De ce ne face placere sa judecam ???
Raspunsuri - Pagina 2
amyarabella spune:
amyarabella, ma scuzi ca mi-am spus si eu of-ul la subiectul tau. Eu inca trebuie sa vad cum stau lucrurile pe forum, sunt prea noua ca sa fi intrat in conflicte![]()
"Exista o infinitate de moduri prin care poti dovedi ca esti prost. E greu sa le eviti pe toate."
[/quote]
Amethyst asta e chiar tare cum sa ma supar ,tocmai asta era ideea subiectului sa rasundeti si voi durerii mele
.si sa stiu ca nu-s singura 'nebuna' care gandeste asa...
Cat despre ce a scris Viviana ,cred ca da poate de asta judeca dar rautatea dupa parerea mea este un semn clar de prostie asa ca....
Oricum observ ca tare putine persoane sunt in asentimentul nostru asa ca asta este un semn....
Pe mine sincer va spun ca nu ma deranjeaza absolut de loc jignirile si parerile celor din jur le pun pe toate la spate(poate daia am si fundul asa mare
) dar am citit cateva raspunsuri la subiecte puse de fete care mi sa parut ca saracele chiar erau in cumpana si vroiau un sfat pasnic din partea cuiva care a trecut prin problema lor sau au auzit despre si saracele s-au trezit ca sunt puse tot ele la zid ;Eu m-am pus in situatia lor si am fost tare dezamagita pt ca in loc sa primeasca un ajutor au primit inca o palma de parca nu aveau destule greutati.
Eu sincer cand primesc sfaturi de genul acesta cum spunea Amethyst ,le retez foarte repede vb nu am rabdare cu astfel de persoane
,norocul meu este ca aici nu se intampla asa ceva poti sa mergi cu copilul sau chiar si u cum vrei ca nimeni nu te opreste sa iti spuna ca nu esti asa 'cum ar trebui'.Dar asta vara in vacanta la mare nici nu vreau sa imi mai amintesc cate mi s-au mai spus chiar si de la prieteni ,eu chiar nu inteleg treaba asta cu daca nu esti cum sunt ei este ceva in neregula cu tine ......dar ma rog asta ar fi alt subiect cu efectul de turma (cand ma voi simnti in mood o sa mai fac si un subiect pe tema asta).
Va pup duce si capul sus nu mai spune ca esti proasta pt ca nu cred ca este adevarat prosti sunt ei ca se baga unde nu le fierbe oala ,fiecare suntem libere sa ne crestem copii sau sa ne croim drum in viata cum credem de cuvinta ca este mai bine.(PAREREA MEA)
Va pup inca o data pe toate si sa aveti parte de Sarbatori linistite si foarte fericite !!!!!!
mami Amy si bebe Stefan
Amethyst spune:
Ah, semnatura mea este o ironie pur si simplu, citat din Mark Twain, nu am asa parere proasta despre mine![]()
Nici eu nu stau sa le raspund acelor persoane dar mi se pare total lipsit de bun simt sa-si dea ei cu parerea, niste necunoscuti despre cum imi imbrac copilul sau ca il iau dupa mine in supermarket ori altundeva. Parca l-as fi dus la carciuma in fum de tigara....
"Exista o infinitate de moduri prin care poti dovedi ca esti prost. E greu sa le eviti pe toate."
amyarabella spune:
Ma bucur tare mult ca spui asta am avut senzatia ca esti cam dezamagita si am vrut sa te fac sa zambesti un pic se pare ca am reusit.![]()
Daca asa avea banii necesari sa am vre-o 2 bone cu care sa las copilul probabil ca nu l-as lua cu mine peste tot , dar pt ca sunt 'saraca' trebuie sa imbin utilul cu placutul
!!!! Si eu iau copilul cu mine peste tot acum e ceva mai marisor(in curand 2 anisori) dar mergem impreuna peste tot de cand l-am nascut .La 9 luni a mers cu masina buc-wiena si ia placut foarte tare,adora sa meara cu masina este locul lui preferat de somn
,multi m-au facut nebuna ca am curaj sa plec la un drum asa de lung cu copilul asa mic ...dar nu am patit nimic nici unul si acum prietenii imi spun ca ma admira pt curajul meu dar eu nu cred ca este vb numai de curaj este vb de cat de sigura esti pe tine si pe propiile forte !!!!
mami Amy si bebe Stefan
amyarabella spune:
Iarta-ma Amethyst dar v-am incurcat cand am spus sa nu mai zica ca este proasta ma refeream la Fomalhauti ea a zis ceva mai sus asta ,imi cer mi de sccuze am avut impresia ca tot u ai scris si mai sus acum m-am uitat mai bine si era Fomalhauti.
Scuze,scuze ,scuze !!!!!
mami Amy si bebe Stefan
filofteia spune:
quote:
Oricum observ ca tare putine persoane sunt in asentimentul nostru asa ca asta este un semn....
Amyrabella si eu am aceeasi parere cu tine. Si sunt convinsa ca sunt multe persoane la fel. Sper.. eu.
amyarabella spune:
Speri tu ....sper eu....Stiu tu vorba aia speranta moare ultima!!!!!
Oricum nu tin mortis sa imi dea lumea dreptate am simntit nevoia sa ma exprim pt ca sunt tare dezamagita de ce citesc aici(cineva poate spune nu te obliga nimeni sa citesti) asa e!!!!![]()

mami Amy si bebe Stefan
Fomalhauti spune:
Iata, tocmai am gasit (din nou) pe forum un raspuns "din acela". Nu contine expresii jignitoare, dar...O mamica pune o intrebare foarte concreta. Specifica faptul ca a cautat subiect asemanator pe forum. Unul dintre raspunsuri este ceva in sensul "ba exista subiect asemanator". Nu ii da link, nu ii spune ca e la alt capitol. Pai, ce rost are raspunsul? De ce te mai ostenesti sa raspunzi? Ca sa arati ca esti mai priceputa la cautat pe forum? Sau ca sa arati ca ea e nepriceputa?
jenn spune:
Nu cred ca e ceva absolut specific roamnilor!Si pe aici se judeca la greu,foarte superficial!Mai putin se zice in fata,asta da,dar raul ramine!Pe forum sau in alta parte e asa de usor sa faci pe desteptul..ca de, zici ce vrei!Parerea mea e ca se aplica :ride ciob de oala sparta!Fiecare vede f usor greselile altuia sau ce crede el ca sunt greseli decit propriile probleme!
dodo spune:
quote:
Initial creeata de amyarabella
Sunt sincer dezamagita de ce vad din ce in ce mai des pe acest forum si nu inteleg dc ?!
Scriu aici de vre-o 2 ani si in multe situatii m-ati ajutat cu sfaturi si vb bune sau mai putin bune sau pur si simplu am ras si am plans citind subiectele voastre.
Nu pot sa inteleg dc din ce in ce mai des vad cum va face placere sa judecati si mai ales sa jigniti gratuit si fara nici un rost SI mai ales pe langa subiect de cele mai multe ori.Vb la module general dar nu ma refer la toti de pe forum fereasca Dumnezeu ca nu as mai intra daca ar fi asa ,nu vreau sa arat cu degetul pe nimeni pt ca nu imi sta in caracter dar cred ca fiecare stim ce scriem si cu ce scop sau ce sechele avem noi si ne descaracam nervi si frustrarile pe niste oameni fara nici o vina si legatura...
dar oameni tot oameni sunt si tot rai raman...
Ti s-a intimplat si tie sa faci comentarii...hai sa zicem "nu tocmai magulitoare", asa ca nu e de mirare ca si altii fac...vorba ta:"dar oameni tot oameni sunt si tot rai raman..."
XIO spune:
Nu stiu , dar vad ca e o placere dementiala sa te simti mai bine presupunand ca interlocutorul e un ratat in toate domeniile , o fi vreun mecanism de a ridica moralul unora.....
Fiecare judeca in sinea sa pe X si Y , problema este sa fii capabil sa te autocenzurezi si sa te analizezi inainte de a lipi eticheta.
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/