Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 46

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Vali_delide, bafta multa maine, sa ai o nastere usoara si o intalnire minunata cu papusica ta.

magdita

Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

bebe2008, ai pm
pupici
sper deja sa te simti mai bine !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

Vali Delide nastere usoara,sa ai o zi minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

buna fetelor! nu am mai scris de ceva timp. dupa cum stiti rusii au venit. acum deja ma apropii de perioada de ovulatie. luna asta nu mai fac nimic nici monitorizare absolut nimic. dupa sarbatori il sun pe tutu pentru laparo. sper ca anul viitor sa devin mamicasi eu si voua va doresc la fel. va pup pe toate
vali_delide iti tin pumnii

pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Vali Delide, este o zi speciala pentru tine, cand te vei intalni cu puisorul tau !
Bebe2008, bravo!
Ponei, felicitari din toata inima! sa ai o sarcina usoara, un bebe frumos si sanatos!
Ce bine este cand vin si vesti bune!

Pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

m'neata
am fost dim la monitoarizare si am vazut 2 burticute , viitoare mamici , chiar daca scriu aici , sau nu , sau poate una din ele era vali_delide, le urez nastere usoara ... si un bb sanatos si mancacios

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Neata!

pai si, georgia, rezultatul la monitorizare a fost satisfacator?

Vali_delide o zi minunata pentru tine! Nastere usoara!!!!

O zi frumoasa tuturor!

iyoana
Sarbatori fericite si cu bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna fetele,

Ponei, esti gravidutza?
Felicitari din tot sufletul !!!!!!!

Fetele care faceti laparo si nu sunteti din Bucuresti, trebuie sa mergeti la Casa de Asigurari de Sanatate Judeteana sa va modifice numele pe carnetul de sanatate cu numele dupa casatorie, se pune stampila lor. Iar trimiterea de la medicul de familie trebuie neaparat vizata tot de CAS Jud. pentru ca faceti operatia in alt judet decat cel de domiciliu. Se pune o stampila si o semnatura.
M-am gandit ca sunt niste informatii utile.
Va pup pe toate, fata exceptie

magdita

Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

Iyoana, de fiecare data cand merg la consult sunt "felicitata"... ba ca sotul e "varza", ba ca la mine "bate alizeul".. cu citat din tutu ..de ma ia si anume cu ameteala .. pai io in loc sa prind curaj mai rau ma tuflesc ... noroc ca nu sunt io asa sperioasa ... dar ..cred ca de frica ca ma iau de el , pana la urma s-a aratat si outul meu , cel pitit OS=15.4 (z15)
chiar vroiam sa va intreb ce plantute naturiste imi indicati sa o stimulez pe dna ovulatie ...am luat luna asta BU

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ponei spune:

Buna fetele,

Imi cer scuze ca nu v-am scris mai repede, dar aseara am ajuns la 10 acasa si nu mai puteam de somn.

Am fost ieri la control si doctorul nu a vazut sarcina. Am inebunit. M-a trimis la IDS sa fac testul de sange, am fost aseara si l-am facut si azi am avut rezultatul.

GRAVIDA

Sarcina este micuta, si marti trebuie sa fac un alt test de sange si apoi ma duc la Tutu.

Sper din toata inima sa nu am probleme.

Vreau si eu un sfat, ce sa fac sa creasca sa se faca mare, nu cred ca are legatura cu mancarea, de dormit dorm ca imi este somn, nu stiu ce sa fac, pana nu il vede la ecograf stau stresata.

Va multumesc din suflet de urari, chiar imi fac foarte bine si ma incurajeaza

Mergi la inceput