Gravidute si mamici din IASI(14)
Raspunsuri - Pagina 20
crissintibun spune:
Buna dimineata,dragelor!
Eu sunt f binedispusa si mandra de Amaluta mea care desi a fost cam agitata azi noapte de la 1 la 4 de nu mai stiam cum sa o adorm ,de la 4 a adormit bustean pana la 11 dimineata
.Parca a simtit si ea k e o noapte speciala si k mami si tati au si ei nevoie de intimitate
.
Kriss,noi avem 5050 g ,acusi ne ajungeti din urma
.
Azi in sfarsit pot scoate si eu galuscuta mea afara ,bine k nu mai ploua .De dinainte de botez nu am mai iesit sa ne plimbam cu ea in adevaratul sens al cuvantului
.Sper sa tina vremea buna.
Va pup si va doresc o zi minunata!
Cristina CEA MAI FERICITA
Amalia Maria(15.10.2007)
Poze
gugushtiuc spune:
Fetelor, va rog sa ma ajutati si pe mine cu ceva informatii.
Cele care ati nascut sau urmeaza sa nasteti puteti sap-mi spuneti daca medicul care v-a urmarit a asistat la nastere.
Eu vreau sa nasc natural, termenul ar fi exact in perioada sarbatorilor, insa dr care m-a urmarit pe parcursul sarcinii mi-a spus ca am toate sansele sa nu fie in localitate atunci. O alta varianata ar fi sa fac cezariana la 38 de saptamani (19 dec), dar ideea nu ma prea incanta. Mentionez ca stau in Suceava si ma gandesc sa vin la Cuza Voda in Iasi poate gasesc pe cineva care sa ma asiste. Multumesc
GUGU
36+
Alex? 
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
AMR 13 ZILE!!!
anymony spune:
LA MULTI ANI,NICOLETE,NICOLE,NICOLAI, NICUSORI!
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
aeperju spune:
quote:
Originally posted by gugushtiuc
Fetelor, va rog sa ma ajutati si pe mine cu ceva informatii.
Cele care ati nascut sau urmeaza sa nasteti puteti sap-mi spuneti daca medicul care v-a urmarit a asistat la nastere.
Eu vreau sa nasc natural, termenul ar fi exact in perioada sarbatorilor, insa dr care m-a urmarit pe parcursul sarcinii mi-a spus ca am toate sansele sa nu fie in localitate atunci. O alta varianata ar fi sa fac cezariana la 38 de saptamani (19 dec), dar ideea nu ma prea incanta. Mentionez ca stau in Suceava si ma gandesc sa vin la Cuza Voda in Iasi poate gasesc pe cineva care sa ma asiste. Multumesc
GUGU36+
Alex?
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
AMR 13 ZILE!!!
Offf, ce nasol....
Da, eu am fost la dna dr Grigore si am avut noroc ca atunci cand am nascut nu a avut concediu deci dansa mi-a facut cezariana la 39 de sapt.
emma
aeperju spune:
Sigur poti face cezariana la 38 de sapt daca dansa zice ca e ok daca nu roag-o sa-ti recomande pe cineva daca e posibil. Spune-i ca ai vrea sa nsti in iAsi. Poate te ajuta daca te-a urmarit pana acum.
Emma
byu spune:
Eu am facut cezariana la 38 si 6zile, la d-na doctor Mihalceanu (o super doctor), si daca esti in saptamana 38 deci sa fi implinit 38 cred ca se poate sa faci cezariana dar daca vrei sa nasti natural si cu doctora ta , te sfatuiesc sa ii duci ceva si sa vb cu ea daca stie pe unde se afla in per aia (ii spui ca esti disperata)daca vezi ca "o da in colturi"o intrebi cine ii tine locul ca sa fii cat de cat pregatita.Eu asa am facut, ca si a mea trebuia sa pleca din tara dar a dat Domnul sa vina la timp![]()
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
Votati-ma aici:http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=7
Votati Casian-Andrei va rog:http://www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=8755&from=search&keyword=casian-andrei
slimatei spune:
am intrat si noi sa spunem la multi ani tuturor celor ce isi serbeaza ziua de azi...
suntem bine ... nici un semn de nascare....
si am deschis si un nou cap 15..
mai avem putin...putin...
cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2