Sunt scarbita! Iata si motivul...

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

hai ca nu mai gaseam subiectul!
ma bucur ca ati revenit la sentimente mai bune...
vad ca majoritatea gandesc ca si mine in privinta purtarii d etanga la copii...

cel mai mult mi-a placut postarea Vikingai! Bravo! foarte bine punctat totul!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

deci pana la urm afiecare pune pe, sau in, funduletul copchilului ce doreste. Numai sa nu auzim apoi cand cresc "mai mama, da'o incolo, m'ai imbracat la 2 ani in tanga??"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anstoian spune:

Protectia copilului ar trebui sa se sesizeze in astfel de cazuri. E mai mult decat o simpla optiune privind vestimentatia: sa-mi imbrac sau nu copilul in tanga? E "cool" sau nu sa-mi imbrac copilul in asa ceva?
Aici nu vorbim despre moda, ci despre dezvoltarea psihica a unui copil, despre sanatatea lui fizica, despre siguranta lui. Copilul nu distinge intre bine si rau si nu este constient de consecintele faptelor sale. Aici intervenim noi.

VA pup! si LA multi ani!

La multi ani, romani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Da, si eu zic la fel. Ramane traumatizat pe viata copilul. Mai bine sa-l ia statul in grupa de aurolaci decat sa-l imbrace mama-sa cu tanga, doar vorba aia, TOATA LUMEA considera tanga drept obiect sexual.
Ar fi bine sa facem o cerere poate se incepe un program la nivel national de verificare a chilotilor fetitelor. Cum prind una - jap pantalonii jos, sa nu care cumva sa aiba tanga, ca schimbam "proprietarul"...

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anstoian spune:

Eu spuneam ca ar trebui sa se sesizeze protectia copilului cand pe site-uri exista produse de acestea insotite de poze! Poze ale unor copilasi imbracati in tanga.
Sincer, nu mi-ar placea sa-mi vad copilul imbracat in chiloti tanga pe internet.
Fiecare isi creste copilul cum doreste! Treaba omului, nu? Oamenii sunt liberi sa faca ceea ce doresc. DAr cand ceea ce-si doresc oamenii pentru copiii lor lezeaza in vreun fel ceilalti oameni (ti se face usor sila vazand imaginile si nu poti sa nu te gandesti la abuzul asupra acelor copii) si se desfasoara intr-un spatiu public....atunci se schimba usor situatia, nu?
LA misto pot sa vorbesc si eu, dar nu ma caracterizeaza luarea in bascalie a unor astfel de lucruri. Imi cam piere zambetul de pe buze cand vad oameni care vor sa fac bani din orice; folosind imagini cu copii aproape goi. POate nici ei, cei care vand nu realizeaza ca ar fi o problema, de aceea trebuie sa li se atraga atentia

Toate bune,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flufy spune:

Nici eu nu sunt de acord cu chilotii tanga pt fetitele asa de mici ,cu atat mai putin de pantofii cu toc.E pacat sa-si distruga picioare si coloana,sa le deformeze de la o varsta atat de frageda.
In ceea ce priveste fardurile si gramada de luciuri de buze si rujuri mi se pare iarasi o prostie.De ce sa nu lasam copii sa fie cat mai naturali???????????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ophelya spune:

fetita Madonei are 11 ani si am vazut ca e e "paroasa" la sprincene si la mustata.
Se pare ca Madona nu e duce la depilat si pensat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Si ce daca. Nu e o tragedie la varsta asta. Mai incolo da. Dupa 13-14 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

POate a vazut cineva filmul "Teens", despre un anumit tip de probleme ale adolescentilor americani (si nu numai)... filmul se vrea un semnal de alarma pentru sexul (si tot ce tine de el) inceput prea devreme, inclusiv probleme de vestimentatie, comportament adult-like la 12-13 ani etc. Eu nu am copii inca, dar m-am cutremurat la acest film!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss_26 spune:

Spre norocul meu am baietel si nu ma confrunt cu astfel de probleme,dar daca as avea fetita nu i-as da niciodata tanga.Eu una nu port asa ceva,nu-i suport si nici cand eram fata nu prea purtam.Am incercat si eu un timp dar mi-se pareau atat de incomoziii.....Poate eram si sunt mai demodata dar mi-se par niste tampenii.....Si intradevar nu sunt de loc sanatosi.

C.Nimara

Mergi la inceput