelion, pantaloni aveam unii noi pe care nu am apucat inca sa-i imbrac...asa ca gata tinuta de anul nou...nu vreau sa-mi fac cine stie ce toaleta si sa alerg dupa ruxi imbracata pompos
azi am terminat si noi cumparaturile pentru mosh, plata la restaurant...mai avem de facu ceva cumparaturi de papa pentru Craciun...si in rest...totu=i gata.
pe toate

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Si noi trebuia sa mergem la o petrecere de Anul Nou...se string mai multi copii de la scoala, cu parintii dar sint atit de obosita ca nu mai am energie. Cel putin de cind am copii, n-am plecat niciodata la petrecere. Am fost o singura data la munte cu niste prieteni si a fost super...dar asa la revelion, ioc.

Imi aliniasem tinuta de seara...uite-o aici (dar eu vroiam sa o port peste o pereche de blugi mai strimti si luuungiii...
www.bananarepublic.com/browse/product.do?cid=26189&pid=527957&scid=527957012" target="_blank">http://www.bananarepublic.com/browse/product.do?cid=26189&pid=527957&scid=527957012

Am ales pina la urma sa petrecem acasa (in noul living)...

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

wow ce in pas cu vremea sunteti
Eu nu stiu cand o sa le fac. De fapt nici nu am prea multe de facut. Doar de spalat geamurile si impopotonat casa ... si asta pana sambata seara cand vin ai mei de la Constanta si de terminat de cumparat cadourile

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

arata fain tinuta anamaria, si ce acasa nu te poti imbraca in ea?
aida, nici eu nu m-am omorat ca in alti ani...am icneput sa fac curatenie, incet, incet...alta data lesinam in ultimele cateva zile...cica sa fie cat mai proaspat facuta

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Anamaria, de cand imi doresc sa imi iau niste cerbi sau trenulete ... de cand am venit aici. Mosu' stie ca mi le doresc dar tot nu mi le aduce ca le considera "inutile" . Acum nici eu nu sunt genul sa ma duc in magazin sa mi le cumpar chiar daca el nu e de acord, ca as fi fara obraz. Prefer sa cadem de comun acord cand ne cumparam ceva.
Zilele trecute ne plimbam cu masina ca sa admiram aranjamentele de lumini de pe la case, la care Luca mi-a spus ca isi doreste si el o casa frumoasa (altadata mi-a zis ca si-ar dori o casa mai mare ). Acum eu i-am promis ca i-o voi face cat pot eu de frumoasa. Si mi-am dat toata silinta sa imi tin promisiunea.
Deci o sa va udati noul living? Pe cand ne pui niste poze? Tanjesc dupa draperiile facute.
Eu la capitolul cumparaturi nu am facut nimic. Am zis sa vina sotul sa ne sfatuim.
In fiecare an mergem la o pereche de prieteni la care vine Mosu'. Si cumparam la cadouri pentru toata lumea. Ei au trei copii, noi doi. Sunt atat de fericiti cand se intalnesc, stam in fata semineului la un vin fiert si cantam colinde pana vine Mosu' sa isi desarte sacul cu jucarii. Incercam sa pastram traditia cat putem. Apoi as vrea sa am niste cadouri si pentru bradul nostru ca sa stie copiii ca si pe la casa noastra a trecut Mosu', nu numai pe la cea a prietenilor nostri.
Monica, cred ca anul asta ma voi imbraca in niste pantaloni de catifea negri si o bluzica crosetata. Sper sa nu ma faca mama sa ma razgandesc.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Sper ca diseara sa reusesc sa fac pomul de Craciun si citeva poze...sa vad cind am timp sa le descarc!!!!

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Uitasem sa iti scriu referitor la insomnii, Anamaria. Incearca seara o plimbare cu Blue Eyes. Imbraca-te mai lejer, sa simti ca iti este un pic frig. Ma gandesc ca daca faci un strop de miscare inainte de culcare reusesti sa te relaxezi cumva. Eu asta iti recomand, sa faci ceva sa te obosesti fizic.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Hai sa va spun ca si noi avem voie brad natural si ne bucuram tare mult ... cat despre curatenie nu imi prea bat capul ca nu prea am ce sa fac ... smotruies zilnic din cauza situatiei ... cadourile sunt marea problema ...

Vad ca voi ati pregatit si tinute. Oare eu de ce nu m-am gandit!? Dar ce e corect e corect , asa ca o sa ma ocup si de asta ... cu mare placere

la toate.

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

daaa...aida...trebuie neaparat...vb cu moshu'
ia zii...la ce masura ai ajuns?
eu in post m-am ingrasat da' sper sa ma ambitionez sa dau jos cele 2 kg
am avut noroc ca mi-am luat doar bluza si eu nu ma ingras in partea de sus...doar pe si pe picioare

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput