Strumfi de iulie-august 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 14
Amethyst spune:
diane_dum si mi_a problema la noi e ca in dormitorul nostru nu incape patutul ei sub nici o forma, nu avem ce artificiu sa facem si de aia am ajuns asa, cred si eu ca l-as fi pus langa patul nostru si nu ne mai chinuiam.
Anto felicitari pentru permis si de la noi, stiu cum e sa te bucuri de asemenea reusita si sa dea Dumnezeu sa nu ai nici o problema la condus in viitor
Gabrielabv am aplicat si eu metoda descrisa de tine dar ea nu ia suzeta decat atunci cand ii e foarte somn si nici atunci mereu iar la san trage de cateva ori cat ii curge astfel incat sa inghita de fiecare data, ca se plictiseste fata sa traga de mai multe ori pentru o singura inghititura...
aylin, suntem colege de suferinta. Ieri am scos abia 60ml din ambii dar a mai supt cate putin si la celelalte mese iar asta noapte a supt din ambii sani la aceeasi masa si tare m-am bucurat.
lia chiar aveam de gand sa te intreb cum a fost in vizita dar tu deja ai scris, pacat ca mamica ia puiul in brate doar cand plange rau![]()
Gabriela cu intarziere La multi Ani si de la noi cu multa sanatate si rabdare pentru cei 3 copii minunati. L-am admirat pe cel mic, e fortos si scump foc
Noi am avut o seara foarte proasta, cred ca o deranjeaza gingiile (deja?!?) pe gagarita pentru ca era disperata sa roada ceva si chiar dupa masa si a plans pana am reusit sa o adorm, ceea ce nu s-a mai intamplat...
Fetele din Bucuresti, voi de unde cumparati in general hainute pentru bebe?
"Exista o infinitate de moduri prin care poti dovedi ca esti prost. E greu sa le eviti pe toate."
liadorian spune:
quote:
Originally posted by Amethyst
lia chiar aveam de gand sa te intreb cum a fost in vizita dar tu deja ai scris, pacat ca mamica ia puiul in brate doar cand plange rau
"Exista o infinitate de moduri prin care poti dovedi ca esti prost. E greu sa le eviti pe toate."
Si pe mine m-a intristat chestia asta... Plus ca mamica respectiva a renuntat deja la alaptat din cauza ragadelor si e acum in faza in care incearca sa scape de sentimentul de vinovatie. Asa-mi venea sa-l iau pe pusti in brate sa-l alaptez eu, si s-o conving pe ea ca ranile alea trec, mai e putin si trec si apoi bucuria de a-ti tine pruncul la san e incomparabila. Nu mai spun de beneficiile laptelui matern pentru copil... In fine, era si ea obosita si satula de cate sfaturi primise si-am luat-o incet, dar de dimineata i-am trimis pe Mess o gramada de link-uri utile legate de alaptat. Am s-o iau si eu asa, prin invaluire, poate reusesc s-o conving ca nu e alaptatul chiar asa de dificil daca treci de prima faza.
Imi pare rau ca ati avut o noapte grea, dar daca e din cauza dintilor, cel putin stii la ce sa te astepti de acum incolo. Folosesti vreun gel gingival pentru cea mica?
Lia si
Miruna Demetra
Amethyst spune:
O sa cumpar gel azi sau cel tarziu maine pentru ca pana acum nu am mai avut probleme din astea.
Ooo, pai daca era sa renunt la ce dureri si rani cu sange am avut, renuntam demult. Dar pentru ea, plangeam si alaptam. Cum sa nu mori de ciuda si tristete cand vezi ca nu mai suge?
Poate mamica respectiva ar putea sa mai citeasca si despre nevoia de afectiune si apropiere a lui bebe, ca daca il va lua in brate doar cand plange rau e posibil sa fie un copilas cu probleme emotionale si carente de dragoste.
ghinetz spune:
'Neata si de la noi.
Lia stiu, te-ai fofilat de cafea ca sa primim una "arabica".
Si-apoi, la 6.50 abia suna prima oara ceasul, iar cele 10 minute de dupa au fost cele cu somnul cel mai dulce. Asa ca...nici vorba de cafea atunci. Dar tu? Ce faceai la ora aia pe net? Simo, inteleg, se pregatea de plaja, ultraviolete, alea-alea. Sau tu te pregateai de derdelus?
quote:
Ar trebui sa incepem acum niste "antrenamente" pentru somn, ca s-o dezvatam de chestia asta.
Sa-mi spui si mie in ce consta antrenamentele astea. Victor ziua mai adoarme singur, sau cu suzeta, dar nopatea cred ca sunt eu prea cheauna de somn si cum maraie, cum hop la tzatza. Si eu imi tot zic ca trebuie sa rezist o noapte sa vad daca chiar de foame plange si ce alta metoda e de a-l face sa readoarma exista, dar...Si-apoi, care ar fi ghisheftul daca tot ar trebui sa ma trezesc sa-i dau suzeta? Nu tot ma trezesc? Sau credeti ca pentru suzeta nu se mai trezeste in timp? sau va ajunge sa si-o ia singur? Stiu si eu...
Oana
, Stefan
si Victor
. Si tati 
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Frumoase, haioase, burticoase (mamicideiulaug2007) Merita votul, nu?
(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Multumesc celor ce mi-au raspuns in legatura cu mastile si procedeele de infrumusetare, alea fara parabeni. Vreun leac pentru dureri de spate nu aveti? Simt ca toate vertebrele sunt nelalocul lor. As avea nevoie de cineva sa sa urce cu picioarele pe mine, sa ma indrepte. E sigur de la alaptatul culcat. Nu stiu cum e pentru voi, dar pentru mine nu e comod. Stau asa, sucita cumva, nu stiu...Si cred ca si patul pe care dorm e de vina.
Hai, ca m-am plans destul. Nu propune nimeni un subiect azi? alina.a...???
Oana
, Stefan
si Victor
. Si tati 
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Frumoase, haioase, burticoase (mamicideiulaug2007) Merita votul, nu?
Amethyst spune:
ghinetz, eu nu am alaptat niciodata culcata, si mie imi este incomod. Prefer sa fac un efort si sa stau in capul oaselor, rezemata de o perna, chiar si in prima luna cand bebe sugea din ora in ora...
Poate diclac sau diclofenac gel te-ar mai pune pe picioare?
ghinetz spune:
Merci, Ame (Scuze, dar m-am incurcat in y si h si am prescurtat nick-ul tau. Nu te superi, nu?) Eu inca mai visez la un masaj.
Oana
, Stefan
si Victor
. Si tati 
Amethyst spune:
Atunci eu zic sa chemi o tailandeza... sau poate un tailandez
mychydutza spune:
ghinetz de dureri de spate sufar si eu, mai ales de la scolioza pe care o am.bebe a crescut si de vreo saptamana ma capiaza seara. imi vine sa-mi dau demisia, credeti ca se poate? sotzu cica nu, pt ca e "a life time job". bebe are program de urlat si plimbat in brate de la la 6 dupa-amiaz si pana ma 10, mai nou pana la 11. daca il pun in patut tzipa de zici ca=l pisca cineva de coiytze! m-a zapacit. aseara aveam creierii varza de atata urlat.nu merge nici cu foenu, nimik, inafara de plimbatu in brate prin casa. sa nu cumva sa ma asez cu el in brate pe pat ca urla . o sa\l inregistrez ! pt durerile de spate eu folosesc "SALIFORM FORTE", e ceva ca diclofenacu pt ca miroase la fel de tare. si ma mai dau cu carmol, mi-a facut tare bine. cel mai bun e un masaj. eu ma pricep bine de tot da' ce folos ca n=am maini la spate si sotzu e varza la capitolul asta, !marele meu noroc e ca andrei doarme de la 11 la 7 dimineata, fara pauza de supt!
*mihaela*
mychydutza spune:
amethyst eu stau pe soseaua giurgiului si am o gramada de magazine cu haine pt copii. de acolo cumpar. si mai sunt si din astia care vand la tarabe. am luat body super fainurz la 6 ron. e si aproape de mine , asa ca=mi convine.
apropos , sta cineva in zona Sos. giurgiului??????? tre sa-mi caut companie ca altfel o iau pe aratura........
pun un filmuletz cu bebe sper sa se vada.
http://picasaweb.google.ro/marius.andrei.munteanu/AltePozeBebe/photo#5137209379794627026
*mihaela*