Bucuresti IQ-ul Romaniei .

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Din punctul meu de vedere, aveam vot uninominal daca dl Basescu se "obosea" sa traga o semnatura. In schimb dumnealui a considerat mai potrivit sa cheme cetatenii la vot din considerente evident de orgoliu personal, cand repet, treaba lui era sa puna o semnatura
(NIMIC MAI SIMPLU)
Daca ar fi semnat, aveam uninominal si dupa aia putea sa faca referendum linistit in vederea unor schimbari care il nemultumeau iar poporul sa decida, dar aveam uninominal si altfel erau lucrurile. Asa stiti cum va ramane in istorie aceasta situatie?- Presedintele a fost cel care a franat evolutia politica la votul uninominal."Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Pai nu cred ca putea sa-si puna semnatura pe asa ceva daca juridicul de pe langa Pres.avea obiectii atat de serioase.Eu personal nu pot sa semnez ceva doar pe incredere sau doar sa se termine ceva mai repede si sa fie toata lumea multumita ca in viitor s-ar putea sa dau de necazuri si sa-mi para rau ca am semnat la gramada..Pe langa Pres.sunt consilierii juridici,doar nu iti inchipui ca sta el si detecteaza greselile.
Greselile domnului Basescu sunt altele:atacul la persoana la adresa domnului Parvulescu,crearea megapartidului ,promovarea in exces a unor nulitati.Din pacate pentru Romania,aceste greseli trec neobservate in comparatie cu ce tampenii fac adversarii.Iar domnul Olteanu,eminent jurist dupa cum se crede,degeaba scria tone de scrisori daca a trimis spre promulgare o lege proasta,cu articole neconstitutionale.El trebuia sa fie foarte atent cu orice detalii,sa promoveze o lege inatacabila la CC pentru ca domnul presedinte atata astepta.Dar probabil nu s-a dorit asta,a iesit o lege contestabila si ne-am intors de unde am plecat,minus referendumul.

Mergi la inceput