Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (67)
Raspunsuri - Pagina 18
gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by alinaatudor
Buna seara fetelor,
Am intrat si noi..dupa un weekend in care v-am citit dar ...din umbra...
Miri-mik...imi pare rau sa vad ca esti asa framantata de griji..tu care esti asa...strong...Dar cred ca toate se rezolva..asa ca si cu glicemia ta cred ca se rezolva ..in final...iar daca bebe cere sa fie "extras" mai devreme...cred ca dr iti va spune...Eu iti doresc sa nu mai ai parte de griji si sa nu mai creasca bebe in ritmul asta alert...
Mai fetele, ma ingrijoreaza o treaba...vad ca din ce in ce maio muulte gravidutz se confrunta cu , contractii inca din saptamani mici de sarcina...care sa fie motivul...eu inca nu inteleg de ce am contractii..sau ma rog am avut...de ce mi s-a scurtat colul...si de ce am sangerat..la ultimul control nu aveam nimik deschis pe acolo..dar.eu am mai sangerat..de vreo 2 ori de atunci...Of...de as gasi un raspuns care sa ma lamureasca..ma enerveaza cand nu gasesc explicatii...Maine merg la ctrl la gine..si am o lista intreaga cu intrebari pt dna dr...sper sa aiba timp si chef sa imi raspunda...chiar ea mi-a zis ca daca uit..sa imi fac o lista si sa o intreb...iata ca mi-am facut..sper sa nu ma flituiasca...
Felicitari fetelor care au vesti bune despre bebeii lor...si abia astept sa ne vedem tota cu bebeii in brate..sanatosi si mancaciosi...
www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
Alina 28 si Stefania
Ai idee cumva unde e situata placenta ta? Placentele jos inserate au tendinta de a sangera. O alta cauza ar fi multimea de vase sangvine din col care se mai rup din cauza greutatii.
GUGU 35+ Alex?
AMR 5 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
alinaatudor spune:
Cica placenta mea e bine inserata..posterior si la distanta ok fata de orificiu...acum...nici nu mai stiu ca mai cred...
Si eu cred ca din col a fost sangerarea..dar as vrea sa stiu sigur sigur...cam greu, nu?
scrisesem si eu parerea mea despre celulele stem...o groza...cred ca scrisesem cel mai lung mesaj.....si nu stiu cum am facut...ca a disparut...am apasat aiurea undeva...imi vine sa imi smulg parul din cap
www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
Alina 28 si Stefania
alinaatudor spune:
Hai sa fac un rzumat...2 chestii...e ok..ca asigurare pentru bolile hematologice..in rest sunt povesti...iar operatiile din china ar trebui interzise..dar nu se incumeta nimeni sa o faca..la ei legislatia e foarte permisiva..iar toate aceste operatii sunt experimenatel....rezultatele nu sunt pe departe cele scontate..nu au avut succes...deloc...adik..nici un paciet operat in china nu s-a vindecat...dar..asta e...televizorul dezinformeaza...sper sa se spuna o data si o data adevarul despre aceste "operatii salvatoare"..si astfel sa nu se mai aduca sperante desarte unor oamnei cu adevarat amarati....Ganditi-va numai de ce tarile civilizate...din occident nu fac transplantele acelea...pt boli...ca tetrapareze, mialgii, parkinson..etc...ci numai pt leucemii...
Ma rog...e alegerea fiecaruia...dar si eu...poate ca si altiiii sunt sceptica...si nu din cauza sumei..ci din cauza faptului ca informatia oferita pacientilor de catre firmele care recolteaza este truncheata...exact ca un spot publicitar...
Alina 28 si Stefania
LaLa_20 spune:
miki...uitasem sa-ti zic...e superb patutul...ma gandesc ca si in camera ei o s-o aud..am cuparat babyphone..care va fi confortabil amplasat langa urechea mea...
fetele da la intrebarea cu durerile pe care le am nu stie nimeni sa-mi raspunda...apropo vad ca nu ma mai doare...in schim ma chinuie rau arsurile de la stomac
Cea mai optimista gravidutza!
Laura 29s+ Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
patut
Shose spune:
Lala nu te ingrijora draga mea, poate bebelusa ta s'a asezat pe partea cu splina si te apasa pe acolo. Si io mai simt presiune pe unele organe, chiar si pe rinichi. Constientizeaza ca e un "efort" pt tot organizmul sa tzina un bblus in luna a 7a, a8a care deja are cateva zeci de cm 30,40 si 1kg-2.
si sa dispara durerea!!!
Pt cele mai frumoase zuze care participa la concursul cu poze....cum fac sa va votez pozele mai mult de o data? Ca nu ma mai lasa. Voi ati putut vota de mai multe ori o poza???
29+
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/
http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png
LaLa_20 spune:
multam de raspuns..shose...nu credc k se poate vota de mai multe ori...
Cea mai optimista gravidutza!
Laura 29s+ Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
patut
AngeliquedeS spune:
Fetelor, va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de mine. Pot spune ca incep sa ma simt mai bine, a cedat presiunea din tample si am inceput sa elimin apa, dar cred ca am bagat in mine azi peste 3 litri de apa ca sa ajung la rezultatul asta. Si vad ca ince sa mi se dezumfle mainile si tensiunea a inceput sa scada. M-am speriat tare, bine ca a trecut. oricum abi astept sa ajung maine la dr.
Va pupic dulce.
Pupici,
Angelique 35+ bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 5 saptamani!
Shose spune:
Angeliquece ma bucur.
Doamne cand ma uit la Amrul tau, la al Alinei...acum imi vine sa sar si io peste zilele care au mai ramas si sa pun macar AMR 10
Fetelor de Creatza si Mariuca mai stie cineva ceva? Nu am citit nicio veste de la ea azi.
Iulia tu pe unde umblii?
29+
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/
http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png
gattasalvaje spune:
In sfarsit am reusit si eu sa citesc tot ce-ati scris azi...
Darene , in leg. cu testul pt streptococ...eu zic sa-l faci si , daca iti iese pozitiv , ai timp sa faci tratament , daca-ti iese negativ , iti iei o piatra de pe suflet.
Irlandeza , pt. tuse potzi sa iei fara probleme Stodal sirop , este homeopat produs de Boiron . De Augmentin , stiu ca e OK in sarcina , se da chiar si in faza de organogeneza , insa nu inteleg ...ti-ai facut un exudat faringian sau vreo analiza care sa-ti arate ca ai o infectie ? Eu una nu iau antibiotic decat dupa ce stiu clar ca am vreun crocobaur care nu moare decat cu antibiotic.
quote:
Originally posted by irlandeza
Buna dimineata.
Mai fetelor, raceala asta nu-mi mai trece. Am luat vreo 7 zile un antibiotic mai slabut , dar tusesc ca un magar. Nici ceaiurile, nici inhalatiile nu ma ajuta. Si mai rau e ca ma doare burta de la atata tusa. Acum , de dimineata am fost iar la dr., mi-a dat augmentin-duo, 7 zile. Ce stiti despre el ? Pot sa-l iau linistita ? Mi-a zis dr. ca nu se duce la bebe . Iar sirop nu are voie sa-mi dea.
]Beinazutza , bine ai venit ... de ce nu ai avut curaj sa scri pana acum ? Suntem fete pasnice si nu mancam pe nimeni...Asteptam sa ne dai datele tale ca sa fi trecuta pe listutza ( UM , DN , DPN ).
quote:
Originally posted by beinazutza
buna fetelor
am tot citit pe acest forum si nu aveam curaj sa va scriu.sunt mamica unui baietel minunat de 13 ani ,si a unei fetite care se va naste la sfarsitul lunii ianuarie ,cam 26-28 ianuarie 2008.va doresc o sarcina usoara si fara probleme
Miri , imi pare asa de rau pt tine...cate eforturi ai facut in sarcina asta ca sa nu ajungi la insulina si , degeaba...te cred ca esti f. frustrata . Important este sa faci si de-aici incolo ce e bine si pt tine si pt bebe si sa nu ramai cu urmari neplacute dupa nastere. Stiu ca esti o fire puternica si luptatoare si va fi bine . Te admir pt vointa ta si cred ca esti demna de exemplu pt multe dintre noi...mai ales pt astea care ne vaitam ca am luat nu stiu cate kile , insa mancam ca spartele
33+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?
gattasalvaje spune:
Angi....in legatura cu cresterea TA , gandeste-te daca ai mancat ceva sarat in ultimul timp...si asta poate fi o cauza , mai ales daca retii si apa. Te-as sfatui sa renunti vreo 2-3 zile complet la sare , chiar sa-ti iei si paine fara sare , asa...de control , sa vezi cum evolueaza lucrurile.
Laurici din PN , bafta multa la control...te-asteptam cu vesti !
Danybv , parca tu ma intrebai de ce mi se induce nasterea...eu vreau neaparat peridurala si , in spitalul unde nasc , nu este decat o singura anestezista care face asa ceva . Ca sa fiu sigura ca voi beneficia de serviciile ei , tb. sa ma prezint sa mi se provoace nasterea intr-o zi cand este asta de garda. Cam asta este motivul...
33+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?