Gravidute si mamici din IASI(14)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La multi anisori Andreilor de Raluca, Monica si Ema! La Multi ani Amironeanu si Mexxa!
Miha felicitari,mamico! Sa va traisca Amira Ioana! Refacere rapida!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!

Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Anymony si Diana multumesc pentru sfaturi , dar m-am mai linistit un pic caci Biancuta a inceput sa-mi dea citeva contre si nici nu va imaginati ce bucuroasa sunt, de fapt stiti si voi cum e caci aveti experienta.
Acum va las caci merg la ziua nepotului meu,ANDREI, merg si eu sa maninc ceva prajituri si tort caci mi-ati cam facut pofta

poze
BIANCA ANTONIA
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Multumim frumos!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

quote:
Originally posted by kriss79

Oana, nu stiu cum tie ti-a zis ca e grasunica..la mine la aproape 38 sapt avea aprox.3050 gr si mi-a zis ca e micuta..
oricum ecograful poate avea marja de eroare 50-100 gr..cateodata si mai mult daca nu e performant..la mine s-a potrivit caci dupa o sapt s-a nascut Alessia cu 2950 gr..

Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Doctorita mi-a zis ca e in grafic, iar eu m-am uitat pe un site http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart unde scrie ca la 37 de spatamani implinite (exact cat aveam eu in ziua controlului), greutatea normala e de aprox 2860g. De aia ziceam si eu suntem niste grasunele la 3160g.

Oana 37+ Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

ninge! ninge!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

Eu m-am uitat pe geam si semana mai degraba a lapovita! Dar mai stii in ce se transforma?!

quote:
Originally posted by addiana

ninge! ninge!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

David
Cum a aparut Printul!

Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

ninge...ce frumos ..vrem si noi niste fulgusori..noi nu i-am vazut de cativa ani buni..aici nu sunt..

quote:
Originally posted by saryta

slimatei - nu-ti mai fa probleme ai sa vezi ce repede ai sa devii mamica ... acus ai sa fii cu puiul tau in brate.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)

dupa am sa zic si eu la fel...ca au trecut repede....dar acum....

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Ne putem baza pe voturile voastre?!

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salut
LA MULTI ANI ANDREILOR SI ANDREELOR!!

Acum am ajuns si eu la calculator..azi mi-au venit mamele si am fost si eu mai linistita..dupa o noapte cam de cosmar..m-am chinuit 2 ore s-o adorm aseara..iar dupa 3 ore si ceva de somn a stat treaza si a plans de la 3 juma la 6..mie imi cadeau ochii de somn..ea nik..mai facea pauze de plans si zambea..cred ca se distra pe seama mea..

Si ca s-o "premiez" pt. somnul bun i=a luat mama ei costumas de craciunita din Carrefoursi ciorapei..si eu mi-am luat din felicia rochita pt. botez...nu=s cine stie ce multumita(e neagra..dar la masurile mele de fotomodel), dar era la reduceri (am dat 79.99 lei) si nu stiu cand mai ajungeam eu sa imi gasesc ceva..

Eu am fost si la medic..si e totul ok, uterul se retrage frumos..mi-a dat anticoncept. Exluton sa iau pe per. cat alaptez..si voi incepe in seara asta..ca poate imi fac curaj si revin si eu pe baricade peste vreo sapt(ca primele 7 zile nu esti protejata).

ella, i-ai dat raceala domnului dr?ca era bocna..nu mai avea glas aproape deloc..imi soptea

Am vazut si eu ca ninge..ce frumos! abia astept sarbatorile!

va pupacesc

sper sa reusim sa dormim in noaptea asta..desi pana la miezul noptii am ce face..caci ma uit la Dansez..

Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

NINGE !!!

Ioana mea e super incintata de "pada"si de"nige", si isi freaca minutele ca i-am spus ca mergem sa ne batem cu bulgari!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput