Dureri de ombilic in sarcina... este normal?
Am incercat sa gasesc mai multe informatii in legatura cu aceasta problema dar nu am gasit si prin urmare am postat acest subiect. De vre-o 5-6 saptamani a inceput sa ma doara ombilicul tare de tot. Nu ma doare zona ombilicala, sau in jurul lui,ci ombilicul in sine. Nu a iesit in afara (la 25 sapt), nu si-a schimbat culoarea sa ma faca sa cred ca este o inflamatie, arata normal si cateodata dureros.
Daca s-a mai confruntat cineva cu o problema asemanatoare as fi tare recunoscatoare sa imi scrieti experienta voastra.
Va multumesc.
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf___.png[/image][/link]
26+ cu
ADRIAN
Raspunsuri
RalucasS spune:
Eu pot sa iti spun doar ca pe mine nu ma doare, si este si partial iesit afara...Ar fi bine totusi sa ii spui de aceasta problema si doctorului care se ocupa de tine, si te mai asteptam si pe crenguta noastra 
24+
Lucas
deeapui spune:
Adriuta, eu m-am confruntat cu problema asta si la prima sarcina si vad ca incepe si acum, de cand a inceput burtica sa creasca. Eu cred ca tine de conformatia foecaruia. Eu una nu l-am avut deloc iesit nici la Alex, eu am un buric ft bine bagat inauntru
.
Eu una zic sa stai linistita, daca ombilicul arata bine, zici ca nu e imflamat sau nu si-a schimbat culoarea, cred ca e o problema cauzata strict de intinderea pielii, de cresterea burticii.
Deea
15+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2
tzuc spune:
Buna, la mine buricul saracul era intins la maxim, polat..capatase o culoare maro ..si uneori ma durea..dar in interior. as putea spune ca si cum bb ma apuca de buric in interior si strangea/tragea..era o durere nu insuportabila..dar deranjanta..asta se intampla incepand cu luna 7.
adriuta spune:
Multumesc pentru raspunsurile voastre, acum m-am mai linistit putin. Nici al meu nu si-a schimbat culoarea .
Cateodata ma doare tare de tot, si exact aceiasi senzatie o am si eu, ca bebe ma trage de el. Eu mai pun lotiune acolo, este voie oare? Cateodata nu mai stiu ce sa fac ca ma mananca rau de tot. Explicatia mea ar fi ca poate este de la cat de scurt ni l-a taiat la nastere si acum nu are "rezerve" sa se dezvolte.![]()
Multe multumiri.
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]
26+ cu
ADRIAN
irlandeza spune:
Si pe mine ma mai doare buricul, si ma mai si mananca, dar totul e normal. Pielea se intinde. Mie inca nu mi-a iesit buricul in afara desi am 34 sapt. Ma dau doar cu crema antivergeturi, nu se intampla nimic rau. Poti sa te ungi pe el. Asa se mai inmoaie pielea si poate mai cedeaza durerea.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
Cum creste motanica nostra
34+
bb PATRICIA ALEXIA
AMR 6 SAPTAMANI !!! 
ciuf spune:
Adriuta, si pe mine m-a durut ombilicul in sarcina. Si nu a fost prea proeminent. Nu am spus la medic ca nu m-a alarmat problema si a trecut de la sine.
sarcina usoara in continuare.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
kitzy spune:
Si eu am simtit aseara ca m-a deranjat un pic in momentul in care stateam ghemuita si ma ridicam, dar nu e iesit inafara si nu si-a schimbat culoarea. Eu am auzit ca e normal atata timp cat nu sunt modificari.
18+ cu posibil