oua de prepelita la bebei
Raspunsuri - Pagina 7
ariel_7000 spune:
multumesc liliana
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.
puisorul spune:
Am primit si eu schema. Multumesc
Ani de Stefana (23.01.2008)
www.helpsonia.com
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
luny spune:
si eu
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
aka spune:
readuc in discutie acest subiect. mai ales ca vine toamna si odata cu ea virozele.
dintre mamicile care au facut cura de oua ce efecte ati vazut la copilasi? parca m-ar tenta si pe mine sa-i dau fetitei.
multumesc mult.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
khrisu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui martie Si eu cred ca sunt bune si crude. Prin fierbere se distruge cam tot; ca si in cazul legumelor, fructelor, laptelui. Eu am un bebi de 8 luni si ii dau lapte integral de vaca - crud, nu fiert. Am citit multe articole pe tema asta. Udati de ex. si o floare cu apa de ploaie si observati cum ii merge si apoi udati-o cu apa de la robinet, adica tratata...impotriva bacteriilor, microbilor etc. etc. De altfel a fost si pe Discovery un reportaj ca sa vedem si noi ce face pasteurizarea din lapte. Dar adevarul e ca am o sursa sigura, normal, nu iau laptele din piata. |
Mi-am amintit cum beam noi (eu si frate-miu) laptele de vaca in copilarie. O asteptam pe mama sau bunica sa mulga vaca, cu canitele in mana. Insistam sa ni-l dea asa nestrecurat, cu multa spuma.. Doamne cu bun mai era. Laptele de vaca l-am baut numai crud cat am stat la mama acasa.
Oua de prepelita crude dau copilului meu de pe la un an jumate. Proteina din albusul de ou (prepelita, gaina, gasca, etc)la prelucrare termica se oxideaza ireversibil intr-o masa fibroasa ce nu are nici un aport energetic.
KHRISU mamik de baietel si fetita
puisorul spune:
Eu nu i-am dat fetitei decat vreo 3 saptamani si atunci fiert si doar galbenusul pt ca nu implinise un an. As vrea sa ii dau din nou dar de data asta crud. Problema e ca am gasit si in supermarketuri dar nu stiu daca ma pot baza pe prospetimea lor mai ales daca le va manca crude. Mai gasisem la cineva particular intr-o localitate invecinata dar pt 6 oua pe saptamana era prea complicat. Voi de unde va procurati ouale?
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele