Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cecilia, e un frumos Cristi! Nenica dar ce iti seamna, la noi de ce nu o fi asa? De unde ai luat salopeta aia haioasa de blugi?

Andruzza, ce se iubesc cei 2 dragalasi! La voi e asa racorica in casa?

Diwana, Rares o fi in conversatii cum e al meu. Tot asa cu sonor mare? Haioasa poveste. Ma rog, pentru noi, ca bietul om. Nu stiu ce oi avea eu, nu cred ca scobitori, poate vreun instrument de pe la nastere. Glumesc evident, de la nastere e sigur, dar nu instrumente, ci franjuri.

Nah ca acum nu se mai trezesc astia ai mei. Ma duc sa vad care e treaba. Andrei se foise o multime mai devreme si acum nimic. Credeam ca face KK, desi taica-sau cica a facut si dimineata. Si era mandru nevoie mare ca l-a schimbat si l-a spalat el.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Andruzza si Cecilia ce scumpei sunt dragii de ei , sa va traiasca

Roxnu i-am facut poze ca nu am avut cand, da maine sigur, azi a dormit de la 3 la 6 si acum se joaca in scoica cu jucariile...
salopete eu am gasit acum vreo 2 sapt unele albe simple la debenhams 2 la 53 ron si de la Piciul i-am mai luat

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Rox, uite asta e catelul:http://www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&categorie_id=2&subcategorie_id=3&produs_id=125

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Rox esti tot timpul pe fuga, vrei sa faci cat mai multe chestii intr-un timp record.Eu la cumparaturi mai speciale nu voi pleca nici cu cel mare.
Despre boala sotului gandestete ca fata poate sa fie putatoarea si ea nici sa nu se imbolnaveasca...la ce febra am avut eu si nu s-a lipit de nici un membru

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Da Rox, cu sonor mare, cu o gramada de vocalize, de tonalitati, de expresii (faciale bineinteles) Prima data cand a vorbit mult a fost la 5 saptamani fix, si de atunci a evoluat mult, zic eu. Acum are 10 saptamani si vorbim in toate limbile, hi, hi, hi.
Stai linistita ca poate nu a luat Andrei raceala de la tati. Poate s-a decis sa ia numai ce-i bun de la el, asa ca .... Nu fi suparici

Azi i-am montat si noi lui Rares un carusel super simpatic. Ii drept ca este dintr-acela ce se pune la patuturi de lemn, ceea ce nu e cazul nostru, dar eu sunt de principiul ca nu exista aproape nimic fara rezolvare, asa ca am mesterit patul lui Rares, i-am facut gaura in panza cu o foarfeca, si am ancorat surubul bine de tot cu niste sforicici. Pot sa va spun ca nu se vede nici gaura, nici sfoara din spate. o a pun o poza sa vedeti. Dar pana atunci pun vreo 3 cu Rares pe mailul comun.

Diwana si pitic Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana salopeta o avem de la nasa,e matlasata. Da seamana cu mine si sunt tare mandra, ca doar e puiu mamiiiiiiiiiii

noi ascultam melodiile de la Anisia, e cocotat in bratele mele si e tare greuuuuuuuuuu

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
http://community.webshots.com/album/561560588jQEkXD?start=0

Mergi la inceput

noi ascultam melodiile de la Anisia, e cocotat in bratele mele si e tare greuuuuuuuuuu

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
http://community.webshots.com/album/561560588jQEkXD?start=0
[/quote]

si noi si e asa linistita, multumim Annisia

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Multumim mult pentru urari, sunteti niste dragute
Am profitat de faptul ca printesina molfaie semiadormita la tzitzi (asta e somnul de dinainte de baita) si am ajuns la zi cu cititul. Am vazut si poze de bb broscuta Cristian (care da, e bucatica rupta din mami - cred ca am mai scris asta), poze de pe flickr cu ciufuliciul Rares de diwana - ptiu sa nu-l deochi, e tare dulce ! si bineinteles poze cu Printesa Miau si fratiorul Rares - sa va traiasca comorile, andruzza !
Am mai incarcat cateva poze pe flickr (cine vrea sa le vizioneze sa intre pe contul comun, la Contacts) si am revazut pozele cu voinicii Stefan ( mai Sim, parca face flotari ) si Vladut ( + Miruna cea "incornorata" )
Niste draguuuuuuuuuuti . Ce copii reusiti am facut noi, mai fetelor ! Suntem tari, nu ?
Rox, tinem pumnii pentru Andrei, sa nu fi luat nimic de la tati.
Ali, sanatate multa !
prisi, daca vrei pijamalute, vezi ca ieri aveau la Debenhams seturi de cate 3 cu 69 ron, am mai luat si eu unul. Am intrat si la mothercare si acolo am vazut ca un set de 3 pijamale era 145 ron

Azi am fost la Carrefour, am plecat acasa de la ora 11 si ne-am intors la 14.30. In tot timpul asta printesa a dormit . S-a trezit la un moment dat in Carrefour, a stat si s-a uitat in jur vreo 5 minute, dupa care a ajuns la concluzia ca nu e nimic interesant acolo si e mai castigata daca baga un somnic.
I-am luat costumas de Craciunita, maine dimineata intram la sesiune foto pentru calendare si felicitari.
Sim, tomasa, ati rezolvat globuletele personalizate ? Vreau si eu... dar nu stiu cum as putea ajunge. Tomasa, iti mai aduci aminte cat te-a costat anul trecut ?

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Gata, am expediat niste poze cu Rares pe mailul comun, pt. cine vrea sa le vada.
Apropos de mailul comun, am descarcat cantecelele de la Annisia. Multamim frumos Annisia

Diwana si pitic Rares

Mergi la inceput

Luy e scumpa foc Maria, mai ales in poza cu tenisi e mortala nu o strang?

avem si noi salopetica galbena

poze

Mergi la inceput