Sunt scarbita! Iata si motivul...

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Pai eu cred ca chilotii trebuie sa acopere organele sexuale.
Cam ca frunza lui Adam
Deci de disparut, nu vor disparea asa usor.
Ambele variante acopera organele sexuale, si tanga, si normali.
Acum 50 de ani se purtau astfel incat sa acopere si genunchii, scurtarea lor a dus la acelasi tip de discutii, probabil, la vremea respectiva.

Restul - ca sunt priviti doar ca un obiect sexual - tine mai mult de obisnuinta, si e pacat, pentru ca ei nu sunt altceva decat o piesa vestimentara, acoperita de imbracaminte. Trebuie sa fie confortabili si atat - fiecare isi defineste confortabilul in functie de propria experienta.

As vedea totusi un argument real in defavoarea chilotilor tanga - favorizarea aparitiei anumitor boli (stiu ca s-a mai spus la inceputul subiectului, dar nu a fost foarte clar).

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by Ancuta-Maria

Hai ca am avut rabdare sa citesc 10 pagini si zau ca am ras copios.
Nu ca as avea ceva impotriva chilotilor tanga, dar cu ce ocazie poti imbraca o fetita in asa ceva?!

Asta ma gandeam si eu. Daca e clar ca nimeni nu ajunge sa-i vada (in afara de mama copilului), ce atatea divagatii fara obiect, prezervative, sex la 4 ani si alte minuni?

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

quote:
Originally posted by Ancuta-Maria

Hai ca am avut rabdare sa citesc 10 pagini si zau ca am ras copios.
Nu ca as avea ceva impotriva chilotilor tanga, dar cu ce ocazie poti imbraca o fetita in asa ceva?!

Asta ma gandeam si eu. Daca e clar ca nimeni nu ajunge sa-i vada (in afara de mama copilului), ce atatea divagatii fara obiect, prezervative, sex la 4 ani si alte minuni?

Adina + Olivia Q1.04

Adina,nu-i vede DOAR mama copilului.Ii poate vedea oricine,cand fetita se joaca,vara de exemplu.
Si chiar daca i-ar vedea doar mama,cu ce o ajuta pe ea(pe mama) acest lucru?Se simte mama mai ´´moderna´´ daca fetita ei poarta tanga?Adica expunerea funduletului fetitei,alina orgoliul mamei ´´fara prejudecati´´???
Intreb si io...sa inteleg...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

quote:
Originally posted by corinadana

Unul din motivele ptr care iubesc tara asta! Nu sta nimeni sa se minuneze de altul...

[/quote]

A fost prea evidenta imaginea respectiva ca sa nu o pot sesiza. In general nu ma uit dupa dame pe strada ca nu ma intereseaza dar cand ceva imi tulbura vederea e imposibil sa nu observ.Pardon, sa ma "minunez".
Oricum a fost doar o parere .Asa sunt eu mai conservatoare.
Fiecare e liber sa se imbrace cum vrea si sa-si imbrace copiii cum considera .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Tanga pentru fetite de 4-5 anisori..da' port jartiere pe cind?Doar port jartierele au un rol practic si mai si: sustin ciorapeii la fetite si doar noi mamele stim cum fac copii cu sosetele ori ciorapeii lungi, in juma de ora cad, ori sunt aruncati, pierduti prin casa. Si daca se mai si asorteaza cu pantofii cu toculetz, apai atunci e si mai bine, mai ales daca asa vrea copilul! Ca doar la urma urmei sunt doar niste bucati de elastic..nu-i mare lucru.Eu stiam ca istoria chiloteilor tanga e alta. Anul trecut au implinit 50(ori parca 60) de ani de existenta, si au fost purtati prima data de dansatoarele de cabaret de prin Paris. Scopul cu siguranta nu a fost cel practic. Pur si simplu au fost considerati mai sensuali. Oricum ei nu au fost inventati pentru o estetica deosebita in panatlon transparent, chiar daca noi femeilie i-am adaptat la noile noastre criterii.Doar niste amarite de piese de lenejerie intima sunt si chiloteii, dresuri ori body de dantela, cu partea in dreptul vaginului decupata. Mai sunt si sutiene decupate in zona sfircurilor. Doar creierul nostru conservator le plaseaza in sex shopuri. De fapt ar putea avea un rol practic si pentru fetite: pot face pipi fara sa si-i mai dea jos, ca nah mai stii ar putea raci copilul. Mie-mi plac oricare din modelele existente, purtate in functie de conjuctura, ca nu mergi sa nasti cu acei chilotei de la sex shop si nici nu alaptezi cu acele sutiene senzuale. Chiar daca rolul practic ar fi evident.Cite nebunii as fi facut si as face de acum incolo, de nici un sobor de peroti nu m-ar spovedi, pastrez insa un respect aparte pentru maternitate si copilaria celor mici.Da e vorba de respect, pina la urma. Ca el e mic nu stie toate aspectele vietii, e rolul meu sa-l protejez si fizic si mental. Cu siguranta nu as fi apreciat-o pe mama de m-as fi vazut in poze pe cind aveam 5 anisori cu chilotei tanga si pantofi cu toc. Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

quote:
Originally posted by dumitrulaura

quote:
Originally posted by corinadana

Unul din motivele ptr care iubesc tara asta! Nu sta nimeni sa se minuneze de altul...

A fost prea evidenta imaginea respectiva ca sa nu o pot sesiza. In general nu ma uit dupa dame pe strada ca nu ma intereseaza dar cand ceva imi tulbura vederea e imposibil sa nu observ.Pardon, sa ma "minunez".
Oricum a fost doar o parere .Asa sunt eu mai conservatoare.
Fiecare e liber sa se imbrace cum vrea si sa-si imbrace copiii cum considera .
[/quote]

Spor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

quote:
Originally posted by vikinga

Tanga pentru fetite de 4-5 anisori..da' port jartiere pe cind?
Doar port jartierele au un rol practic si mai si: sustin ciorapeii la fetite si doar noi mamele stim cum fac copii cu sosetele ori ciorapeii lungi, in juma de ora cad, ori sunt aruncati, pierduti prin casa. Si daca se mai si asorteaza cu pantofii cu toculetz, apai atunci e si mai bine, mai ales daca asa vrea copilul! Ca doar la urma urmei sunt doar niste bucati de elastic..nu-i mare lucru.

Eu stiam ca istoria chiloteilor tanga e alta. Anul trecut au implinit 50(ori parca 60) de ani de existenta, si au fost purtati prima data de dansatoarele de cabaret de prin Paris. Scopul cu siguranta nu a fost cel practic. Pur si simplu au fost considerati mai sensuali. Oricum ei nu au fost inventati pentru o estetica deosebita in panatlon transparent, chiar daca noi femeilie i-am adaptat la noile noastre criterii.

Doar niste amarite de piese de lenejerie intima sunt si chiloteii, dresuri ori body de dantela, cu partea in dreptul vaginului decupata. Mai sunt si sutiene decupate in zona sfircurilor. Doar creierul nostru conservator le plaseaza in sex shopuri. De fapt ar putea avea un rol practic si pentru fetite: pot face pipi fara sa si-i mai dea jos, ca nah mai stii ar putea raci copilul.

Mie-mi plac oricare din modelele existente, purtate in functie de conjuctura, ca nu mergi sa nasti cu acei chilotei de la sex shop si nici nu alaptezi cu acele sutiene senzuale. Chiar daca rolul practic ar fi evident.

Cite nebunii as fi facut si as face de acum incolo, de nici un sobor de peroti nu m-ar spovedi, pastrez insa un respect aparte pentru maternitate si copilaria celor mici.
Da e vorba de respect, pina la urma. Ca el e mic nu stie toate aspectele vietii, e rolul meu sa-l protejez si fizic si mental. Cu siguranta nu as fi apreciat-o pe mama de m-as fi vazut in poze pe cind aveam 5 anisori cu chilotei tanga si pantofi cu toc.

Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Bravo, vikinga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Adevarul e ca prefer sa traiesc in romania si asta sa-mi ocupe (aproape) tot timpul decat intr-o tara unde sa-mi fie frica sa-mi trimit copilul la scoala/universitate sau sa ies pe strada din cauza nebunilor care poarta arme de foc, unde chilotii tanga la copilasi sunt ceva normal, unde 80% din populatie e obeza (nu din vina bietilor oameni, ci din cauza manipularii reclamelor si sistemului comercial bazat pe interese cel putin "oculte") si unde te amprenteaza la intrarea in tara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

quote:
Originally posted by manumanu

Adevarul e ca prefer sa traiesc in romania si asta sa-mi ocupe (aproape) tot timpul decat intr-o tara unde sa-mi fie frica sa-mi trimit copilul la scoala/universitate sau sa ies pe strada din cauza nebunilor care poarta arme de foc, unde chilotii tanga la copilasi sunt ceva normal, unde 80% din populatie e obeza (nu din vina bietilor oameni, ci din cauza manipularii reclamelor si sistemului comercial bazat pe interese cel putin "oculte") si unde te amprenteaza la intrarea in tara...

Asta a fost cea mai tare!!!! din cauza ca au bani bre si baga n fizic muuult, din cauza ca mancarea i ieftinaaaaaaaaaaa.
Si cu copilul intai sa scape netaiat la nastere si apoi te mai gandesti ce si cum ...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Da, e adevarat, traiesti in tara tuturor posibilitatilor, Corinadana. Probabil ca acolo nu conteaza cum te imbraci si cum arati dar aici conteaza.(deocamdata)
Dar sa nu schimbam subiectul- tanga purtati de bebelusi,copii intre 2 si 7 ani.

Mergi la inceput