"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (9)
Raspunsuri - Pagina 22
mihaela_s spune:
Tot ce gasii despre vizita la nivel inalt fu despre www.svenskdamtidning.se/Sites/SvDam/Default17075.aspx?DataID=51115" target="_blank">cina oficiala, se pare ca fura totusi niste rochii "normale" .
Insa am gasit un articol interesant: www.aftonbladet.se/nyheter/article2059368.ab" target="_blank">cum va arata Pamantul daca oamenii ar disparea dintr-o data...cel mai interesant mi s-a parut ca Turnul Eiffel ar mai "trai" 1000 de ani, iar dupa miliarde de ani singurele dovezi ale civilizatiei pamantene s-ar gasi pe...Luna: o masina, o camera TV si alte "relicve" .
Acu' chiar am fugit, spre pe maine sa va gasesc intr-o casutza noua, la "Scandinavii se intoarce!" da?
vorbe de copil...
Hobby
Pegasis spune:
Aaahhh, ce-mi faceti voi mie... Care esti ala de-mi dadu' de veste, ca m-a lasat memoria de tot... De cind n-am mai scris bagara si emoticoane noi la magazin
Prea multe se intimplara in ultimele 6 luni de cind n-am mai apucat sa scriu, asa ca nu va plictisesc. To make a long story short: viata e de citeodata.
Votez cu 3 miini schimbarea . Promit sa-mi revin dupa summitul asta de mi-a mincat sufletu'
pe toti
Rayuela spune:
bre,voi vreti organizare de la mamarayu simbata seara?
Ati innebunit?
Asa ceva....
Maine dimineata,pe la prinz..dupa ce-mi revin,ca sint suedeza in week end:)
Edit:va mai aduceti aminte de extrema?Annie extreme??Ce-o mai fi cu ea...era scandinava adevarata
doruletz spune:
pegasis
Ai dreptate, viata e asa cum zisesi, tocmai d'aia trebuie sa bem Asa ca lasa summitu ala si vino sa ne plictisim acilea reciproc unii pe altii.
Io de ex. acu ma plictisesc cu un pahar de rosé (corsican) si ma uit la serbarea de 30 de ani de la moartea lui Cloclo. Stiti bre voi cine fu ala? Cica e cel care a compus originalul melodiei lu Sinatra, My Way. Se numeste "Comme d'habitude". Toti acilea stiau asta numai io nu, bine ca aflai, doamne ajuta.
(Intradevar, confirm, My Way e e tot aia)
Cre' ca n-avem sanse de subiect nou deocamdata ca lu lilutza ii taiara danejii netu in seara asta.
Rayu, cum dam bre de itsme s-o aducem acilea ?
mihaela_s spune:
'Neatza scandinavi!!!! Trezirea si la raport!
Hai putina gimnastica si la treaba: !!!
www.youtube.com/watch?v=1BFN_KmVVck&NR=1" target="_blank">Putina veselie...:))
vorbe de copil...
Hobby
lilanda spune:
'Neatza
Care va sa zica tot pe-acilea sintem, nitel confuzi :-)) Pina se trezeste si mama rayu, ia s-apuc s-o salut calduros pe pegasa-summista (mai, da' tiu minte ca pe cind va apucarati voi de organizareaaia cei mai iubitii erau, hehehe, pe la capitolul 2) si sa va mai informez ca ccc cu extrema ma mai conversai doo vorbe la mine pe blog (cred ca tot pe helevetici este), iar itsme fu asta vara la Paris, Roma si Toscana . Rayu sigur are adresa ei de mail, asa ca-i poate da de veste..poate si lui Ivan?? (googalii acuma dupa el si nu l-am mai vazut prestind pe la nicio bucatarie, ceea ce e putin ingrijorator).
doru, chiar vroiam sa te-ntreb, de ce-i spui bre Mariei, motoreta??
miha, ia sa urmaresti revista aia ca vaz ca promite sa ne spuna, in numarul viitor, ce-i soptii Base Madelenei, de-o facu sa riz-asa cu gura pin'la urechi!! Iar aseara sarbatorirati ceva anume?? (tin io bine minte ca acusica ar fi ziua ta, a lui bubu si a arboricai??
Io lipsesc nitel si va spui si unde merg, daca promiteti ca nu va rideti de mine, daaa?
Miine am o sedinta la ora 10 si urmeaza sa iau masina...asa c-acu ma duc in recunoastere in locul cu pricina, sa exersez niste parcari pe-acolo
Viu mai incolo...daaa? Va gasesc unde-am stabilit!!
PS Uite de-aia-mi place mie de scandinavi....cum isi vira necuratu' coada printre noi, cum ne erectam
Rayuela spune:
quote:
Originally posted by lilanda
PS Uite de-aia-mi place mie de scandinavi....cum isi vira necuratu' coada printre noi, cum ne erectam
Cu mine vorbeai?:))
Itsme a fost si in Argentina,umbla teleleu:))
Da conu NN o avea voie,s-a terminat cu interdictia?
In alta ordine...io m-am uitat la Eurovizionu suedez si cistiga madam Charlotte Perelli,cu o piesa a la Abba www.youtube.com/watch?v=EZ7U6WcsCRY" target="_blank">iaca aci
Deci ,ne mutam?Ati facut bagajele?
mihaela_s spune:
Noi am fost aseara la o seara romaneasca, am mancat sarmalutze cu mamaligutza, am baut tzuika fiarta si am continuat cu Iorovisionul suedez.
Rayu, tie de care-ti placu mai mult? Mie de www.youtube.com/watch?v=_vsWekSNcfo&feature=related" target="_blank">nordman ...seamana cu Cargo, nu vi se pare?
Lil' ai vazut www.imdb.com/title/tt0825232/" target="_blank">The bucket list? Noi am vazut aseara jumate, dar a trebbuit sa venim acasa ccc ca copiii picau de somn. Dar e un film care merita vazut, o comedie simpatica dar si de suflet cumva!
Io promit sa nu rad!
vorbe de copil...
Hobby
lilanda spune:
Hai, mama rayu, hai, ca io am valiza lu' dede la picioare :-)
miha, nici macar n-am auzit de filmul ala, da' merci ca l-ai recomandat...(scrisei unde fusei, da' mai simpatic, asa ).
Auziti, da' e vreun danez pe la Iurovizionu' ala?
mihaela_s spune:
haha lil' da' scrisesi simpatic de tot, ca trebui sa apelez la artificii parasimpatice ca sa vaz ce scrie. Noa, da di she ti-i rushine? Cre' ca si io as fi facut la fel...sa inteleg ca gatai cu ezamenu' si posezi una bucata de permis la purtator? YES!!!
Io nu vazui picior de danez, da poate nu-i dibui io!
vorbe de copil...
Hobby