***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (30)
Raspunsuri - Pagina 7
roxicucu spune:
Vali5, felicitari, ai super bebe daca deja sta in picioare. Maine poimaine alergi dupa el prin casa...
Ali24, inteleg ce simti....am trecut si eu prin asa ceva numai ca eu nu m-am multumit sa tin pt mine frustrarile ci m-am luat de el ca boala de omul sanatos.... desi nu-mi daduse nici un motiv sa cred ca e ceva nasol.... Eu inca nu am depasit faza asta...inca ma mai simt grasa si neatragatoare dar lucrez la moral... Am niste filmuletze pilates daca le vrei ti le trimit cu placere. Eu am avut ceva tentative dar in ultimul timp nu am mai facut deloc. Plus ca in blocul unde locuiesc este o sala de fitness pentru locatari unde as putea sa ma duc oricand....dar....
Doxinu, m-am amuzat cand am citit ce ai scris..."ca baiatul tau te va schimba pe vreo fata"....deja ai inceput sa gandesti ca o soacra.... Probabil ca asa gandesc si soacrele noastre de ne intelegem asa de bine cu ele. In mod normal faptul ca el iubeste o fata nu inseamna ca a pierdut sau ca s-a micsorat dragostea lui pt tine, nu? Oare si noi vom face la fel ca soacrele alea rele?
Plec sa hranesc copilul. Revin
miniuta spune:
mai, voi nu stiti bancul cu soacrele si nurorile???
cica stau doua babe pe o banca si vorbesc.
-vai,draga, mai tii tu minte, cand eram noi tinere, ce rele erau soacrele?
-da, draga mea, si acum vezi ce rele s-au facut nurorile???
eu am noroc de o soacra ok, ne intelegem bine, dar nu stiu zau ce soacra o sa fiu eu (al meu sot zice ca rea!!! )
mamica lui david(21.05.2007)
Alyna24 spune:
Miniuta, nu-mi aduce aminte de soacra
Si eu ma intreb cum voi fi eu!
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
Alyna24 spune:
As vrea sa va arat ceva(un filmulet) filmat cu telefonul si nu
merge.Cicia trebuie convertit in mpeg, avi....etc....Cum fac?Aveti idee?
www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
piticasigogosica spune:
Hop si eu...intre o ciorba pe foc,lucru la documente pt clienti,Cosmin in premergator,unde doar sta si Iris luata de la gradi.
Alyna24 si Liviana,merci de complimente,si eu i-am dat vreo 2 biscuiti pettit beure si azi i-am dat aia de la 6 luni cu glutem pe care ai devoreaza.Azi vb si eu cu doctorita.
Incep sa cred ca pe langa dinti mai e si de la burtica,citesc pe la voi ca le dati sa pape la ore fixe si stiti si gramajul eu ai dau san la cerere,deci mai devreme de 3 ore intre mese si dupa mese si noaptea incerc sa-i fac program.
LA MULTI ANI KID!!!!!!!!!!!!
LA MULTI ANI CARMEN SO!!!
LA MULTI ANI MARY LOU!!!!
ali24 spune:
Alyna24intradevar o sa trecem noi peste 9ca doar nu o sa stam in casa o vesnicie)o sa mai vina si vremea noastra sau cel putin macar sa speram
miniutasa sti ca si eu il amenintam ca daca o sa aflu vreodata ca ma inseala am sa il insel si eu,dar probabil se gandeste si el ca cine ma mai vrea pe mine asa
Vali5ok am sa incerc dar e tare greu sa tin pasul cu voi.nici noi nu avem inca nici un dinte.
chiquitita
mersi
lbelciugnu,nu e nici el manechin dar parca la barbati nu e asa urat sa fi mai plinut ca si la noi femeile.o sa mai pun poze cand o sa pot sa le descarc pe calc(ca nu stiu de ce nu pot
Carmen_Sobineinteles ca am ras la mesajul tau .esti tare draguta si comicain legatura cu tema pe care mi ai dat o nu cred ca o sa pot sa o fac ptr ca ar insemna sa bufnesc in ras de fiecare data (ca nu as crede nici eu ca sunt frumoasa)
andrada super videoclipul,felicitari ptr mama.abia astept sa spuna si al meu si sa inceapa sa mearga de a busilea
Ninutzaam trecut deja.datorita voua care ma incurajati
Gravidutamersi.am sa tin cont de sfatul tau.nici noi nu prea avem intimitate ca stam cu socrii si cu bunica lui dar o sa profit acum ca ei sunt in germania
vasdaca as putea ti as trimite eu 2 kg de la mine cu cel mai mare drag
fetelor cumnata mea nasteeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!(vi am spus si voua ca m am gandit ca poate va e dor de niste majorete)acum m au sunat din germania ca s a dus la spital cu dureri din 5 in 5 min.si am niste emotiiiii mai mari ca ea
am terminat de citit capitolul trecut si acum ma apuc sa il citesc pe asta.trimit mesajul sa nu il sterg si eu din greseala ca si asa il scriu de vreo 2 ore(cu intreruperi)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
andradap spune:
In primul rand vreau sa multumesc tuturor fetelor pt indicatiile cu cartoful dulce... O sa merg la cumparaturi si o sa-i arat sotului... sa vada ca n-am visat eu
AZI a fost o zi de.... ... Antonio mi-a scos peri albi.... Nu stiu ce a avut... Nici pe jos nu-l puteam lasa sa ma duc la baie ca-l gaseam la cabluri... si maraia la ele de ziceai ca e un CAINE... "MMMMMMMM" Daca il puneam in patut URLA.... ca nu-i era somn si ce sa caute el acolo.... OOOOF.... poate maine o fi mai cuminte... Nu de alta dar trebuie sa fac curat ca vineri am musafiri... Si joi prepar faimoasa prajitura inteligenta Sa speram ca iese din prima!!!
Am reusit sa citesc dar nu stiu cat am retinut ca nici nu am baut cafea azi ...
Addinel de-acum 500 ml de lapte pe zi e suficient... Eu il tin pe Antonio pe jos...
Didialex... ca tot il duci pe nr. 1 la PATINOAR... intreaba de la ce varsta accepta copii... nu de alta dar azi ma batea gandul sa-l dau pe ANTONIO la PATINAJ ARTISTIC... prea face cumpana si sta intr-un picior... ma rog... in "3 labe"... Ca sa nu mai zic ca ma si musca de fata cum il iau in brate a capatat aceasta noua pasiune... Incep sa ma bucur ca NU are dinti ca el cum ma vede, zambeste strengareste si apoi se repede... De multe ori s-a si lovit de fata mea...
Ralucami... da... acum am observat si eu cum mi s-a stalcit cuvantul... cu vier-mu-i-tul ... Avem copii "vier-mu-iti" ce sa mai incolo si-ncoace... poate s-or cuminti la batranetze!!!
Androix, eu te mai urmaresc si la copiluti de mai_iunie2005...sai chiar ii ziceam lui DIDi sau lui PEPSI ca am vazut ca scrii mult mai mult acolo...
Roxicucu... ori ii cumperi cereale fara lapte pe care le prepari cu laptele cu care s-a obisnuit piticul... ori ii cumperi cereale cu lapte dar sa fie de la firma de la care ii dai deja laptele...
Pitica, pai da-i tzitzi la cerere dar incearca sa lasi niste pauze intre mese... ca sa nu aibe mereu cate ceva in stomacel... sa mai apuce sa se si goleasca...
Fug... ca trebuie sa-l intretin, ca e obosit si tare morocanos... dar de dormit TOT NU VREA!!! Acum nu am altceva de facut decat sa topai/dansez in fata lui!!!
Andrada de ANTONIO (12 Mai 2007)
Graviduta spune:
Fetelor, multumim pentru urari! Mara are 7,930 kg si vreo 70 de cm.
Andrada, pai stii cum se zice "nevoia te invata". Nic eu nu stiam sa mananc cu betisoare si in mod sigur n-as fi invatat chiar daca ar fi stat cineva sa-mi arate. Dar intr-o zi nu erau tacamuri de platic in sala de mese, ci numai betisoare, ca la noi se mai comanda si mancare chinezeasca si cine crezi ca manca cu betisoare?!! Asa si piticii. O sa-i invete nevoia si cu gusturile mai deosdebite, diferite de cel al laptelui.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
lbelciug spune:
Mica, si noi stam prost cu legumele, dar i le dau in fiecare seara. Cat mananca, mananca. Nu-l fortez, dar insist cu cantecele, jucarii, etc, mai incearca si tati.
Roxicucu, ce haios e Stefan cum da din picioare! Parca pedaleaza la comanda! La Multi Ani pt ziua de maine! Sa fii sanatoasa si iubita de baietii tai!
chiquitita, vazut pozele cu bombonica roz! Iti vine s-o mananci, nu alta.
Mai fetele, dar ce aveti cu samburii de la dovlecei? Sunt asa mici si pricajiti. N-am auzit sa le faca rau la pitici. De cartoful dulce nu mai zic. E o adevarata manie cu el. Eu raman tot la produsele autohtone.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
***Diverse utile pt bebici***
moberi spune:
Daca tot s-a intrebat Didialex ce fac am zis ca sa gasesc si eu un piculet de timp si sa scriu un mesaj cat de scurt.
In primul rand bine ai revenit Chris27, chiar imi era dor de tine si eram curioasa cum ati reusit sa va incadrati in buget si in timp cu casuta.Bravo voua pentru rreusita si sa o stapaniti sanatosi toti patru.
Pepsi, iti sta tare bine tunsa, avem aproximativ aceeasi freza, ma intrebam si eu ca si Liviana daca asa sta el sau e aranjat mult si bine.
N-am prea reusit sa vad toate pozele noi, dar l-am vizionat pe Antonio ,pe primul capsunel in picioare , a lui Vali parca, m-am uitat prin pozele lui Carmen(care alaturi de Elteka au niste mesaje extrem de haioase), pe la Didi , Pepsi si Alina24.Oricum eu demult am ajuns la concluzia ca toti bebelusii sunt adorabili!!!!!!!!!, dupa un an isi mai schimba fizionomia si incep sa semene cu parinti (si aici materialul conteaza), dar pana sunt bebelusi sunt ca niste papusi.
Eu in continuare am dileme puternice cu diversificatul, parca ma prostesc de cap pe zi ce trece sunt vesnic nesigura daca fac sau nu bine.Singura certitudine ramane titi, insa mi-e teama ca treptat ma va sanctiona pentru faptul ca nu sunt acasa cand vrea el.De-altfel de multe ori cand ajung de la servici si incerc sa ii dau titi desi sigur ii e foame sau macar sete nu vrea in prima faza, intai ma cearta, apoi ne jucam , ne dragostim si abia apoi ii e dor de titi si ii canta un cantecel de aaa si iii si o iubeste....
Apropo de interminabilele discutii daca dam sau nu biscuiti normali, daca dam carne etc...pe mine mama m-a lecuit de ele...dupa ce caut ca disperata biscuiti fara gluten , iau cereale fara gluten etc...ajung eu acasa toata transpirata si vad pe bufet un pachet de biscuiti no name.Nu reactionez in prima faza , dar intreband-o pe mama ce au facut azi, cum a fost etc...mama toata un zambet imi spune ce bine a mancat copilul meu mar ras cu biscuite...m-a luat cu ameteli, m-am agitat ca un pepsi(no ofense pepsi)dar m-am rasuflat la fel de repede...nu de alta dar mi-am amintit ca daca ma cert cu mama, ma lasa cu ochii in soare si ma trimite sa-mi caut bona la copil care sa mi-l ingrijeasca mai bine decat ea....
A iar cu carnea alta telenovela...cumpar eu carne, fac creasta in grinda ca din ziua aceea va manca petitul meu puiut, ma emotionez toata...purced la bucatarie sa gatesc....cand primesc un telefon si aflu cu stupoare tot de la mama desigur ca al meu kinder manca puiut de trei zile......alta transpiratie rece, alta ameteala si desigur alt inghitit in sec...
va pup!!!!!!!!
Mama Alexandrei si a lui Matei (21.05.2007)