Daca aveti ideee de calitatea acestor produse, va rog sa-mi spuneti.
Cosmeticiana mi le-a recomandat dar nu se gasesc decit ff greu.
Tenul meu e sensibil si se pare ca extractul de castan de India pe care le cotin cremele Floriten este f bun.
Multam
pozele mele
poze
Ruxmax cu bebe Tudor - 08.12.06
Am folosit gelul de curatare pt ten acneic si lotiunea tonica Floritene (tot la recomandarea cosmeticienei) si am fost multumita de ele, dar de aproape un an folosesc demachiant, crema si o solutie pt cosuri pe baza de aloe. Pretul e cam acelasi, insa ingredientele la cele din aloe sunt naturale si se simte.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
Ruxmax, eu am ten cu tendinte cuperozice, si folosesc de ani buni de zile... nici nu-mi aduc aminte... sa fie de prin 2000... cred ca si mai inainte - deci folosesc gama pt ten cuperozic de la Floritene (demachiant, lotiune tonica, crema zi, crema noapte), si sunt multumita. Problema e intr-adevar ca se gasesc f greu, mai ales in Constanta. Acum cativa ani stiam ca in Bucuresti se gaseau mai usor, dar vad ca tu spui ca nu...
Pupici si te mai asteptam si pe la Fulguleti!
Lucia lui
Serban-Alexandru (07.11.2006)
Poze luna a XII-a
Poze Serban
am vazut prin magazinele cu produse naturiste, dar nu foarte recent, poate o jumate de an.
Sunt bune, am folosit la un moment dat demachiantul, crema pt ten gras si niste fiole. Sunt folosite si in cabinetele cosmetice. Tot la acelasi producator gasesti si gama Bioflora, mai ieftina parca, dar la fel de buna (din cate imi aduc aminte era mai ieftine pt ca nu erau ambalate si in cutii cum sunt cele de la Floritene). Le gasesti la reprezentanta lor: Str. Profesorilor, nr. 8, sector 4. Vad ca au si site: http://www.floritene.com.ro
Este un site de comercializare a produselor naturiste(naturaplant.ro),unde se gasesc majoritatea produselor Floritene.