Viata in Germania (48)
Raspunsuri - Pagina 20
Alina spune:
La multi ani,dragi nemtoaice si nemtisori!
Anul care vine sa ne aduca sanatate,multe bucurii si implinirea dorintelor!
Petrecere frumoasa!
Alina
Camelia spune:
Helbi, cred ca este vorba despre www.librarie.biz/" target="_blank">asta.
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.
ligeea spune:
La multi ani tuturor, un an nou cu impliniri si bucurii
Am si o intrebare de pus , cand incepe sezonul de reduceri in Germania -la 5 sau la 15 ianuarie , m-am mutat la casa noua si am nevoie de o gramada de lucruri-incepand cu TV , sistem Hi-fi si terminand cu perdele , lenjerii , etc.
Ce magazin -hipermarket , etc gen Ikea dar cu altfel de lucruri-nu sunt fan - imi recomandati ?
Multumesc de raspuns si inca o data-La multi ani
Camelia spune:
Ligeea, reducerile au inceput deja in unele magazine.Nu exista o data fixa, fiecare magazine face reducerile cand vrea.Pentru electronice si electrotehnice, cele mai multe reduceri au fost de sarbatori.Depinde si despre ce zona a Germaniei discutam, ca nu este peste tot la fel.Acelasi lucru se poate spune si despre magazine.Aici in zona noastra, eu prefer sa fac cumparaturi pentru casa de la Segmüller.Dar Segmüller nu se gaseste peste tot in Germania.Au lucruri foarte frumoase si foarte multe oferte, in orice perioada a anului.Perdele si lenjerii deosebite, dar nu dintre cele mai ieftine, gasesti si la Karstadt sau la Kaufhof.Cel putin astea imi plac mie.Nici eu nu sunt fan Ikea.
In general, marile magazine de mobila, au tot ce-ti trebuie intr-o casa, incepand cu mobila, covoare, perdele si terminand cu lustre, vesela sau tablouri.
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.
zuzunaki spune:
ligeea,
daca vii in zona Baden-Württemberg iti recomand MannMobilia(cauta pe site-ul lor localitatile,noi mergem la cel din Karlsruhe)are lucruri faine,noi de la ei am luat o parte din mobila,sunt de calitate,nu se compara cu Ikea.Pt electronice/electrocasnice sunt MediaMarkt si Saturn(astea cred ca sunt peste tot in Germania).
Va dorim si noi un An Nou cu multa sanatate si impliniri!Gute Rutsch ins neue Jahr!
Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu
STUTTGART CAMPIOANA!!!
maraki spune:
La multi ani nemtoaicelor Fie ca anul 2008 sa aduca sanatate, noroc, impliniri si bucurii Distractie placuta de Revelion
Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sanatate si iubire Si cu multa fericire!
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3