Sunt scarbita! Iata si motivul...

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

De bebelusi nu cred ca sunt, ei sunt purtatori de scutece !

Laura, ptr cine conteaza? ptr vecina sau mai stiu eu ptr cine comenteaza?!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Si ce ii impiedica pe inventatori sa faca si pentru bebelusi?
Eu am fetita de 2 ani si poarta inca pampersi. Asa ca mai are pana va purta tanga. Asta cu referire la faptul ca au aparut tanga pt. copii de 2-4 ani.
Oricum, dupa parerea mea(asa ca sa fiu putin dura) numai mintea unui pedofil putea sa inventeze asa ceva.

Mergi la inceput

Ca nu i cumpara nimeni! bebeii sunt in scutece, mai ales aici pana f tarziu...(americanii sunt f comozi in privinta asta si nu cred ca si ar face de lucru singuri)

Sa ti traiasca fetita!

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Eu cred ca daca bagi in fizic legume si fructe multe nu ajungi obez dar daca bagi cartofi prajiti si hamburgeri (care-s ieftini) cam ajungi..Ca si la noi is ieftini cartofii si painea.
Legat de subiect, nu sunt de acord cu tanga la copii asa mici. Ei au fost creati cu un scop banuiesc, "estetic" sau meniti sa fie sexi. La ce ar folosi la o fetita asa mica? Nu tot ce poate fi purtat de un adult se poate folosi si la un copil. Motive ar fi variate. Si cred ca ce este cel mai gresit este sa ne proiectam noi in pielea lor, adica sa le oferim lor ceea ce noua ne-a lipsit sau ne-am fi dorit, fara sa fie insa dorintele reale ale copilului.
In copilarie ne sunt imprimate tot felul de interdictii, nonverbal, involuntar, inconstient. "nu fi copil", "nu creste" etc. "Nu simti" poate lua forma "nu simti ca tine, ci ca mine" Mama spune "mi-e foame. Ce vrei sa mananci?" sau "Mi-e frig, pune-ti paltonul".
Vad fara sens sa ofer fetitei de 3 ani un chilot tanga pt ca eu l-as fi dorit, ca ea clar ca n-are cum sa faca alegerea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Corinadana , avem si noi ceva in comun . Numele fetitelor noastre.
Sa fie sanatoasa si Raluca ta.

Mergi la inceput

Tare as vrea sa mai discutam peste cativa ani! cand Raluca ta va fi o mica domnisorica.

Iulia am zis mancarea e ieftina, nu cartofii sunt ieftini. Crede ma am fost in tara asta vara si pot compara. E nenorocire cat e de scump in tara. Stiai ca AICI mancarea NU poarta TVA???

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:
Originally posted by manumanu

, unde 80% din populatie e obeza

Doar FYI, 23% din populatie e obeza in US (body mass index peste 30), nu 80%.

http://www.rand.org/pubs/research_briefs/RB4549/index1.html

Eu ma mir ca ziceti ca aici sunt chiloti tanga pt copii (or fi si eu n-am vazut), ca pe mine ma enerveaza ca dimpotriva, astia acopera copiii mai mult decat oricine, fetitele de 2 ani tb sa poarte sutien la plaja si baietii au budigai din aia pana la genunchi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Nu stiu cum e cu tanga pentru fetite...ca nici n-am vazut prin magazine si nici fata n-am. Dar,oarecum legat de subiect vreau sa-mi vars si eu oful: anume la un magazin foarte fain unde hainutele de copii sunt super faine,calitativ si modele- majoritatea sunt cu cap de mort Am crezut ca e o moda de sezon,dar au trecut vreo 8 anotimpuri si tot cap de mort,cu doua oase incrucisate pe hainute.
Tot urat,dar deh, acceptabil la hainele de adolescenti,de la 14 ani in sus unde predomina motivul asta,de pe chiloti pana pe accesorii,dar chiar la bebelusi, copii de gradinita sau scoala primara????
E vorba de magazinul H&M,pe care nu-l am in oras si cand intru totusi o data la cateva luni ma apuca toti dracii cand vad ca inca n-au renuntat.Bine ca mai au si alte modele,dar,cum am zis,capul de mort predomina clar. Stau si ma intreb cine cumpara pijama cu imprimeu din asta sau chiloti,geaca etc? Cu orbitele alea mari si goale si gura cascata...nici macar nu e un mort vesel
Eu il imbrac pe fi-meu(5 ani) destul de cool zic eu,am renuntat la ursuleti si ratuste odata cu pampersii,dar asta e prea de tot.
Vikinga,tu ce zici de capul de mort de la H&M?I-ai luat ceva lui Aldo?

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ruxij

quote:
Originally posted by manumanu

, unde 80% din populatie e obeza

Doar FYI, 23% din populatie e obeza in US (body mass index peste 30), nu 80%.

http://www.rand.org/pubs/research_briefs/RB4549/index1.html

Eu ma mir ca ziceti ca aici sunt chiloti tanga pt copii (or fi si eu n-am vazut), ca pe mine ma enerveaza ca dimpotriva, astia acopera copiii mai mult decat oricine, fetitele de 2 ani tb sa poarte sutien la plaja si baietii au budigai din aia pana la genunchi.

A incurcat si ea tastele!

Aici nici la plaja nu i vedeti la pielea goala ca si n RO!Nici macar fara sutien. De asta nu va oripilati?

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anstoian spune:

Buna, tuturor!

MA bucur sa vad atata interes pentru acest subiect. Inseamna ca mai este o speranta!
Ceea ce probabil ca nu s-a inteles din mesajul meu initial este ca, pe site, sunt postate si poze ale unor copilasi "imbracati" in asa ceva. Pe aceste site-uri poate nu intra doar mamici scumpici in cautare de strampi pentru copii, nu???
Pentru a raspunde mesajelor in care se spunea ca este normal sa fie asa daca exista cerere, vreau sa va atrag atentia asupra moralitatii acestei cereri, respectiv oferte; sau mai bine zis a lipsei acesteia. NU tot ce se cere pe piata este si normal a se oferi minorilor (prostitutie, droguri, alcool, tigari, lenjerie sexy). Oricat de mult si-ar dori copiii mei asa ceva, ma vad nevoita sa-i refuz; nu voi cumpara ceva ce le poate face rau.
Revenind la tanga, am citit pe wikipedia ce controverse a starnit si pe alte meleaguri.
Noi suntem in Romania. Trebuie sa ne adaptam "ambientului". Nu prea primitor. Va amintesc acest lucru pentru ca se pare ca ati uitat. Eu fac parte dintr-o categorie de femei carora nu le place sa fie abordate pe strada. Am iesit astazi din casa cu fetita mea pana la alimentara. E 26 NOv si sub 10'C probabil. VA dati seama cum eram imbracate, destul de gros.Pe strada mea se fac reparatii. De catre muncitori, binenteles... Nu pot sa va reproduc cuvintele care mi-au fost adresate. Si astia probabil ca sunt inofensivi, insa sunt altii care se si tin de cuvant cand fac astfel de afirmatii!!! Cum as putea sa-mi imbrac copilul in chiloti tanga si sa-l trimit sa se joace sau sa-l duc la gradi stiind ca pe pamantul asta traiesc tot felul de ciudati? Si de ce as face asta???? Chilotul tanga, asa cum bine a punctat cineva mai devreme, are un rol si o conotatie cat se poate de clara: a fost creat pentru ca o femeie (sau barbat, de ce nu?) sa poata purta ceva foarte stramt fara sa se vada dunga lenjeriei de pe dedesubt.
Deasemenea, traim intr-o tara unde a ti se vedea fundul este usor obscen.
Daca traiam in Africa asta nu ar fi fost o problema.
Traim intr-o cultura in care chilotul tanga are conotatii sexuale.
Nu sunt nebuni aceia ce dau conotatii sexuale unor chilotei tanga, pentru ca ei (chiloteii) chiar asta transmit! Acesta e mesajul chiloteilor tanga!

Pe langa faptul ca acest obiect de imbracaminte sau dezbracaminte (!?)nu reprezinta solutia cea mai buna (moralmente judecand lucrurile) pentru copiii mei, nu are nici o utilitate. De ce l-as da copilului?
Fiica-mea si-asa are probleme cu o raceala de care nu mai scapam.
E copil. Tanga nu e bun pentru copii. Tanga - rau pentru copii!

CAnd o sa creasca si va vrea sa fie sexi, atunci tanga. Treaba ei.
Desi e cam batrana si acum avand in vedere oferta de chilotei incepand cu varsta de 2 ani.

Vreau sa-i las sa copilareasca, nu in clopot de sticla, insa cat mai frumos!!!!! Si totul sa aiba o ordine cronologica: intai suzeta, apoi sotronul, intoxicatiile cu creta la scoala, admiterea la liceu, bacu' si tanga mai la urma....

VA pupic si va doresc numai bine!

Mergi la inceput