Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 15
Roxana_G spune:
Afibebe, asa ma vii de acasa, ca ma speriasem.
Maria, Andrei a fost agitat, nu somnoros. Dar nu e o regula. Ma simt bine multumesc. Mai putin problema mov. Am citit pe site la Proctoline, si acum sunt sigura ca e fisura. Off!
Ana, baiatul meu cred ca pe tine te striga ca tot tipa "aanna". I-a placut ca i-ai luat apararea ca isi apuca jucariile intentionat.
Prisi, pai gata, ii las locul liber lui Sim, ca eu am terminat totul. Mai putin cadou de Craciun pentru sot, desi sa spunem ca si acela e rezolvat partial. Mai spune de steluta, cred ca i-ar placea si grasului meu.
Valentina, multa sanatate mititelului si sa scapati usor maine.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
luy spune:
prisi, se pare ca Mosul poate conta si pe ajutorul Mirunicai Foarte frumoasa si pijamaluta asta. Ce stea cantatoare ai luat ?
valentina, multa sanatate pentru puiutii tai. Mai, vad ca e cam frecventa conjunctivita asta...
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
bikmaria spune:
NOAPTE BUNA mamici,NOAPTE BUNA bebici
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
Roxana_G spune:
Luy, dar arata minunat Craciunita, si o prind tare bine culorile.
Rox ,
Poze
luy spune:
isabeluta, somn usor, sa te odihnesti si maine sa aveti o zi buna !
Rox, saracuta de tine, numai operatie nu-ti trebuia tie... Tin pumnii sa nu ajungi la asa ceva, sa se rezolve (cat mai repede) cu un tratament !
luy spune:
Noapte buna, Maria, vad ca azi dai repede bir cu fugitii . Da' tu du-te si te culca, esti in clasa muncitoare, nu ca noi astealalte care stam acasa ( cucoane, deh ! )
Rox, special i-am luat costumasul cu bluzita alba, prima oara gasisem cu bluzita rosie ( si ala era sigur de 3-6 luni, ca m-am uitat ), dar dupa ce ne-am mai plimbat un pic am gasit si costumasele astea, Si cum mie imi place cum ii sta in alb, am zis sa-i iau combinatia asta, in rosu nu eram convinsa ca-i vine la fel de bine. Si in momentul ala s-a produs incurcatura, ca nu stiu cum am facut de-am nimerit de 6-9 luni. In poze nu se vede,da' va zic eu ca e mare. Oricum in poze este imbracata cu el peste pijamaluta ( macar atata avantaj am avut, ca n-a mai fost nevoie s-o dezbrac )
aniast72 spune:
Avem si noi o fotografie noua... o puteti vedea in contul comun de pe flickr.
Noapte buna mamici si bebici.
Andreea, de Vladimir Constantin
Roxana_G spune:
Luy, se vede ca e de fetita costumasul ca m-ar fi tentat pe mine.
Pupici si noapte buna!
Rox ,
Poze
luy spune:
Ah, sa va spun ca de astazi printesa mea se tot chinuie sa se intoarca de pe spate pe burta. Inca nu a reusit, dar la cum se arcuieste... cred ca nu mai e mult si-i iese figura. Asta ma face sa fiu si mai atenta la locul in care o las cand plec din camera, acum nu mai sunt linistita decat daca am lasat-o in patut. Pana acum o lasam si pe canapea, dar de-acum mi-e frica.
Azi am pus-o si pe burtica un pic (daca tot isi dorea ea asa mult sa ajunga, i-am facut pe plac) si am ajutat-o un pic la inceput, am tinut-o asa, de piept, sa se prinda si ea care e treaba. Si a stat un pic asa, am lasat-o si fara sprijin si sta. Numai ca ar vrea sa se miste, dar inca nu reuseste si atunci se enerveaza si incepe sa planga. Ei, lasa ca mai invatam si zilele urmtoare ceva
luy spune:
Hei, Andreea, pai tu ai pus poza lui Mos Craciun cand era mic !
Imi placeeeeeee