De ce adoptam copii ?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi_99 spune:

erato - sa va ajute DD sa va implinitzi visul...este un vis superb shi daca vrei cu adevarat, Dumnezeu itzi da copii!!!!

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erato spune:

Multumesc Gabi pt cuvintele frumoase. Hotararea e luata, atat eu cat si sotul ne dorim mult sa fim mami si tati si mai ales, de cand am vazut ca pt sotul meu nu e important ca si copilul nostru sa fie sange din sangele nostru, parca il iubesc si mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erica_81 spune:

Buna tuturor!

Sunt proaspat inscrisa pe forum si m-as bucura daca m-ati primi in mijlocul vostru si m-ati indruma,avand mult mai multa experienta decat mine,pe acest taram plin de obstacole numit ADOPTIE.
Eu am 30 de ani ,iar sotul meu 32.Sotul are azoospermie si singurele noastre posibilitati de a avea copii sunt fie inseminarea cu donator,fie adoptia.Ne-am hotarat sa adoptam si ca urmare am mers la Protectia Copilului si d-na de acolo ne-a dat o lista intreaga cu actele care trebuie aduse la dosar printre care si certificate medicale tip Ministerul Sanatatii,cu semnatura si parafa fiecarui medic specialist.De unde se iau aceste certificate si despre ce medici specialisti este vorba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dacris77 spune:

Buna, erica! ce coincidenta! sunt si eu ptr adoptie si sunt din focsani. am inceput procedurile acum cateva luni si sunt in asteptare. analizele medicale se fac la materna, de langa gara. mai intai se ia o foaie de la un instructor auto ptr ca este o foaie speciala ptr mai multe analize medicale si te duci la materna unde te programeaza ptr o zi( platesti in jur de 120?, nu mai tin minte) si se rezolva repede. daca vrei sa te coste mai ieftin te duci prin spitale sa iei stampila de la fiecarte specialitate care se cere pe foaia de la instructor. Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erato spune:

Erica, bine ai venit!

Vreau sa fiu mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erica_81 spune:

Multumesc pt ajutor

Mergi la inceput