Sunt scarbita! Iata si motivul...
Raspunsuri - Pagina 2
grenouille spune:
ala e un articol de ziar. deci are valoare ... no comment. :)
sau daca scrie maine in Gandul (sau oricare alt ziar) ca e SANATOS sa dai copiilor tai 1l de cola pe zi, ca asa a zis un medic din Germania, tu o iei de buna?
(exemplul e absolut la intamplare)
iuliana_2007 spune:
Eu va spun sincer ca am vazut la mare o fetita de doi anisori care avea tanga pe ea.
Deci am vazut cu ochii mei asa ceva.
Nici eu nu sunt de acord cu fardurile(nici eu nu sunt adepta prea mare pt farduri),poate sa fie super speciale pt fetite.Vreau sa isi traiasca copilaria nu sa o impopotonez la varsta frageda cu chestii inutile.
"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."
Alynutza spune:
fortelady cica ar ajuta la transmiterea cu mai mare usurinta a diverselor bacterii/ciuperci/etc de la partea 'dorsala' la partea 'frontala' si deci ar cauza infectii cu candida (in special).
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Cristina_C spune:
E absolut intamplator ca medicul acela e din Germania si ca eu stau tot acolo. Vroiam sa stiu de ce anume nu-s sanatosi chilotii tanga, am cautat pe "google" si uite asa am dat peste articolul cu pricina. Dar nu mi se pare lipsita de logica explicatia. Cat despre cola, normal ca nu i-as da, asta e, mai intai trec informatiile prin filtrul personal
.
La urma urmei, si copilul ar trebui sa aiba un cuvant de spus - cum ar fi, de exemplu, ca nu-i poarta pentru ca-l jeneaza ata aceea.
ilse spune:
Si pentru o femeie este neplacut sa poarte in continuu chiloti tanga, pai snurul ala nu le "freaca"
in zone atat de sensibile?? Eu nu inteleg in ruptul capului cum se poate asa ceva...recunosc ca nu m-am uitat asa "detaliat" la raioanele pentru copii de aici, dar chiar nu am vazut asa ceva, poate exista, dar eu n-am vazut...si care este scopul sa dai chiloti tanga la copii...O femeie ii poarta ca sa nu se vada uneori prin pantaloni sau fusta ditamai cearceaful
deci din motive estetice, dar copiii?? Nu vad scopul.
Si pantofi cu tocuri, ma repet, si noi ca adulti obosim sa mergem numai pe tocuri, daramite un copil
incredibil ca nu exista niste norme sa fie aplicate tuturor comerciantilor, adica o lege care sa interzica comercializarea lor indiferent de tara.
grenouille spune:
" Si pentru o femeie este neplacut sa poarte in continuu chiloti tanga, pai snurul ala nu le "freaca" in zone atat de sensibile?? "
pe mine, nu. depinde de marca, material,producator, calitate
ilse spune:
quote:
Originally posted by fortelady
" Si pentru o femeie este neplacut sa poarte in continuu chiloti tanga, pai snurul ala nu le "freaca" in zone atat de sensibile?? "
pe mine, nu. depinde de marca, material,producator, calitate
--------------------------
"blonda, 1,75, 90C, nu vand nimic, doar ma laud..."
foarte bine fortelady tu esti o femeie matura, faci ce vrei cu corpul tau, dar nu aceasi regula se aplica si la copii care nu au proprie putere de decizie.
mary cea cu doi banditi
desprecopii spune:
aici vorbeam totusi de copii si nu de zonele sensibile ale unora.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
szivarvany spune:
Mda, unii parinti chiar nu mai stiu ce sa faca cu copiii 
Btw, ieri dimineata la 8 merg la farmacie. Intra o "tipa" , am zis ca are 15 ani, super fardata -machiata ca la carte, haine, tocuri, suvite colorate in par, de zici ca era minim studenta la ce aranjata era. Si cauta vopsea pt par. Farmacista a intrebat-o cati ani are. Ea a zis ca 12 si ca se grabeste la scoala , sa-i caute repede o anumita nuanta de vopsea
Daria &
GIULIA(2004 08 16)