Nou stil de viatza (159)
Raspunsuri - Pagina 11
andre_ea spune:
Buna seara!
Vin repede cu raportul: 53.2 kg, minune intamplata dupa o zi de nemacat pentru ca nu m-am simtit prea bine. Dar sigur nu rezist aici.
Tzuni, ti-am vazut printesa. E o scumpa. Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si norocoasa!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
mephala30 spune:
nimeni, chiar nimeni prin zona?
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi! 
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
puskin spune:
Carmen, eu sunt in zona. Am venit de la serviciu, am mancat ceva si acum ma pregatesc sufleteste sa ma apuc de treaba, am ceva de terminat pentru maine.
Raportul meu: stagnare.
Doina, iti tinem pumnii pe 14. Sa stapanesti sanatoasa masinuta.
Delia, bafta in continuare.
Zuzi, din pacate nu mai am timp de mai nimic. Macar ma tin de regim... la sala ajung din joi in pasti.
Cornelia, sa pui o poza cu noul look sa te admiram.
Pup toate fetele,
Ruxandra
mephala30 spune:
Ruxandra, sa ai spor. 
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi! 
Tzuni spune:
andre_ea, multumesc frumos!
mephala, io-s in zona, la munca, da vad ca nu ma bagi in seama! 
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni - oLo - Mercedes 

...am gasit un ingeras: Sara Maria!
Delidana spune:
Te bag eu in seama, Tzuni.
Ce mai face Sara? Ai mai luat-o la tine in weekend? Sau e secret? ![]()
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Zuzilici spune:
Bine-ai revenit Mephala. Eu raportul abia maine il dau ca azi am fost tare pe fuga. Da mi-s asa de balonata ... cred ca se lasa cu rusi saptamana asta. 
Gusta felicitari pentru camera Marei. Arata super !
Ce-a zis printesa despre ea? I-a placut?
Tzuni iar la servici? Si probabil ca tot 2-3 noaptea te-apuca, draga de tine. Cateodata ma si mir cum rezisti. Servici usor!
Nastad sa stapanesti sanatoasa Fordul si sa-l conduci cat mai curand. 
Puskin se pare ca oferta pe care ti-a facut-o seful nu numai ca a fost de nerefuzat, dar si munca-i pe masura.
Spor la treaba! 
Cornelia asteptam poze cu noul look.
Doroty si tu ne poti arata poze chiar daca nu-ti schimbi look-ul prea drastic. 
Delidana bafta in continuare. 
Crystina, Ioana, voi ce mai faceti? Dar printesele voastre?
Fetele pe maine.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot! 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
mephala30 spune:
Buna dimineatza. 
Tzuni,
, aseara n-am vazut postarea ta, m-am culcat relativ devreme, caci eram obositi cu totii.
Raport: stagnare.
gusta spune:
Neatza.
Carmen multumesc de cafea.E tare buna dupa o noapte alba.
Multumesc de aprecieri la camera Marei si ei ii place tare mult dar mai doarme in pat cu mami si tati ca e mare patul acolo.
Delia alea sunt o mica parte din jucariile pe care le are si oricand esti binevenita sa te joci.
Carmen chiar nu i-am putut zice nimic copilului ca am ramas muta ca mama lui nu a luat atitudine.
Tumpi gata stransul si impachetatul.
Cornelia cum e cu dieta?
Tzuni nimic nou despre Maria?
Puskin bine macar ca te tii de regim.
Nastad bafta la examen si sa stapanesti sanatoasa masina.
Doroty chiar o poza cu nou look ca si pe mine ma bate gandul sa mai schimb ceva.
Zuzulici nu ai zis nimic despre tine.
Ioana si restu fetelor numai scriti nimic.
Gata ma duc sa termin cafeaua ca duc copilul la medic ca nasul s-a transformat un pic in raceala mai tare si debea poate vorbi.
Marilena si Mara Augusta
Delidana spune:
'Neata si de la mine
Sint cu castronelul de cereale cu lapte de soia alaturi si va citesc. ![]()
Gusta, sanatate Marei!
Zuzi, Carmen,
.
Tzuni, tot la munca?
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan