Sunt scarbita! Iata si motivul...

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Chilotii tanga sunt ca sa nu se vada dunga de la chiloti prin haine(un mare nu in moda). La ce ai nevoie sub 12 ani sa nu ti se vada dunga de la chilot mi-e greu sa pricep. Cred ca e "normal" sa porti tanga de cand e nevoie sa porti sutien.

Chilotii tanga de asemenea emana sexualitate pentru ca arata tot. De aici repulsia.

Personal nu vad nici o problema in a purta tanga, dar nu in continuu. Nu vad de ce ai dormi cu ei. Cat despre ce scrie in articol ca snurul se freaca de zona genitala, orice femeie care a purtat tanga stie ca snurul nu se freaca de zona genitala decat daca iti pui chilottii invers. Ceea ce daca ai peste 2 ani nu ar trebui sa mai fie o problema. Na ca rad singura.

"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Am stat si am citit si m-am minunat... aproape ca nu mai am cuvinte la unele argumente care s-au adus aici pentru toate acele minunatii care nici n-ar trebui pomenite in legatura cu un copil. I-am povestit si sotului care, dupa ce si-a "revenit" din uimire, a intrebat retoric: "da prezervative pt. baietei de 4 ani nu se gasesc"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Mie nu-mi plac chilotii tanga. Ideea de snur in fund ma jeneaza doar cand ma gandesc la ea(ideea) dar sa-i si port. Eu nu ii vad ca pe ceva confortabil . Sunt sexi si atat. E ca si cum ai merge in fundul gol pe strada. Nu-i mare diferenta. Am vazut femei cu fuste semitransparente vara prin care se vedea ca au tanga. Si ma minunam cum de au avut tupeul, la celulita existenta , sa imbrace asa ceva. Mi s-a parut chiar scarbos.Prefer chilotii normali, nu cu manecute chiar daca sunt sesizabili prin pantaloni.
Nu o sa-i iau niciodata din proprie initiativa fetei mele asa ceva. Nu e decent pentru un copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

quote:
Originally posted by dumitrulaura

Mie nu-mi plac chilotii tanga. Ideea de snur in fund ma jeneaza doar cand ma gandesc la ea(ideea) dar sa-i si port. Eu nu ii vad ca pe ceva confortabil . Sunt sexi si atat. E ca si cum ai merge in fundul gol pe strada. Nu-i mare diferenta. Am vazut femei cu fuste semitransparente vara prin care se vedea ca au tanga. Si ma minunam cum de au avut tupeul, la celulita existenta , sa imbrace asa ceva. Mi s-a parut chiar scarbos.Prefer chilotii normali, nu cu manecute chiar daca sunt sesizabili prin pantaloni.
Nu o sa-i iau niciodata din proprie initiativa fetei mele asa ceva. Nu e decent pentru un copil.

Unul din motivele ptr care iubesc tara asta! Nu sta nimeni sa se minuneze de altul...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grenouille spune:

.. si uite asa aflam ce ascund doamnele de aici pe sub fustita si la ce se uita cand merg pe strada....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

Hai ca am avut rabdare sa citesc 10 pagini si zau ca am ras copios.
Nu ca as avea ceva impotriva chilotilor tanga, dar cu ce ocazie poti imbraca o fetita in asa ceva?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Am citit si am ramas ...masca...chilotei tanga pentru asa varsta???si cu poze???cineva nu e intreg la cap....poate eu...dar...de ce nu lasam copii sa fie COPII???Toate la timpul lor!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by manumanu

Am stat si am citit si m-am minunat... aproape ca nu mai am cuvinte la unele argumente care s-au adus aici pentru toate acele minunatii care nici n-ar trebui pomenite in legatura cu un copil. I-am povestit si sotului care, dupa ce si-a "revenit" din uimire, a intrebat retoric: "da prezervative pt. baietei de 4 ani nu se gasesc"?

Primul pas va fi sa apara tanga pentru baietei, ca deocamdata e discriminare crasa, cum adica pentru fetite se gasesc si pentru baieti nu? Dar daca vede baietelul si isi doreste, cum ii explici ca el nu poate sa poarte???
Anticipez discutiile de peste 10 ani: "Fetita mea nu accepta chiloteii, doar n-o s-o oblig sa-i poarte, nu?"
Si in definitiv, de ce se poarta chiloti? Nu atenteaza chilotii la dreptul omului de a-si expune partile intime in deplina libertate?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Daca lecturati istoria acestor chiloti o sa vedeti ca initial au fost purtati de barbati(acu nspe mii de ani).

Sub o fusta transparenta sa se vada ca porti tanga(culoarea pielii) e normal, sa se vada niste chiloti "normali" nu-i normal. Doar daca nu e vorba de biserica sau cine stie ce reuniune simandicoasa unde nu e normal sa mergi cu fusta transparenta.

"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Donia , sunt si pers. care nu poarta chiloti tot timpul;)

In rest..de acord cu Clover

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput