Cine-i nascut in 75 sa ridice mana sus(3)
Raspunsuri - Pagina 12
aidaciolac spune:
zgarcit-o. Poate nu pui ceva poze ca pun
pe tine ![]()
Hai ca vin si io cu poze. Imediat o duc pe Emma in centru sa vedem ce e pe acolo.
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
monica eu sunt gata de plecare , dar din pacate nu m-a lasat inima sa o duc. E foarte frig afara si mai bate si vantul , iar din cauza gipsului nici nu pot sa o imbrac foarte gros ... ca sa nu mai spun ca ii ingheata piciorul
.
Asa ca a ramas pe maine ... nu o sa am scapare.
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
monica-elizabet spune:
si la noi ploua iar...ah ce vreme...insa nimik nu ne poate strica ziua ![]()

monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
adana. spune:
si eu mana sus, desi ma gandesc ca in curand o sa vreau sa o ascund :D.
glumeam
e fain aici? in gasca celor de 33? ma rog, eu atat ma pregatesc sa fac in ianuarie...hihihi cred ca pe aici lumea inca-i de 32.
bine v-am gasit.
sa va zis cu ce ma mandresc eu cel mai tare in anii astia? cu o copilita blonda si tare luminoasa de doi ani jumate, pe nume delia.
monica-elizabet spune:
fetelor
va
si va doresc o saptamana minunata
adana, bine ai venit in 
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
ocebine spune:
Revin din weekend...am facut progrese mari la camerele de sus...am reusit sa iau si canapele noi..le-am cumparat albe
spre disperarea sotului. Ma consolez in ideea ca se dau jos husele si se spala la masina. Am batut magazinele de lustre, am reusit sa iau una pe placul meu dar nenorocirea a fost ca sotul a trebuit sa mute locul in tavan...nu imi placea putin intr-o parte, am vrut-o musai in centru si de aici s-a ajuns la desfacut tavan, urcat in pod si inca 2 calatorii la magazinul de chestii pentru casa (Home Depot).
Sper ca miine sa putem pune pomul de Craciun...azi avem de terminat un proiect pentru scoala (despre puritani) asa ca mai asteapta pomisorul inca o zi.
Aproape am terminat si cumparaturile de Craciun, o mai am doar pe mama pe lista, asa ca a fost foarte productiv weekendul asta.
Anamaria
"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."
monica-elizabet spune:
ocebine, sa stapanesti sanatoasa canapelele si lustra...felicitari pentru we fructuos

monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
aidaciolac spune:
Anamaria pai e clar ca tu sti ce vrei. Sa vezi la noi , cand a facut husbantu livingu i-am zis ca mi e imi trebuie 2 lumini oarbe pe un perete. Clar ca nu a fost de acord ... dar nu s-a putut pune cu nebuna ... asa ca a spart peretele si a bagat fir... si a refacut ![]()
Pai livingul e gata de mai bine de 1 an si jumatate , dar crezi ca eu am cumparat lampile alea oarbe
? Nici vorba , nu este nimic care sa imi placa.
Asa ca sa stapaniti sanatosi canapelele si lustra 
Aida
POZE
Matza Emma in actiune