"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (9)
Raspunsuri - Pagina 20
Rayuela spune:
Am inteleg ca e nevoie de curatenie prin poiana:)
Dar unde e poiana fratilor?
HA???
Facem restructurari?
Promit ca viu mai des sa vaz situatiunea:)
mihaela_s spune:
Rayuuuu, hai mai des sa mai parlim pe aici...ca nu am cu cine schimba oaresce impresii...adeluci daca esti pe fir da si tu un semn...
lil' interesant cum te-ai plimbat tu pe gheata cu masina, e artificiala, nu? Sau a fost asa frig la Danemarka? Spor la parcari(daca nu le-ai terminat) si mai spune-ne cum merge scoala...aia inalta
speed spor la citit si vacanta frumoasa la romanika!
dorulets, mai vino pe la noi!
Noi avem vacanta saptamana viitoare si eu si fetele, pe Silvia am sa o duc 3 zile la camin si apoi va sta acasa in we prelungit, profa ei de romana mi-a sugerat sa stea putin acasa sa i se aseze suedeza, a inceput acum sa spuna fraze si amesteca cuvinte(suedeza+romana) atunci cand e intrebata in romana . O sa-mi fie si mie binevenita pauza pentru sedimentare, acum am ajuns la faza in care am impresia ca nu mai pot retine nimic , iar la sf. de aprilie am testul de sfarsit de curs, desi acesta se termina la sf. de mai ....cine sa mai inteleaga regulile astora?
OK va pumpez si poate apare cineva mai vajnic sa adunarea!
PS. is la scoli acuma, am pauza si mai pierd vremea citind una-alta...
vorbe de copil...
Hobby
buli spune:
www.blackdown-hills.net/BHRP/Images/PCwin_otterford_snowdrops2.gif" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
mihaela_s spune:
Un martisor pentru fiecare!
vorbe de copil...
Hobby
speed spune:
multumim frumos mihaela ))
v-ati ales babutza?? eu cred ca o aleg pe 9...
noi am avut o perioada tare tulbure,grea,acuma incercam sa ne revenim...chiar am ajuns sa ma gindesc la vacanta in Ro ca la o delectare )))
sper ca sunteti bine toate/toti si va doresc babutze blajine...))
lilanda spune:
Bonjurica, bonjurica!!
Hai ca venii primavara in Nord, uite-asa, azi, de Ziua Femeii:-)
Deci:
-cite-o floricica doamnelor
-un buchet maaaare, maaare lu' mama Rayu...care sigur se indeletniceste astazi cu oarece altele si
- miine, de Ziua Sfintilor Mucenici, ii urez si lui xeno La Multi Ani sa traiasca, sanatos, fericit si bine!!
In rest, e cam praf pe-acilea
doruletz spune:
da' nu va bazati pe mine pt sters prafu cu atat mai putin pentru curatenia de primavara
Trecui sa zic La Multi Ani mamei Rayu, mamica de Bubu nazdravan !!
da' daca o sa fie rost de chef p'acilea ... mai viu
Rayuela spune:
multumesc ,multumesc pentru urari.
Am sarbatorit ziua mea cu o infectie in git si penicilina...bleah:((
Propun:
Sa inchidem subiectul asta.
Sa deschidem unul nou.
Sa punem mina sa fim iar poienari adevarati
Sa venim des in poiana.
Sa ridem
Sa comentam in stilul nostru celebru morometiam
Sa cheman la arme toti poienarii vechi.
Si din nou,repet,iar:))
SA RIDEM
Capisci,poienari???
papadie spune:
Eu am venit numa asa in vizita. Sper sa nu ma puneti sa ma descalt la usa mai ales ca am venit cu daruri...pt. mama Rayu pe pamant!
LA MULTI ANI, Rayu!
_
in rest va doresc -eu si trei sferturi de forum- sa vi se indeplineasca ceea ce va spusä Rayu mai sus!
blog
doruletz spune:
rayu, papa
despre asta vorbii si io cu Lilutz zilele trecute da' ea fu ocupata cu examenu! Acu, ca de ieri are permis trebe sa dea de baut la un subiect nou!
Ne trebuie un titlu, propuneri?
Incep io cu parafraza semnaturii mele (a carui copyright nu-mi apartine, e tot din Morometii sa stiti)
asta e asa cevaaaa, nemaipomenit!
pareri? alte propuneri?
Pana atuncea, in amintirea vremurilor bune hai sa ne radem un pic cu colectia de Mitici :
www.youtube.com/watch?v=zPpuqlRbcdk" target="_blank">Mitica Nb one sau Nivelul erectiei in Romania
sau www.youtube.com/watch?v=69pXMDB4Ong" target="_blank">Mitica al doilea, zis scrupulosul
sau www.youtube.com/watch?v=JpT6zKSSVfE" target="_blank">Mitica bipedul
nu mai viu aci, ne vedem la poienarii reloaded