FIV 149

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Kora - Gata am aflat adresa. Imi trebuia pentru o prietena care a facut FIV la Sibiu si beta hcg-ul din ziua 10 indica valoarea 54. Dorea sa repete repede analiza pentru a vedea daca valoarea a crescut sau nu si la Medsana unde a facut prima data ii recoltau vineri/sambata si avea rezultatul lunea viitoare. Pana la urma s-a dus la Giulesti si s-a descurcat acolo.

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Dariela super veste,sigur e graviduta!!!!!!!!Felicit-o si din partea noastra!!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Dariela eu iti recomand Bios Diagnostic, la IDS inultima vreme parca sunt tot mai varza
Bios - Str. Roma 39 si sigur dureaza cu cel putin o ora in plus
Poate fi cu max. 1,2 lei mai scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Kora, multumesc! Nu ma asteptam ca dupa o stimulare atat de soft, sa produc atatia foliculi. Ma simt mai bine. Vineri ma mai duc la eco si atunci va stabili ziua punctiei. Eu cred ca va fi luni sau marti.

Ioanatugs, felicitari pentru decizie si iti doresc sa fie o reusita.

Dariela, stiu ca si cei de la Bios Diagnostic dau rezultatul in cateva ore platind o taxa de urgenta.

Lauravoinicu, bafta multa!

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Hai scuze ...azi sunt defazata
Kora merci sunt bine..fizic ... cu pisicul un pic galopant (am facut deja 3 Barza) da io am zis ca o sa fie cosmar peroada asta si ...s-a adeverit.
Nu mai am rabdare sa fac nimik si parca toata viata mea s-a pus in hold si se scurge parca doar ca sa se faca Marti

Marti 4 decembrie - Momentul Adevarului

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Kora, Pisix - Multumesc mult fetelor! Cand eu o sunam sa-i spun de IDS tocmai "dona" la Giulesti. La ora 14 are rezultatul!
Fetele de la Giulesti i-au spus ca valoarea e micuta dar sigur e acolo. Am niste emotii pentru ea!
O sa intru mai pe seara sa va anunt rezultatul.

Danyalo - Imi pare tare rau de puitii tai. Eu am invinuit-o foarte tare pe Dascaleasca pentru ca mi-a oprit embrioni de 8 celule pentru congelat dar vad ca si Cocei la fel procedeaza. Chiar nu pot sa gasesc motivul logic pentru care se procedeaza asa!

Mai am si eu o mare dilema: calitatea embrionilor depinde numai de calitatea ovocitelor si a gigeilor sau si de tratamentul administrat pentru stimulare?
In ce consta procedura de assisted hatching?

dariela

Mergi la inceput

Pisix azi esti zi 8 de la ET?Bine zic?Pai tu deja ai facut trei teste de urina....?Am facut si eu unul in zi 9 dar apoi m-am linistit,chiar e prea devreme!Mai rabda putin pana marti!
Dariela da o cautare pe net despre assisted hatching si ai sa afli multe,Unii medici saunt pro altii contra...dar eu cred ca e avantajoasa procedura.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

Lauravoinicu bafta
Danylo imi pare rau pentru puiuti tai
Ioanatugs bafta anul 2008 sa-ti aduca bebele mult dorit

imi poate spune cineva sub ce denumire gasesc progesteron injectabil in Italia

Sa aveti o zi minunata pupici pentru toate

Mergi la inceput

VERET daca bine imi amintesc ce scriau fetele pe aici in Italia se gaseste sub denumirea de PRONTOGEST.Vad ca te pregatesti temeinic...a ramas pt ianuarie FIV2?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

DA KORA a ramas pt ianuarie-februarie si eu am facut rost de 10 fiole de progesteron din germania dar se pare ca nu-i suficient si am sperante ca pot procura si din italia si nu stiam denumirea .
multam pt raspuns,cand voi avea noutati va anunt pana atunci citesc si ma rog sa fie cat mai multe reusite

pupici

Mergi la inceput