Nevoie urgenta de Gravibinon!!!!

Nevoie urgenta de Gravibinon!!!! | Autor: Giova

Link direct la acest mesaj

o prietena are nevoie de injectiile Gravibinon. stim ca s-au scos de pe piata. daca aveti idee de unde putem procura sau mai aveti pe acasa va rog sa ma anuntati.
multumesc anticipat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Giva, vezi aici daca mai e valabil: http://www.anunturi360.ro/sanatate/farmacii/a-31407-vand-5-cutii-de-gravibinon.htm

Mult succes!

Pupici,
Angelique 35+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mersi mult Angelique. sa speram ca mai e valabil anuntul.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Merci mult de tot, Angelique si Giova. Incerc de azi dimineata sa sun la acel numar, dar e inchis telefonul, os a mai incerc.
Eu sunt cea care cauta disperata Gravibinonul, iar colegele mele de scutece au fost deosebit de dragute si au deschis campania in locul meu.
Fetelor, nu am cuvinte sa va multumesc.

Ralu si Strumfita Anastasia(01.01.2006) si Bebestrumf2
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

www.flickr.com/photos/14405706@N03/" target="_blank">Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciarli spune:

Buna,

Eu mai am o fiola, daca te ajuta da-mi pm sa-mi spui unde sa ti-o trimit.

Ciarli

Mergi la inceput