Dr.Mihaela Herescu

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fournicutza spune:

ok.succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyana4 spune:

Buna fetelor, stie cineva ceva despre Dna Dr Ursea mihaela de la CMU opera? am o programare la dansa insa nu reusesc sa gasesc recomandari de la nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PUDELINA spune:

nyana, daca tot intrebi de doamna ursea, sa stii ca eu sunt pacienta dansei si este o persoana deosebita, foarte atenta, foarte buna cu ecografiile si eu zilele astea o sa si nasc cu dansa la spitalul filantropia. eu am mare incredere in dansa si ti-o recomand cu caldura. o sa-ti spun cum e cu nasterea duoa ce se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzzu26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui PUDELINA

nyana, daca tot intrebi de doamna ursea, sa stii ca eu sunt pacienta dansei si este o persoana deosebita, foarte atenta, foarte buna cu ecografiile si eu zilele astea o sa si nasc cu dansa la spitalul filantropia. eu am mare incredere in dansa si ti-o recomand cu caldura. o sa-ti spun cum e cu nasterea duoa ce se intampla

cum a fost ?azi am fost si eu prima data la dna ursea la eco si as vrea sa stiu cum ai nascut tu cu ea?a fost ok?e de recomandat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jackie08 spune:

Nu iti pot raspunde strict la problema cu care te confrunti. Eu am mers la dna. Dr. Herescu, fiind insarcinata. Am fost multumita pana acum de colaborarea cu dansa, insa nu am avut probleme deosebite. Din pacate nu raspunde la telefon in afara programului. Poate ca nu ar fi rau sa soliciti o a 2-a opinie. Tot la CMU il poti gasi si pe dr. Badiu, insa e destul de greu sa obtii o programare la dansul. Daca vrei, poti sa il gasesti la Spitalul Universitar, ambulatoriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PUDELINA spune:

SALUTARE, AM REVENIT PROASPATA SI FERICITA, NASTEREA A FOST USOARA SI FARA DURERI, DIN PACATE A TREBUIT SA FAC CEZARIANA PT CA BEBE ERA MARE. DOAMNA URSEA A FOST MINUNATA, AM SUNAT LA 2 NOAPTEA SI A RASPUNS IMEDIAT, PE LA 4 ERA LANGA MINE LA SPITAL, EU AM AJUNS TOT PE LA 4 LA SPITAL CA AM FACUT DUS, M-AM IMBRACAT...ETC. FILANTROPIA ESTE COMPLET RENOVAT SI ARATA MAI BINE DECAT O CLINICA PRIVATA. CAM CIUFUTE ASISTENTELE DAR ASTEA SUNT PESTE TOT ASA, SE CRED MAI TARI CA DOCTORII. ORICUM EXPERIENTA A FOST MINUNATA SI II MULTUMESC DOAMNEI URSEA PT TOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelax spune:

Buna!

Pentru Pudelina.
Mi-ai putea da te rog adresa ta de mail ca sa te pot intreba mai multe detalii despre dna doc Ursea...
Sunt insarcinata si as vrea sa merg la dansa, dar numai dupa ce me informez mai bine. Avand in vedere ca ai nascut recent, mi-ai fi de mare folos.

Multumesc mult!
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlintAlina spune:

Pt Pudelina:

Si eu sunt la dr Ursea si m-ar interesa sa stiu mai multe detalii despre nasterea cu ea. La ce adresa pot sa iti scriu?
Urmeaza sa nasc in ianuarie.

Multumesc mult!

Mergi la inceput