Eu sant din Bistrita si locuiesc acum in Germania .
Intrebarea este unde trebuie sa merg sa imi schimb mutatia.
Eu am acuma si in Germania si in Romania,Bistrita iar cei din Germania imi cer numai una cea din germania .
acuma nu stiu unde trebuie sa merg in Bistrita pentru am face noua mutatie poate stiti voi si ma ajutati va multumesc.
Tinaa
quote:
Initial creeata de Tinaa
Eu sant din Bistrita si locuiesc acum in Germania .
Intrebarea este unde trebuie sa merg sa imi schimb mutatia.
Eu am acuma si in Germania si in Romania,Bistrita iar cei din Germania imi cer numai una cea din germania .
acuma nu stiu unde trebuie sa merg in Bistrita pentru am face noua mutatie poate stiti voi si ma ajutati va multumesc.
Tinaa
Eu sincer nu inteleg despre ce mutatie vorbesti. Ce fel de viza ai primit in Germania? Din mesajul tau inteleg ca esti de curind venita in Germania, de aceea banuiesc ca ai numai o viza temporara, dar, poate ma insel........
Tu in Bistrita ai domiciliul stabil, in Germania banuiesc ca ai o viza de rezidenta temporara sau permanenta. Una e domiciliul si alta e rezidenta........
Daca ai rezidenta permanenta in Germania, poti sa-ti declari domiciliul aici, predai cartea de indentitate si primesti pasaport cu adresa din Germania. Apoi, anuntzi in Bistrita si-ti faci acolo Abmeldung.