Raspunsuri - Pagina 2
Tisina spune:
Multumesc mult pentru sfaturi, fetelor, mai ramane sa vad ce gasesc pe piata locala din cele recomandate de voi. Daca nu, o sa cer din tara, desi ajung cam greu la mine.
Daca mai aveti idei....
Bratu Monica spune:
Si eu am incercat multe creme scumpe.Chiar tin minte ca o prietena mi-a adus din Italia o sacosa de Oil of Olaz nefiind foarte scumpe doar de negasit in Romania.
In final ce cred ca e bun si chiar imi prieste sunt cremele Bioten si Elmilant (crema hidratanta)si costa doar 8.00 ron si 12.00 ron.
Eu una nu mi dau banii pe creme scumpe.
Monikka
Carrye spune:
Monica, am un ten mixt si am cam neglijat crema pe fata, ca m-am luptat cu o acnee crancena toata vara. Simteam ca o crema era ultimul lucru care mai trebuia pe pielea mea...
Acum s-a schimbat povestea, a venit frigul si mi se usuca tare pielea pe frunte. Eu am foarte mare incredere in cremele romanesti. Si am folosit la un moment dat Elmiplant.
Bioten este noul nume Elmiplant? Vreau sa o cumpar si eu ca deja parca am o masca atunci cand pun fondul de ten.
sandra20 spune:
bineinteles ca produsele un pic mai scumpicele sunt si mai bune,dar conteaza si folosirea corecta a acestora...daca pe una a usturat-o fata dupa ce a folosit crema X asta nu inseamna ca nu e buna ci doar ca nu se potriveste tipului de ten...atentie si la ce contine crema respectiva..pot aparea alergii si de la flori (gen trandafir)sau fructe (ex.mango),care se mai gasesc prin unele creme...
se mai recomanda ca atunci cand schimbi marca produselor cosmetice sa se faca pauza de 2-3 zile inainte de folosire...nu uitati si de spalarea bine a fetei..inainte de a da cu sapun pe fata este recomandat a se uda tenul cu apa..apa trebuie sa fie la temperatura corpului...
mai am si alte sfaturi utile dar acum nu mai am timp...revin 
Carrye spune:
Eu nu ma spal cu apa pe fata si nici nu am sa ma spal vreodata in viata mea, decat asa poate daca mi-ar turna cineva la robinet apa plata...
Si mai ales cu sapun! La ce piele sensibila am ala mi-ar mai trebui.
Nu cred in faptul ca ce e scump e si neaparat bun. Am folosit Vichy si o gramada de alte produse scumpe si nu s-a intamplat nimic deosebit pe fata mea.
De asta am si renuntat, am gasit produse mai ieftine care le-au inlocuit cu succes pe cele scumpe.
Azi am intrat la farmacie, si era sa fac o criza de nervi. Am cerut un sampon antimatreata si cred ca farmacista aia mai avea putin si iesea afara dupa mine incercand sa ma convinga sa cumpar un sampon de o anumita firma (nici nu merita sa ii pronunt numele) care costa 60 lei!!!
Nu mi-a aratat absolul nici un alt produs, doar pe acela. Probabil au comision din vanzari la anumite marci.
Aveti grija fetelor, uneori farmacistele noastre sunt puse pe facut bani, nu pe ajutat oamenii care intra pentru niste sfaturi.
O
pentru farmaciste!
Teolina spune:
Da, Carrye, asa este din pacate. Asa-zisele cosmeticiene din lanturile de farmacii, trebuie sa recomande in primul rand anumite marci, de acolo vine comisionul cel mai mare. Dintre doua produse, trebuie sa-l recomande pe cel mai scump. Multe dintre ele nu au facut nici un curs de cosmetica, sunt studente la farmacie majoritatea. Deci....
Bioten este una din gamele Elmiplant: www.elmiplant.ro
Si eu folosesc doar cosmetice romanesti. Sunt super!
Carrye spune:
Da, pacat ca avem tot ce ne trebuie pentru a dezvolta o industrie cosmetica si cumparam tot import...
Mamele noastre au trait cu lapte Doina. A mea nu are nici un rid pe fata.
Acum eu am 24 ani si deja ma uit ca am un rid pe frunte si cateva fine in jurul ochilor. Trebuie sa imi aleg o crema contur ochi :(
I-am luat sorei mele de curand o crema de noapte, ca se plangea ca are pielea uscata si mi-a spus ca este foarte buna. Am luat-o de la Sensi Blu, singurii care aduc Boots. Sunt din Marea Britanie. Crema este din plante (are si un miros specific) si am dat pe ea 25 lei.
serenity spune:
Si eu am incercat multe creme de fata , de la Clinique si L'Oreal , pana la Avon si Oriflame . Dar pentru mine , dintre toate cremele pe care le-am incercat , cele de la Nivea Visage sant cele mai bune ( emoliente , non-iritante ) . Eu folosesc acum Nivea Visage Sensitive Balance
Alexandra , mamica lui Mihaita
Cine din voi este fara de pacat , arunce cel dintai cu piatra
( Ioan 8. 1-7)
sandra20 spune:
Carrye este a devarat ca ptr tenul uscat nu e bun sapunul...dar nici pentru tenul normal...aici in japonia este recomandata folosirea spumei(facial foam) pentru orice tip de ten...nu afecteaza deloc..pentru ca nu are timp sa intre in piele bine...spuma se poate clati usor pe cand sapunul nu.
Nu e bine ca nu te speli pe fata..e adevarat ca apa din Romania e mai dura dar poti sa o fierbi inainte..
Eu am facut aici un curs de cosmetica si printre primele lucruri invatate a fost ca dupa fiecare demachiere tenul trebuie spalat..un demachiant nu o sa curete niciodata toata mizeria de pe ten(am vazut 3 poze diferite* 1 doar demachiat 2 doar spalat 3 si demachiat si spalat ...care credeti ca arata cel mai bine?)
Mara76 spune:
Sandra, deci nu e suficient demachiant (si tonic, eventual)? Mie mi-e lene sa dau cu tonic de multe ori, d'apoi sa ma si spal...