Raspunsuri - Pagina 3
energy79 spune:
mie imi place sa ma spal pe fata dupa demachiat,apoi sa aplic tonicul..numai asa simt fata mea curata!
deoarece am ceva probleme cu o acnee rebela si un ten mixt,am incercat un gel pt spalat de la Roc(toata gama mi-a recomandat-o medicul dermatolog dupa consultatia de rigoare
),mai rau mi-a facut..ca si crema lor pt ten mixt(sub forma de gel)si crema contur ochi care simteam ca nu imi hidrateaza zona ochilor destul de sensibila si uscata!
am mai incercat avene,vichy(normaderm),loreal,lancome(apa de ploaie)gerovital plant si inca o crema profesionala juliette armand si nici una nu m-a multumit asa cum a facut-o Aslavital.imi place f mult si cea de zi si cea antirid de noapte ,cea de ochi,la fel ca toate celelate mi se pare prea slab concentrata!pt ochi acum folosesc Gerocossen Natural impotriva cearcanelor si sunt f multumita!mi-e greu ca trebuie sa le iau din tara dar asta e..am uitat, pt spalat folosesc gelul de spalat de la Gerovital plant pt tenul acneic!
a,si ma gandeam ca atunci cand o sa simt nevoia unei schimbari sa incerc Eucerin,am auzit ca fac minuni!
http://i19.tinypic.com/87kqdcg.jpg
RalMar spune:
Si eu ma spal dupa demachiant. Nu-mi place deloc cum ramane tenul gras, si chiar daca ma dau dupa aceea cu lotiune tonica, tot lipicioasa ma simt daca nu ma spal inainte. Mai ales ca am observat ca daca nu ma spal dupa demachiant pe tamponelul cu care ma dau cu lotiune tonica raman urme de machiaj.
Carrye spune:
Sandra, crede-ma ca apa aia nu este doar dura...este plina de porcarii. Ma irita numai cand ma gandesc sa o pun pe fata.
Mi-am luat un pulverizator si o sa imi pun diferite infuzii sa imi dau pe fata. N-am timp sa stau sa fierb apa si sa ma spal din pacate.
sandra20 spune:
MARA - da, nu este suficient... 1 demachiat 2 spalat 3 tonic 4 milk 5 make up base
demachiatul nu trebuie facut cu forta ...spalatul cu spuma de sapun....tonic pus pe cotton si tamponat pe fata (nu intins) iar laptele pus in cantitate mica...orice ai face ( demachiat tonic sa aplicare milk/fond de ten) trebuie facut dinspre mijlocul fetei spre afara ..( de la coltul guri la ureche-jos, de la nas la ureche-sus de sub ochi spre frunte ) ..nu se foloseste doar buricul degetelor si cat mai mult din palma si nu se trage cu forta...
imi cer scuze dar nu mai pot sa scriu ( si asa am scris pe "fuga" ) ...copilashul are febra si trebuie sa il culc acum
pupici
Andreea_k spune:
eu as vrea sa va intreb cum fac sa aflu exact ce fel de ten am , ma rog , ce tip de ten.Uneori e gras pe frunte de ex , alteori e f uscat in aceeasi zona.Ma gandeam ca un dermatolog ar putea stabili exact tipul d ten ?
Inca nu am dat de nici o crema care sa imi placa dar poate nestiind exact ce tip de ten am nu am cumparat crema potrivita.
larissa_79 spune:
de cremele din gama Murad ce imi puteti spune! eu am tot asa ten mixt si as dori sa le incerc. de la vichy am avut...sunt bune dar nu spectaculoase
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
Carrye spune:
AndreeaK, ai un ten mixt, chiar daca se mai usuca din cand in cand. In orice caz, este unul sensibil si trebuie tratat ca atare.
Energy79, RalMar, poate nu folositi demachiantul potrivit daca simtiti nevoia sa spalati fata dupa demachiere.
Am avut si eu problema asta cand imi simteam pielea foarte grasa dupa demachiere, si am schimbat demachiantul. Acum ma demachiez cu un demachiat de la Sephora incredibil de bun si de ieftin. :)
Vis-a-vis de creme, cred ca pana nu incercam pe pielea noastra (la propriu) nu o sa aflam mare lucru.
Cand a aparut Normaderm aia de la Vichi, cumparasem toata gama, m-am dus la dermatologul meu mandra de mine si cand a auzit a zis ca pot sa le arunc, ca or sa imi usuce fata. Si asa a fost. Cred ca si acum le mai am.
In Nivea comercializat aici nu cred nici 5 secunde. A primit mama o crema adusa de afara si intr-adevar se simte diferenta. Mai bine ma incred in produsele romanesti.
Mara76 spune:
Sandra, lung procedeu, lung! ![]()
Multumesc mult pentru descriere, pupici si multa sanatate la BB!
sandra20 spune:
carrye eu cred ca orice demachiat e bine sa contina ulei..pentru a nu irita tenul..iar spalatul pe fata dupa demachiat trebuie facut chiar daca nu simtim nevoia sa o facem...noi nu simtim dar tenul simte..recunosc ca si eu am seri cand nu o fac sau doar ma spal fara sa folosesc demachiantul...dar sunt putine serile astea..de cand am invatat cum se treateaza propriul ten mi-am dat seama cam cat "mi-am batut joc de el" pana acum ..tenul nostru are si el nevoie de masaj din cand in cand,de tratament..rezultate cat de mici vor aparea dupa 28 de zile,atat ii ia tenului sa "renasca".
Mara multumesc
..da ,este lung procedeul dar eficient ...
Andreea_k spune:
Am fost ieri in Carrefour la magazinul Sephora si mi-am luat un set de creme Clinique fara parfum la oferta , 180 lei = crema de zi, crema de ochi + demachiant ( e un demachiant cu care te speli practic pe fata nu il pui pe rozeta de bumbac sau pe servetel )
Am luat pt ten mixt spre uscat dar daca ziceti ca tre' sa astept 28 zile o sa vad atunci daca e buna sau nu .
Cand iau banii
o sa caut si o crema de gomaj , as prefera din aceeasi gama ca presupun sa daca le amesteci faci o varza din care nu mai stii ce e bun si ce nu.