la 10 luni cresa sau bona ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisbar spune:

m-am intins atat de mult la povesti despre bona pentru a-ti da incredere. am citit si eu povesti de groaza despre bone.
voiam doar sa va spun ca mai exista si femei cu suflet pe lumea asta care sunt capabile sa iubeasca copiii altora si sa considere ca fac mai mult decat un job. bona mea vine cu zambetul pe buze dimineata iar eu o intampin la fel.

in scurt timp a inceput sa faca la noi in casa mai mult decat discutasem noi initial. a vazut cat de obositi ajungem seara acasa si a preluat din proprie initiativa (si fara a-si renegocia salariul) o mare parte din treburile gospodaresti.

are grija tot timpul sa fie ordine si curatenie in casa, ne calca si noua hainele si de fiecare data avem mancare gatita in casa. de multe ori o rugam sa nu mai faca atatea si sa profite de timpul in care copilul doarme si sa se odihneasca si ea.

nu bravez. m-am gandit si i-am spus si ei: atata timp cat nu este stresata (de noi) si nu este obosita, poate avea mai multa rabdare cu copilul si-si poate canaliza toata energia spre jocurile cu ea.

Prin urmare, reuseste sa-mi tina si casa curata, imi scoate si copilul afara, se joaca cu ea in casa si de cele mai multe ori macar o jum de ora se odihneste.
pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anghelada spune:

Asa este, sunt si bone de treaba. Oricum ideea este ca voi lua in calcul bona si apoi cresa... sa se fac mai maricica macar.

Si chiar am sa o iau cu cateva luni mai devreme sa ne obisnuim cu ea si ea cu noi...

Multumesc inca o data pentru pareri.
va pup

http://community.webshots.com/user/anghelada
Cineva acolo sus ne iubeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Si eu sint o norocoasa: mama singura, la 500 km distanta de parintii mei, dar am gasit o bona extraordinara. Sta cu Luca de cand avea 4 luni si un pic, si se vede cat se iubesc. Are grija de el, ii face de mancare, face cumparaturile, face curat, pot sta linistita la birou (mergand si sambata la serviciu).... Nu credeam ca voi fi atat de norocoasa; e in putere, are 47 de ani, are 3 copii, e femeie simpla, dar ardeleanca iubitoare....Intradevar ma si costa ceva, dar merita... pentru cineva care are grija de el si de casa, aproape 12 ore pe zi, luni-sambata.
Anghelada, sper sa gasesti si tu la fel... multa bafta!!!

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput