Dr.Mihaela Herescu

Dr.Mihaela Herescu | Autor: Fournicutza

Link direct la acest mesaj

Salutare tuturor,
Sunt o membra nou a forumului, nu am inca bb, dar imi doresc tare mult.Am facut analizele premergatoare si in urma testului Papanicolau si a a altor analize am descoperit ca sunt infectata CU HPV 31.Doctorita Herescu cea la care merg eu la CMU mi-a recomandat operatia de electroexcizie.Nu am gasit nimic pe nici un site despre dansa.Ma puteti ajuta voi?
Va multumesc din suflet

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns november spune:

Buna Furnicutza, si eu sunt 'new member' si ma confrunt cu o problema similara, adica: HPV 31, am aceasta tulpina, insa recomandarea de la doctorita mea este vaccin +tratament stimulare imunitate. NU mi-a pomenit de operatie...tie de ce ti-a recomandat-o? ai vreo leziune pe col?
cat despre Dna Herescu nu stiu nimic...imi pare rau ca nu te pot ajuta, dar sper ca poate ne vom ajuta cu info pe parcurs...si poate ne ajuta si alte fete...
seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fournicutza spune:

Salutare
Da, acest hpv 31 a determinat anomalii ale celulelor de pe col.Am facut operatia pt ca, fiind un virus cu inalt risc oncologocic poate determina ce-i mai rau.Din cate am citit eu vaccinul este pt tulpinile 6,11, 16 si 18-tulpini la fel cu inalt risc, dar nu are nici o legatura cu tulpina 31.Pt hpv nu exista tratament, doar sistemul imunitar il poate elimina.
Oricum , vaccinul poate preveni, in nici un caz nu te va ajuta sa scapi de hpv 31, ci doar asigura protectie pt tulpinile pt care a fost creat.
Practic, portiunea afectata de acest virus din col a fost extirpata si trimisa la laborator pt a se analizagradul de afectare.
ai grija de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns november spune:

saluti,

eu nu inteleg o chestie: ce sa opereze daca nu am leziune? in ce consta operatia facuta de tine? si ce tratament ti-a dat? cum faci sa nu te reinfectezi de la partener (mai ales ca vrei un bebe)?

pun multe intrebari, pt ca efectiv am multe nelamuriri, imi pare rau ca nu mi-au venit in timp ce eram la consultatie cu dna doctor....i le puneam ei macar...

seara buna iti doresc

Mergi la inceput

hELLO
Scuze cred ca nu m-am exprimat eu bien.eu am avut leziune pe col, operatia a cosntat in extirparea zonei afectate (se reface in 2 luni).
operatia ma facut-o tocmai pt ca vreau bebe, pe per sarcinii
eventulale leziunui pe col se pot agrava.pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvionex spune:

saluti!

subscriu si eu fournicutzei si lui november in ceea ce o priveste pe dna dr. Herescu Mihaela: nu stim mai nimic despre dansa si cerem ajutorul suratelor... chiar nu a nascut nimeni cu dumneaei?..
multumim din suflet.

Mergi la inceput

Fournicutza, november.. cum va mai simtiti fetelor?

Mergi la inceput

salutare,
eu sunt ok acum.am fost luni la d-na dr herescu, dar nu m-a putut consulta pt ca mi-a venit menstruatia in timpul noptii.e o dragutza, eu sunt multumita de ea.Desi nu am primit feed back de la fete despre ea, am avut un feeling si am mers pe mana ei si nu imi pare rau.eu trebuie dsa refac anumite analize si apoi o sa-l astept pe bebe sa apara.
sigut au mai nascut fete cu ea pt ca odata cand aveam programare la ea, m-au sunat de la cmu sa amanam programarea pt ca avea 2 nasteri in ziua respectiva.dar poate fetele nu intra aici..nu stiu ce sa zic.
eu o sa merg in ocntinuare la ea

Mergi la inceput

silvionez, cand ai dpn?eu o sa merg si la un alt dr .in paralel.d-na herescu a avut concediu de ex intre 21.12.2007= 21.01.2008 si asta m-a cam speriata.dc as fi fost innsarcinata si trebuia sa nasc?eu nu prea sunt adepta schimbarii doctorului pe ultima suta de metri pt ca nu are cum sa-mi castige increderea asa repede.eu am incredere in ea, dar mi-e oaraecum frica sa n-o prind in concediu.

Mergi la inceput

fournicutza...scuze de intarziere..

eu am dpn 19.07; si eu o sa merg in paralel la alt dr., din martie...tocmai pt ca m-am speriat si eu de lungul concediu al dnei dr; ce m-as face daca ar fi in concediu cand mi-ar veni sorocul...?
Sa nasti cu cine s-o nimeri de garda... e loterie curata.
Stiu ce inseamna atitudinea + tratamentul personalului din spitalele de stat; mai ales ca, eu am intrebat-o pe dna dr. daca are concediu programat in jurul dpn-ului meu si mi-a raspuns ca "in principiu nu..dar nu se stie niciodata ce se poate ivi"; ii admir sinceritatea, sunt f. multumita de dumneaei..dar.. totusi...asa o experienta ...(e prima sarcina)...nu vreau sa o las in voia sortii.

Bafta multa si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Poate totusi ne impartaseste cineva din experienta ei despre cum a fost nasterea cu dna dr. Herescu Mihaela.

Multumiri anticipate!

Mergi la inceput