o prietena are nevoie de injectiile Gravibinon. stim ca s-au scos de pe piata. daca aveti idee de unde putem procura sau mai aveti pe acasa va rog sa ma anuntati.
multumesc anticipat.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giva, vezi aici daca mai e valabil: http://www.anunturi360.ro/sanatate/farmacii/a-31407-vand-5-cutii-de-gravibinon.htm
Mult succes!
Pupici,
Angelique
35+
bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 5 saptamani!
Mersi mult Angelique. sa speram ca mai e valabil anuntul.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Merci mult de tot, Angelique si Giova. Incerc de azi dimineata sa sun la acel numar, dar e inchis telefonul, os a mai incerc.
Eu sunt cea care cauta disperata Gravibinonul, iar colegele mele de scutece au fost deosebit de dragute si au deschis campania in locul meu.
Fetelor, nu am cuvinte sa va multumesc.
Ralu si Strumfita Anastasia(01.01.2006) si
Bebestrumf2
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
www.flickr.com/photos/14405706@N03/" target="_blank">Poze cu familionul