cum sa fac fetelor ?cu el sau fara el ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Draga saka, eu zic sa te impaci repede cu el daca are atatea calitati...ca mai pune alta mana pe el si nu-l mai lasa...asa ca inhata-l cat mai e timp si tine-l bine!!! numai bine!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

saka Posted - 23/11/2007 : 17:14:14
--------------------------------------------------------------------------------
s-a intamplat ceva foarte interesant si am hotarat sa ma debarasez de el . chiar nu stiu de ce . si-l doresc insa destul de rar . el ma iubeste sunt sigura .

poate ne spui si noua ce s-a intamplat asa de interesant de te-ai despartit de el, asa o sa vedem daca merita sau nu sa te impaci
nu stii de ce s-a intamplat ceva interesant sau nu stii de ce te-ai despartit de el

Kokiy,mami de Claudia (12dec.2001)si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saka spune:

Buna fetelor .
Va multumesc ca sunteti alaturi de mine si incercati sa-mi dati sfaturi . am sa incerc sa fiu f scurta .
Am avut o relatie de cinci luni . A aparut la un momentdat una din fostele lui care-i tot trimitea mesaje pe tel . Eu stiam de ele pt ca mi le arata . Deci nu pot spune ca mi-a ascuns ceva . Intalnire cu ea , nu se pune problema pt ca era ziua , noaptea cu mine si n-avea cum . El statea la mine cu toate ca locuia singur dar s-a mutat la mine . Am picat de comun acord . Nemaifiind sigura de mine am ales sa-i spun sa plece fara sa motivez de ce . El cuminte fiind si-a facut bagajul si dus a fost . Eu de atunci il visez noaptea si plang cand sunt singura . Ne intalnim odata sau de 2 ori pe saptamana . Sex ? Da Cred ca , XIO are dreptate . Il strigam doar atunci cand simteam nevoia de sex .Si o mai fac si acum . El nu prea e deacord cu asta . asa simt eu . ma iubeste sunt convinsa si cred ca ar vrea sa ne impacam dar nu sunt eu sigura daca mai pot sa fac asta ca si el sa fie multumit . Il iubesc si eu intr-ul fel dar nu cred ca este ceea ce ar avea el nevoie . cred ca este nedrept ceea ce fac si nu merita asta , dar nu stiu ce se intampla cu mine .
Apropo eu 25 si el 37 .
dati-mi un sfat . cum ar fi mai bine dupa parerea voastra ?

multumesc . oana .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

Din moment ce ti-a aratat mesajele de la fosta inseamna ca nu iti ascunde nimic si ca fosta este de domeniul trecutului ptr el, ea mai incearca ce sa faca saraca. Sa isi schimbe nr de tel si daca era asa de bun nu il lasa sa scape, oricum diferenta de varsta nu conteaza asa de mult atata timp cat va intelegeti.

AURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Pai din doua mesaje de la fosta ai devenit nesigura? Din cate inteleg el e baiat de casa si a fost si onest cu tine. Lasa plansetele si impacati-va. Nu ti-a dat nici un motiv sa te indoiesti de el.

"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Pai si ce vina are el saracu ca primea mesaje de la fosta? Nu te-a mintit, ti le-a aratat, nu s-a dus dupa ea.
S-a mutat baiatul cu tine, nu a facut scandal cand l-ai dat afara. Si spui ca te mai si iubeste.

Deci, nu vad de ce nu va impacati? In situatia actuala nici unul dintre voi nu sunteti fericiti.

Sfatul meu: go for it! (pana nu vine fosta sa ti-l ia de tot )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Cam bizara problema.

Inteleg ca nu-l iubesti decat "intr-un fel". Asa ceva nu exista. Lasa-l in pace atunci.

maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

eu zic s-o faci fara el si sa te mariti cu un gigolo astfel iti creste sexapelu daca nu esti satisfacuta ca sa te racoresti ar fi bine sa ai o discutie cu fosta macar prin sms-uri bafta.... sigur ai 25 de ani ?..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saka spune:

Buna fetelor .
Da maria doar intr-ul fel il iubesc . chiar daca merita mai mult. Dar imi lipseste mereu . Il caut noaptea in pat . Imi vine sa-l sun mereu . Stiu ce fel de om este . ........nu prea l-as lasa .
ma apasa situatia asta .
Ai dreptate Kya . Nu m-a mintit. sunt sigura de asta. Si am inteles ca il cauta zi de zi fosta . acum ma doare si mai mult .
Clover - n-au fost 2 . Poate au fost 20 . dar le-am vazut pe toate . si la unele chiar eu i-am raspuns. dar in numele lui .
DA sigur am 25 anisiap . dar la ce bun uneori ...... nu-i asa ?
si parca s-a mai racit relatia intre noi .
imi doresc sa pot trece mult mai usor peste asta .
....... poate cu ajutorul vostru .
va multumesc din suflet . va pup .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Cred ca cel mai onest fata de el ar fi sa-i spui ce te framanta, sa ai o discutie cu el. Tu nu esti sigura de sentimentele tale fata de el iar faptul ca tu crezi ca el te iubeste (ceea ce pare sa fie adevarat, din ce spui) nu iti da dreptul sa te joci cu sentimentele lui: azi te vreau, maine parca nu mai sunt asa sigura asa ca pleaca, poimaine vino inapoi cam am chef de . Mie imi pare mai mult a fuga de singuratate si oarece dependenta de el din acest motiv...iar faptul ca are atatea calitati, bravo lui...insa nu poti fi impreuna cu un om numai pt. asta daca nu ai sentimente pt el...nu e ca atunci cand evaluezi oferte de genul "masina asta are atatea extraoptiuni..." Fii sincera cu el, el a fost cu tine.....s-ar putea sa aprecieze mai mult asta la tine decat joaca asta ciudata. Si gandeste-te la un lucru: tu ai 25 de ani, toata viata inainte....el are 37 si poate isi pune multe sperante in relatia asta......nu ar fi tocmai bine sa il lasi sa isi faca sperante false, intelegi ce vreau sa spun? (ma bazez pe situatii reale cand spun asta).

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput