Nou stil de viatza (159)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata!

Da, Delia, sunt la munca ...iar!

Raportez: 65.6 kg

Revin. Am o munca urgenta, dar revin.

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Tzuni - oLo - Mercedes

...am gasit un ingeras: Sara Maria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Tzuni eu zic sa iti iei un pat acolo ce sa te mai duci acasa sa dormi.

Delia pofta mare.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Salut, Delia.

Salut, Gusta.

Ma pregatesc sa bucataresc: o ciorba de fasole, fasole cu ciolan afumat si pulpe cu legume la cuptor. N-am nici un chef!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Sa nu discutam de chef Carmen ca eu sunt inca in pijamale si ma urnesc singura sa ma duc sa ma imbrac ca sa ajung la timp la medic si nu pot inaca sa plec asa ca imi mai ofer 10 minute si dupa chiar ma duc .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Hello, hello
la raport: stagnare
Eu am inceput servicul de pe 5 nov asa ca nu prea mai am timp de forum.
Va rog sa ma treceti si pe mine la mentinere, ca imi ajung momentan kg pe care le am.
Multa bafta fetelor care se lupta cu kg in plus.
Va pup.

Mimi & Daria (4 nov 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Buna dimineata!

Iata-ma si pe mine la cafea dupa ce mi-am condus sotul pana la usa.

Tocmai am tras o cearta zdravana, motivul...culorile.
I-am spus sa nu-si ia un tricou gri ca nu merge cu pantalonii maro decolorat spre bej si el zicea ca pantalonii sunt de fapt gri.

Concluzia(lui): el are dreptate si eu trebuie sa ma duc la doctor.
Concluzia(mea): el are o problema si ii e greu sa accepte.

Ei , Carmen, de asta si certurile din pricina culorilor ca amandoi lucram cu ele.
Asta o sa fac de luni: o sa consiliez clienti care-si cumpara apartamente si vor diverse modificari in compartimentare, diverse alte finisaje. Si o sa fac si decoratiuni interioare.

Doina , ce-ai facut sa meriti masina? Bafta la examen si s-o stapanesti sanatoasa!

Chiar, mai Zuzilici, tu nu ne spui nimic despre ce mai mananci si ce faci? Intrebai de Carina...e la Viena si acum cred ca mananca turta dulce...

Raport 73 kg. adica stagnare. Ce eforturi am facut ...ca luasem un kg din cauza painii unse cu pasta de icre, in special.

Carmen , in echipa noastra se intampla iar modificari ca Ina iese din concurs. Ce propui?

Ina - carina - doroty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Salutare. Cam tarziu azi dar m-am apucat devreme de treaba ca se intoarce Robert de la Zalau si vreau sa-l astept cu papica buna.
La coafor abia maine ma duc ca pt azi nu am mai putut sa-mi fac programare. Sigur pun poza, stati fara grija ca am nevoie de parerile voastre.
Carmen, bine ai revenit, ti-am simtit lipsa. Da, de luni ma duc la munca si am un nod in gat cat toate zilele. S-a pregatit Mos Nicolae pt baieti? Ca eu mai avem un putin si lasam toata leafa sotului ieri in Auchan. Noroc ca am avut o strafulgerare de luciditate si mi-am amintit cei 2 saci de jucarii din camera lor...
gusta, merge dieta in sensul ca nu fac foamea dar la cantar inca nimic. Hai ca iti dau un pic de chef de la mine ca am prea mult perioada asta. Se apropie sarbatorile si am intrat in priza.

Fug la bucatarie. Revin.

SARBATORI FERICITE !
Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Ma pregatesc sa bucataresc: o ciorba de fasole, fasole cu ciolan afumat si pulpe cu legume la cuptor. N-am nici un chef!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Ahaaaa, vrei sa intampini ziua nationala asa cum se cuvine.Sau o terminati pana atunci...
Ieri cand am iesit din casa tocmai defilau tancurile spre zona de repetitie. Tot traficul e dat peste cap de parca nu era deja.
Nu vii si tu la defilare?

Cornelia cred ca e la coafor...Cum merge Scarsdale-ul?

Meniul de azi

Md musli cu alune, mar,putina paine taraneasca(e irezistibila!)cu pate vegetal
P Salata de cruditati sau verde + ciuperci pe gratar
C tot cam asa + bautura de soia

Delia, ce fel de lapte de soia mananci? Cum ti se pare oferta de produse de soia de pe piata romaneasca?

Ina - carina - doroty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Am bagat in graba un ochi si ce vad? Fasole cu ciolan: Mephala, n-ai chef s-o gatesti, dar iti jur ca io am chef s-o mananc!

Revin. Mai alerg putin pe-aici si ma asez sa va raspund si ...sa mai barfim si povestim.

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Tzuni - oLo - Mercedes

...am gasit un ingeras: Sara Maria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Doroty, nu stiu firma ca nu m-am uitat atent pe cutie s-o tin minte dar daca vrei ma uit si-ti spun. Ceva american parca...
Pot sa spun ca prin zona unde stau am gasit lapte de soia la 1 litru doar intr-un magazin si era sa scap cosul de cumparaturi din mina cind am vazut pretul (7 lei noi mi se pare mult). Am mai intrebat prin citeva locuri dar se uita lumea la mine ca la urs. Laptele pe care il am acum a venit la promotie cu o punga de cereale. Ca sa vezi...

Tzuni, te asteptam sa ne povestesti de Sara. Cum mai merge procesul de adoptie?

Mi-e pofta de o mamaliga cu brinza.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput