Nou stil de viatza (159)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Salutare si de la mine, am ajuns si eu acasa, am baut o ciocolata calda ca sa ma incalzesc, ca acasa nu mai pot bea cafea si am papat niste ridiche alba.
Gusta,inca nu am cutii,poate diseara cand vine al meu acasa.Nici nu vreau sa ma gandesc ce ma astepta.
Tzuni, chiar si eu ma intrebam ce e ala pedomestru dar m-am lamurit.E interesant.
Delidana,lasa cosmarurile,nu-ti face griji din cauza examenelor,cu siguranta tu le iei pe toate.
Nastad, sanatate multa.
Carmen,mai ai fasole?
pup fetele, ma duc sa ma uit putin la Tv si mai revin.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolle_t spune:

Cei care sunt interesati de bijuterii lucrate manual ii astept sa viziteze http://nicole-bijuterii-unicate.blogspot.com/.Poate fi un posibil cadou de sarbatori.
Va multumesc!

ALEXANDRA & Nikolle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by cornelia_laura

Plec la coafor.

SARBATORI FERICITE !
Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)

Mephala - Gusta - Cornelia

Bafta si-asteptam pozici!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Hellllo gashca!

M-ati cam luat peste picior cu "scula" mea! In plin post....maaaaai, maaaaai

www.buynet.ro/images/HVJ113.jpg" target="_blank">ASA arata scula mea. In rest...azi pana la ora asta am facut 1.902 pasi, adica 62 de calorii, 34 de grame si 0,95 m. Cam asta....

Cornelia, cum te tunzi pana la urma?

Gusta, Roxa-Boxa, Mephala, Mik, Nastad, Tumpi,Sigrid...va pup pe toate!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Tzuni - oLo - Mercedes

...am gasit un ingeras: Sara Maria!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gusta

Neatza.

Tzuni sa stapanesti sanatoasa pedometru si fa pasi.

Pana-n Buftea , ca sigur ai sa faci 12000.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sigrid26

Netza

Zuzulici nu tin un regim anume, salate , gratar , fara paine si incerc ultima masa la maxim 19.00, cam atat fac.Tu propui vreo dieta minune?
va pup
Mamica de printesa de 5 anisori

Oh! I wish!... Sincerea sa fiu am renuntat in a mai cauta dieta minune. Daca nu pui "osul" la treaba si poftele-n cui nu reusesti nika. Eu inca n-am inceput sa fac asta din pacate.

Distractie placuta in concediu si sunt convinsa c-ai sa slabesti pe munte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Zuzulici, pupici!Cu parere de rau eu la munte practic sportul vinului la cabana .....asa ca nici o sansa .....las sanatoase la anul sa fim so topim noi kg astea amarate,

te pup

Mamica de printesa de 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by Zuzilici

quote:
Originally posted by gusta

Neatza.

Tzuni sa stapanesti sanatoasa pedometru si fa pasi.

Pana-n Buftea , ca sigur ai sa faci 12000.

Hey, lume noua! Da' daca pun pedometru si-o tai pana-n Canada, cati pasi fac oare?

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Tzuni - oLo - Mercedes

...am gasit un ingeras: Sara Maria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Iaca am aparut iara, dupa ce am dormit vreo ora,am zis ca nu dorm, da ma palise un somnnnnn, ma lua cu ameteli si aveam o senzatie tare naspa.Plus ca ma durea si capul, a tb sa iau un nurofen ca sa-mi treaca.

Acum vreau sa ies sa iau niste saci si sa incep sa pun din haine, mi-a dat cineva ideea cu sacii, ca eu le-as fi pus tot in cutii.
Apoi vin si sa fac ceva de papa ca nu are nimic al meu sa manance
Tzunicare-i ala de face misto de tinePe mine una m-ar tenta o zapaceala din asta de aparat.La cati pasi fac eu la munca, macar asa verific si siu de ce naiba la cate miscare fac nu slabesc.
Cornelia, gata cu noul look?
Gusta cum mai e Mara?
Pup fetele si revin cand ma intorc de la cumparaturi.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Buna dimineatza!

Mephala, sanatate multa lui Iustin si sa speram ca Teo n-o s-o ia. Spor la "Filmarii"

Nastad sanatate multa si tie si sper sa fi reusit sa fentezi raceala de data asta.

Cornelia nu-i nimic, noi suntem aici si peste o ora, si peste doua si chiar si maine. Asa ca asteptam. Eric ia-te de mana cu Isabella ca si ea tuseste de zici ca nu-i adevarat.

Gusta ce sa mai zic. Sanatate multa Marei si trebuie sa recunosc ca probabil ca i-ar fi trebuit o doza de antibiotic mai puternic, doza de shoc (cum ii zic eu) ca sa poata speria infectia asta. Pupici printesei sa se faca bine.

Mik uite ca pe-asta n-o stiam. E pot sa zic decat: Spor la gradinarit!

Delidana zic si eu sa mai lasi cosmarurile si sa te gandesti ca ai o memorie de Foca. Intr-adevar s-a constatat ca elefantul desi are o memorie foarte buna, suprematia in domeniul o detine foca. Cercetarile sunt abia la inceput, dar cam aceasta ar fi concluzia.

Tumpi somn usor!

Claudia sanatate piticului. Ce sa zic, daca face febra inseamna ca-i infectie si-i rost de antibiotic. Faci cum crezi!

Ioana

Violeta pe unde te-ascunzi?

No, fetelor, am tot incercat eu sa aman momentul dezvaluirilor, dar o vinit vremea sa va mai zic cate ceva si despre noi.

1. Sunt o Miss Piggy ca sa nu zic purcica pe romaneste. Nu stiu ce-i cu mine dar zau ca asa nu se mai poate. Cred ca am nevoie de-un psiholog mai fetelor c-am luat-o rau cu capul pe aratura. O sa va intrebati de ce?
Ei bine in fiecare zi cand ma scol paraca am o gaura in stoman. Mananc de crap si dupa incep sa-mi fac mustrari de consiinta si sa-mi promit ca nu mai fac excese si ca ma pun pe treaba. Tot spiritul asta ma tine pana cand incep sa am dinou foamea de lup.
Ce sa va mai zic parca-s batuta-n cap. Cu stomacul plin as tine orice dieta din lume. Dar cu el gol imi vine sa stau in frigider.

2. Am rusii pe cap cum banuiam si raportul meu azi dimineatza era 89.4. Eu si balena Moby Dick.

3. De 3 zile am inceput sa rontai la salata, morcovei, tije de telina, mere, portocale in ideea c-o sa se intample vreo minune. Nici pomeneala de-asa ceva. Cred ca mai multe sanse am sa castig loteria cea mare, decat sa mai slabesc.

4. Visam sa raman cand vin din Cuba. Sa mai fac un pui, ca tot imi doresc eu 2 puiuti si dupa ce nasc sa ma pun serios pe treaba. N-a fost sa fie dupa cum am explicat in punctul # 2.

5. Cred ca-s si un pic depresiva avand in vedere ca de revelion suntem invitati la niste prieteni si eu o sa fiu cat o purcica fara nici o scuza in afara de : Traiul bun si nesimtirea m-au adus in halul asta.

Cam asta e situatia mea. Cred ca acum am castigat locul 1 cu lauri si coronitza la concursul cine-si plange mai mult de mila sau se plange cel mai mult, ca tot a pomenit cineva pe aici de asa ceva.

In rest toate-s bune si frumoase, noi cu spor muncim. Va pupic pe toate si sper ca nu v-am schimbat prea mult starea de spirit. Fiti vesele Vine Cracinul!

Mergi la inceput